Kétnapos evezős ünnep Csepelen

Csepel.hu

Illusztráció

A Csepel Evezős Klub idén is – a korábbi esztendőkhöz hasonlóan- megrendezi a Csepel Kupa, Jásdi Sándor evezős emlékversenyt, amellyel a szervezők ezúttal nagyszabású, 2 napos programmal tisztelegnek a Csepel Sport Club megalakulásának 100. évfordulója előtt.

Az eseménynek május 19-20-án (reggel 9 órától) a csepeli evezőstelep ad otthont, ahol a Budapesti Evezős Egyesület, a Csepel Evezős Klub, a Csongrádi Vízügy Sport Egyesület, a Danubius Nemzeti Hajós Egylet, az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete, a Ferencvárosi Evezős Club, a Fővárosi Vízművek Sport Kör, a Győri Vízügy Spartacus SE, a Ganz Villamossági SE, a Magyar Testgyakorlók Köre, a Műegyetemi Evezős Club, a Regatta Club Soroksár, a Tisza Evezős Egylet, a Vác Városi Evezős Club, az EDF DÉMÁSZ Szeged, és a Pro Rekreation Nonprofit Kft. sportolói ülnek majd hajóba.

Első alkalommal indítanak útjára egy csapatváltó verseny is, amit –siker esetén- a szervezők hagyományteremtő módon a későbbiekben is szeretnének megrendezni. A szabályok szerint a versenyben induló egységeket beérkezésük szerint pontozzák, majd, s az egységek férfi egypár, kettes, négyes, női egypár, kettes, kétpár számokban és vegyes négypár, illetve nyolcasokban veszik fel a küzdelmeket. A szervezők a legfiatalabbaktól a veteránokig mindenkit várnak a nem mindennapi sportprogramra, ahol remélhetőleg minél több csepeli sikernek is örülhetünk majd.

Légrádi Gábor- csepel.hu

3 hozzászólás “Kétnapos evezős ünnep Csepelen” bejegyzésre

  1. csaba péter szerint:

    Na fiúk ! Ki látta?

  2. csaba péter szerint:

    Tényleg eleinket egyáltaán érdekelte?

  3. Zsolti szerint:

    Szerintem a programokat nem utólag, hanem előre kéne jelezi!!!
    Én speciel szívesen kimentem vólna a gyerköcökkel megnézni.

Itt lehet hozzászólni !