Bebukta: Gyurcsány Ferenc plagizált

Mno.hu

A Hír TV Célpont adása

Gyurcsány Ferenc szakdolgozati bírálatának és volt sógora diplomamunkájának összevetéséből egyértelműen kiderült, a szocialista exkormányfő plagizált. A Demokratikus Koalíció elnöke eközben hazugságok sorozatába bonyolódott. Az MSZP egyelőre hallgat az ügyről, míg a Fidesz, a KDNP és a Jobbik arra szólította fel Gyurcsány Ferencet, hogy távozzon a politikai életből.

Gyurcsány Ferenc 1984-ben leadott tanárszakos diplomamunkája szinte minden ponton egyezik a volt sógorának, Rozs Szabolcsnak négy évvel korábbi dolgozatával – derült ki a Hír TV Célpont című műsorának extra, vasárnapi kiadásából, miután összevetették az exsógor diplomamunkáját és a volt MSZP-s kormányfő eltűnt szakdolgozatának bírálatát. A két dokumentum között csak annyi lehet a különbség, hogy Gyurcsány dolgozata rövidebb, mindössze 35 oldal, és leginkább csak a szőlészetről szól. Rozs Szabolcs pedig a 60 oldalas munkájában éppen a 35. oldaltól foglalkozik tételesen a borászattal.

A bíráló annak idején fel is rótta Gyurcsánynak, hogy a címválasztás ellenére a borászat kimaradt a dolgozatból: „…egységekbe foglalt résztémák sok szempontú elemzésen keresztül alkotják a tartalmában egésszé összeállt dolgozatot, amelyből azonban a címre vonatkozóan csak a szőlészetre nézve értékes, a borászatra kevés helyen és csak másodlagos utalásokat találunk”. Ami a hasonlóságokat illeti, a bírálat szerint Gyurcsány lírai bevezetéssel indít, ahogy a volt sógor is.


Lehull a lepel

A bírálatot megfogalmazó adjunktus azt is kifogásolta, hogy az 1984-es gyurcsányi dolgozat csak 1978-ig tartalmazza a különféle termelési korszakok adatait. Nem csoda, miután Rozs Szabolcs 1980-ban diplomázott, és az ő munkájában épp 1978-ig szerepelnek konkrét adatok. Gyurcsány bírálata pontos oldalszám-hivatkozásokat is tartalmaz, amely szerint „a 11. és 12. oldalon ellentmondásosan ír a Balaton vizének mikroklímát befolyásoló hatásáról.” Érdekes, hogy Rozs Szabolcs dolgozatának a 11. és 12. oldalán is pontosan erről van szó, az ellentmondások pedig onnan származnak, hogy a volt sógor több szakértőtől is idéz a dolgozatban. A 13. oldalon a bíráló azt hiányolta, hogy Gyurcsány nem adott teljes képet a nyári csapadékmennyiségről. Az sem lehet véletlen, hogy Rozs Szabolcs a diplomamunkájában, pontosan a 13. oldalon ugyanazt a hibát követte el: csak a téli, tavaszi és őszi csapadék mennyiségét írta le, a nyári kimaradt. A bíráló felrótta azt is, hogy Gyurcsány nem ír arról, hogy az erősen lejtős területeken miként oldják meg vagy tervezik megoldani a talajvédelmet az erózió pusztító erejétől. Erre is megvan a magyarázat, hiszen Rozs Szabolcs sem fejtette ki ennek részleteit saját munkájában. Végül a volt sógor diplomamunkájának 29. oldalán a rezisztens fajták telepítésének tervéről van szó, és ám hiányoznak nála az adatok. Ez volt a gond a Demokratikus Koalíció elnökének dolgozatával is, a bírálat szerint ugyanis Gyurcsány a „Rezisztens fajták telepítésének tervét említi, csak arra nem utal / 29.old./, hogy mire lesznek rezisztensek ezek a fajták. /lisztharmat, peronoszpóra, filoxéra, stb./. „Nem csak Gyurcsány Ferenc bírálat által rekonstruált szakdolgozata és Rozs Szabolcs diplomamunkájának egyezése erősíti a plágiumgyanút a volt szocialista miniszterelnökkel szemben, meghazudtolta őt közben a volt sógor is.

