Három hétig módosított útvonalon jár a 948-as Kispesten

BKK, Bkv.hu, Csepel.info

Május 16-án, szerdán 9 órától várhatóan június 6-án, szerdáig gázvezeték-építés miatt egyirányúsítják a XIX. kerületi Nádasdy utcát a Hofherr Albert utca és a Garázs utca között – tájékoztatott a BKK.

A munkavégzés időszakában a fenti útszakaszt is bejáró 194-es, 199-es, 999-es, valamint a Csepelt is érintő 948-as autóbuszok módosított útvonalon közlekednek. A 948-as buszra vonatkozó változásokat az alábbiakban olvashatják el.

A 948-as autóbuszok elkerülik a Pincér utca, a Garázs utca és a Hofherr Albert utca megállókat. A terelt útvonalukon a járatokra a Vas Gereben utca (a Vas Gereben utca 128-as szám előtt), a Vásár tér (a Mészáros Lőrinc utcában a Varjú Kálmán utca kereszteződése után), majd a Hofherr Albert utca (a Mészáros Lőrinc utcában a Hofherr Albert utca kereszteződése utáni) ideiglenes megállókban lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkák idején a forgalom a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen. Az útvonal-módosítás okozta kellemetlenségek miatt kérik és köszönik a közlekedők türelmét és megértését.

bkv.hu

Itt lehet hozzászólni !