Csepeltől Londonig – futva: indul a visszaszámlálás

300 csepeli alsó tagozatos kíséretében indul Varga Norman olimpiai futása

Csepel.hu, Csepel.info

Fotók: Kitzinger Adrienn

Péntek délelőtt a Nagy Imre ÁMK környéke forgatási helyszínné változott: aki arra járt, több száz gyermekre és egy komplett stábra lehetett figyelmes. A nagy nyüzsgés apropója nem volt más, mint Varga Norman olimpiai futása, pontosabban az azt népszerűsítő kampányfilm.

Mint ismeretes, a csepeli fiatalember 50 nap alatt 50 maratoni távot teljesítve fog kiérkezni a XXX. Nyári Olimpiai Játékok nyitó ünnepségére. Norman két hét múlva, június 2-án, szombaton délben startol Csepelről 300 alsó tagozatos kíséretében, akik Csepel újjáépítésének 300. évfordulóját szimbolizálják és a Karácsony Sándor utcától a Szent Imre térig tartanak vele.

A készülő kampányfilmben iskolások voltak a sportoló és a stáb segítségére, akik láthatóan nagyon élvezték a forgatást – annak ellenére, hogy volt olyan jelenet, amit a rendező, Puskás Péter többször újravetetett.

„Fantasztikus érzés ennyi lelkes és vidám arcot látni. A gyerekek sorra jöttek oda hozzám autogramot kérni és beszélgetni, ami nagyon meghatott. Aki személyesen nem tud, virtuálisan is biztathat. Mégpedig úgy, hogy a Facebookon követi a kampány részére létrehozott oldalt – mondta el Varga Norman, a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnöke a Csepel.hu-nak.

A végeredményt hamarosan láthatják a televízióban és a Csepel.hu oldalon is megjelentetjük.

Kitzinger Adrienn – csepel.hu

2 hozzászólás “Csepeltől Londonig – futva: indul a visszaszámlálás” bejegyzésre

  1. Vámosné szerint:

    Csak gratulálni tudok Normannak . Amin ő keresztül ment a balesete kapcsán, ilyen
    akarat erővel idáig feltudott kapaszkodni és küzdeni. Mindenki számára példa lehetne.
    Kívánok erőt, egészséget sok sikert!!!! Hajrá Norman!

Itt lehet hozzászólni !