Hazugságba bonyolódva

Gyurcsány ugyanis a vasárnap megjelent Vasárnapi Hírekben úgy emlékezett a szakdolgozat készítésének körülményeire, hogy akkori felesége családjának balatonfüredi házában készült a szakdolgozatra, és ott a nyaralóban sok könyvet, prospektust és mindenféle anyagot talált a szőlészet-borászat témakörében. – Ezért választottam ezt a témát – tette hozzá. A Célpontnak Rozs Szabolcs azonban hangsúlyozta, a család sohasem foglalkozott sem szőlészettel, sem borászattal, ezért soha nem volt a házban semmilyen – Gyurcsány Ferenc által említett – prospektus vagy beszámoló. – Hazugság az egész, mert nem voltak szakkönyvek, nem volt se szőlőnk, semmink. Az, hogy én ebből írtam, az egy dolog. De hogy ott egy darab szakanyagot nem talált hozzá, az biztos. Sem szőlészettel, sem borászattal kapcsolatban – szögezte le Rozs Szabolcs a Hír TV-nek, hozzátéve, hogy a dolgozatot sem otthon írta, nem is lakott már ott. Csak a diplomamunka egy példányát adta az anyjának, az volt a polcon, ahol Gyurcsány Ferenc is elérhette a saját dolgozata elkészítése előtt.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke még a vasárnap esti Célpont Extra előtt, ahol a plágiumgyanú további bizonyítékairól számoltak be, politikai támadás áldozatának érezte magát. – A karaktergyilkossági kísérletekhez hozzászoktatott már a Fidesz az elmúlt tíz évben, voltam én már gyilkos, csalfa férj, de tolvajozták már a fiamat is. Az kívánják, védjem magam. Én bizonyítsam ártatlanságomat? Na, ezt a szívességet nem teszem meg vádlóimnak. Aki vádol, bizonyítson. Ha meg nem tud, akkor hulljon rá vissza a vád – nyilatkozta a Vasárnapi Híreknek a volt miniszterelnök, amikor még nem tudta, hogy dolgozatának bírálata és volt sógorának diplomamunkája a Hír TV birtokába került. Szerinte azért támadják, mert „Orbán bajban van, jönnek a brutális megszorítások és az új adók, azt hiszik, rátakarhatnak erre a már megszokott gyurcsányozással”. – Ez van, mindenesetre ez a lopáson kapott volt államfő megítélésén jottányit sem változtat. Miként az Orbán-rendszer elleni küzdelmemben sem fog vissza – fogalmazott Gyurcsány.

Pénteken indult a lavina

Emlékezetes, a Hír TV Célpont című adása pénteken számolt be arról, hogy négy évvel korábban, mint Gyurcsány Ferenc valaki már leadott a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel egy szakdolgozatot. Ez a valaki pedig nem más, mint a volt miniszterelnök akkori sógora, Rozs Szabolcs. Az exkormányfő diplomamunkája körüli kérdőjeleket csak szaporítja, hogy abból az évfolyamból, az 1984-esből egyedül az övé tűnt el. Arra, hogy ez miképpen történhetett meg, senki nem tud érdemi magyarázatot adni. Sem Gyurcsány Ferenc, sem pedig az egyetem.

Rozs Szabolcs, aki a Balaton-felvidéken lakik és földrajz szakon végzett Pécsett, nem tudott arról, hogy Gyurcsány Ferenc is szőlészeti tárgyú szakdolgozatot adott be. A Célpont kérdésére azonban egyértelművé tette, tőle nem kérte el dolgozatát a politikus, akivel nem is beszélgettek erről a témáról, mert Gyurcsánynak ez nem tartozott az érdeklődési körébe. Nyomatékosította, hogy saját kutatás alapján dolgozott, és mindennek maga járt utána. Kitért arra is, hogy szereti a bort. Azt, hogy a pápai születésű és technika szakon diplomát szerző Gyurcsány Ferencnek miképpen esett a választása a szőlészeti témakörre, nem tudni. Az viszont tény, a volt kormányfő a televízió kérdéseire elismerte, hogy látta és fel is használta volt sógora munkáját a szakdolgozatához.Az MSZP hallgat

A Fidesz szerint Gyurcsánynak távoznia kell a közéletből

Azt, hogy Gyurcsány Ferenc hazug ember, már mindenki régóta tudja. Most azonban már a csalás és a lopás gyanújának árnyékában is él – tartalmazza Selmeczi Gabriellának, a Fidesz szóvivőjének közleménye. A politikus hozzátette, a Fidesz reméli, a volt miniszterelnök „korábban fennen hangoztatott erkölcsi mércéjét – amennyiben tényleg van neki ilyen – önmagára nézve is kötelezőnek tartja”.

A Fidelitas egyébként szombaton Gyurcsány Ferenc II. kerületi háza előtt tüntetett a DK elnöke ellen. Mihalovics Péter, a szervezet országos választmányi elnöke a megmozduláson arra szólította fel Gyurcsány Ferencet, hogy távozzon végleg a magyar politikából, ha nem tud elszámolni a szakdolgozatával, mert ebben az esetben méltatlanná válik a közszereplésre.

Az MSZP nem kívánt reagálni a plágiumbotrányba keveredett volt szocialista kormányfő ügyére.

Nem volt bőbeszédű az LMP sem. Heltai László, a párt szóvivője kijelentette, az esetről a baloldali párt tagjai, illetve választói mondanak majd ítéletet. Kijelentette: Gyurcsány Ferenccel nem szeretnének együttműködni.

A volt szocialista kormányfő védelmére sietett viszont Szűcs Erika (DK). Jelezte, kellőképpen tisztázottnak tartják Gyurcsány Ferenc diplomamunkáinak ügyét, a párt úgy gondolja, a másolás tényének tisztázása nélkül nem lehet plágiummal vádolni a volt miniszterelnököt. Kiemelte: „semmiféle plágiumgyanút nem alapoz meg”, hogy Gyurcsány Ferenc volt sógora korábban ugyanilyen címen írt diplomamunkát.

A szakdolgozatával kapcsolatos hírek miatt a KDNP szerint Gyurcsánynak el kell hagynia a politika színterét. A kereszténydemokraták szombati közleményükben azt írták: most, hogy sajtóértesülések szerint kiderült, Gyurcsány Ferenc bizonyosan használta saját diplomamunkájához volt sógora szóról szóra megegyező című szakdolgozatát, és komolyan vetül rá az esetleges plágium gyanúja, újra aktuális a kérdés, hogy „meddig prédikál még vízről Gyurcsány Ferenc, miközben bort iszik”.

A DK elnökének a Jobbik szerint is végérvényesen távoznia kell a politikából, mert „újabb hazugságára derült fény”. Dúró Dóra szóvivő a párt majálisán azt mondta: működnie kellene Magyarországon az elszámoltatásnak, mert ez már önmagában elegendő lenne ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc ne lehessen parlamenti képviselő. – Úgy gondoljuk, hogy ha Schmitt Pálnak távoznia kellett a köztársasági elnöki székből, akkor az a minimum, hogy egy ilyen – végül is Gyurcsány Ferenc által sem tagadott – botrány után a teljes közéletből vissza kellene vonulnia – mondta a szóvivő.

Forrás: Mno.hu

79 hozzászólás “Bebukta: Gyurcsány Ferenc plagizált” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Érettségije vajon van-e?
    Ezek után azt is meg kell nézni, hagy tudja meg, mindenki ki is vezette a párot, az országot, a katasztrófába, a nyomorba. S kik azok, akik “hermetikus szövetséget” képeztek, ennek a nyomorúságos helyzetnek a kialakulása érdekében. Miközben eltűnt a nemzeti vagyon, és óriási adósságot zúdítottak az országra lakosságára.

  2. Jeniszej szerint:

    A politikusok mindig az igazat mondanak?
    A bírálat az valódi?
    Lehet, hogy ezt is megrendelésre készítette valaki.
    Az a baj ebben az egészben, mint említették már mások is régen ilyen semmitérő oktatás folyt az egyetemeken, hogy így lehetett diplomát szerezni.

  3. GONDOLKODÓ! szerint:

    A tények azok minden tekintetben tények. Még a politikában is mérhető, tettenérhető!
    Vajon a hiteles és hiteltelen kategória, nem emberre jellemző?
    A bírkáknak is van vezérük, akit a többiek (többségük) elfogadnak, mert………..

  4. magyar baka szerint:

    @Jeniszej, az építő szellem

    Ó, szegény, megtévedt politikusaink! Grállovagok lennének, ha nem lenne az a mocsok, korrupt (felső)oktatás!
    A “semmitérő” oktatásnak és oktatóknak vannak ám szép emlékei később politikussá lett “nagyságainkról”. Hogy a lábuk kapcájának sem kívánták volna őket. Csak épp tudhatták, hogy “E fiúból pap lesz, akárki meglássa!” Így van ez most is. Készülnek a jövő Gyurcsányai. Az oktatóik pedig már most ki vannak szolgáltatva nekik. Próbálják csak az útjukat állni: mehetnek az utcára sietve.
    Rajta! Jeniszej! Mocskold a magyar (felső)oktatást! (Ezek szerint még nincs fölszántva és sóval bevetve?…!)

  5. szigetország szerint:

    “Shame for Hungary” — mutatta Borka egy táblán a Schmitt elleni tüntetésen Csepelen.

    Borka, ugye az is szégyen, amit Gyurcsány tett, csakhogy legyünk következetesek!

    Vajon érettségije van-e ennek a nyomorultnak?

  6. szigetország szerint:

    Szégyen Magyarországra, hogy diplomákat, érettségiket lehetett (és tán lehet most is)vásárolni…

    Ha már Schmitt lebukott, nézzük a többieket is. Ha lúd, legyen kövér!

  7. ebihal szerint:

    T! GONDOLKODÓ!
    A baloldalnak most nincs vezére, akkor a birkákkal kire gondolt?

  8. szigetország szerint:

    Ugye, azért mégiscsak jó, hogy van tényfeltárás…

    Ugye, az a Vörös Csepel sem hiábavaló, hiába prüszkölnek az elvtársak!

    Egy szép magyar mondás: A hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát…

    Gyurcsány megvan!

  9. Manitu szerint:

    Annyira nulla volt, hogy még a másolást is megunta a 35. oldalon. Nyilván azt gondolta, hogy neki a párttal a háta mögött ez is elég lesz. És igen: noha a címben szereplő második tartalmi rész hiányzott, mégis négyest kapott!

    Ha egy nagy hazug lebukik… Gyurcsánynak most másodjára is sikerült. Vajon Borka-Szász tünteti fog, vajon Gyurcsány most lemond? Schmitt Pált kisebb dologért lemondásra szólította fel: Schmitt nem egy forrásból dolgozott, megfelelt az akkori elvárásoknak, és saját maga is hozzátett. Gyurcsány csak másolt, és arra is lusta volt, hogy mindent lemásoljon.

  10. Zoli049 szerint:

    Nekem 8, holt még hányan buknak be!
    Bukjon Fletó, az is nekem 8! 🙂

    A fenti képen ez a bírálat, így ebben a gépelt formában, 1984-ben egy hatalmas valagbarúgással lett volna jutalmazva. 🙂
    Ez nem szkennelt, egy lefotózott A4-es lap! 🙂

  11. szigetország szerint:

    A dolgozat bírálata maga is nulla! Pár mondatban értékelni — ez maga a tudományosság szégyene! S ezek után négyest adni! De jellemző: így osztogattak diplomákat 1984-ben az elvtársaknak.

  12. szigetország szerint:

    Azt hittem, vicc, de állítólag megtörtént:

    Az elvtárs a foxi-maxi főiskolán vizsgázott. Vizsgáztató kérdezi: Tudja-e, ki volt Lenin? Vizsgázó a fejét csóválja. Vizsgáztató próbálja rávezetni a foxis elvtársat, hogy hátha rémlik neki valami. Vizsgázó csak rázza a fejét. Vizsgáztató erre szomorúen feleli: Elvtárs, ez bizony így csak négyes!

  13. Jeniszej szerint:

    magyar baka szerint:

    “Rajta! Jeniszej! Mocskold a magyar (felső)oktatást! (Ezek szerint még nincs fölszántva és sóval bevetve?…!)”

    Mocskolják saját magukat a diplomások. Rám nincs is szükségük. ))))) 😀 (((((

  14. Dr. grün szerint:

    “Bebukta: Gyurcsány Ferenc plagizált”
    Akkor tehát megvan mind a két dolgozat és összehívták a ziskolai szenátust ennek megállapítására?!
    Vagy csak a Hír tv-és nyikhaj tollforgató terroristák megállapításairól van szó?! ))) 🙂 (((

  15. szigetország szerint:

    Nem tudom, jobban járt volna-e az ország, ha Gyurcsány a szőlészet tudománya mellett marad. Talás kapáló napszámosnak elmehetett volna.

    De hogy a venyigéknek jobban ártott volna, mint a peronoszpóra, az biztos… Még a lisztharmat is Gyurcsánytól kért volna segítséget, hogy pusztítsák el a magyar szőlőket.

  16. vermes szerint:

    No, Ernőke bajban lesz, ha a Böszme végleg eltakarodik.

    Kinek a tomporát puszilgatja eztán? 😀

  17. csaba péter szerint:

    Látod Manitu ugyan az a komcsi bagázs , most akkor kinek a komcsia szemetebb?

  18. Zoli049 szerint:

    vermes!

    Ernő mióta Fletóista? 🙂

  19. Nemcsak Gyurcsány, az egész magyar politikai elit és a magyar média is leszerepelt, mert én időben felhívtam a figyelmet Gyurcsány hülyeségére. Mégsem hozta senki nyilvánosságra.
    Az emailcímekben levő kukacokat aláhúzással helyettesítette, hogy a csepelinfó ne tekintse azokat linkeknek.

    Címzett: ildiko.lendvai_parlament.hu, bela.katona_mszp.hu, istvan.gondor_mszp.hu, tibor.kovacs_parlament.hu, attila.mesterhazy_parlament.hu, dezso.avarkeszi_mszp.hu, etele.barath_mszp.hu, istvan.hiller_mszp.hu, peter.kiss_mszp.hu, gyula.molnar_mszp.hu, gyorgy.podolak_mszp.hu, simong_mszp.hu, katalin.szili_mszp.hu – Gyurcsány jókívánságai egy MIÉP-esnek (fwd)
    Feladó: tarjányi lászló
    Másolat: szerk_magyarnemzet.hu, hirado_mtv.hu, azeste_mtv.hu, szerkesztoseg_nepszabadsag.hu, nap-kelte_naptv.hu, erno.kardos_mtv.hu, belpol_mti.hu, krisztina.than_reuters.com, pgorondi_ap.org, pbenczenleitner_ap.org
    Tárgy: Gyurcsány jókívánságai egy MIÉP-esnek (fwd)
    Dátum: 2006. október 3., kedd, 10:41:15
    Tisztelt MSZP Frakciótagok!

    A mai frakciógyűlésükön, amelyen megbeszélik Gyurcsány
    miniszterelnök úr bizalmi szavazással kapcsolatos indítványát, kérem
    sziveskedjenek megkérdezni tőle, mihez küldi jókívánságait egy MIÉP-
    esnek, aki nem mellesleg a 2002-ES GÁZÁRKAMPÁNY EREDETI
    SZERZŐJE (!), s így többszáz milliárd Ft kompenzációhoz juttatta a
    lakosságot. Avarkeszi és Podolák képviselő urak előtt ez a tény már júl.
    5-e óta ismert. Esetleg ahhoz gratulál, hogy eltakarítottam a Wallist
    Csepelről Bajnai Gordonostól, vagy hogy közöm van az 1989-es
    bukaresti “forradalomhoz”, ami Ceausescu bukásához vezetett.
    Mindenesetre megfogadtam a tanácsát a további közéleti
    szerepléshez, s így Csepelen október 23-án négy posztumusz Csepel
    Díszpolgára címet adnak három kivégzett katonának és a Nemzetőrség
    szintén kivégzett parancsnokának az én javaslatom alapján.
    Helyes-e, hogy az a Lendvay Ildikó a frakcióvezető, aki lassan
    mondta “nem lesz gázáremelés”. Ő is LÉPRE MENT EGY MIÉP-ESNEK,
    Medgyessy és Gyurcsány miniszterelnökökkel együtt. Nem kell magukat
    szégyellniük, ebbe már Ceausescu is belehalt. Elég ha szépen
    elballagnak, Önök pedig választanak mást. . . .

    Címzett: ader.janos_fidesz.hu, fidesz_fidesz.hu, navracsics.tibor_fidesz.hu, pokorni.zoltan_fidesz.hu – Gyurcsány jókívánságai egy MIÉP-esnek (fwd) (fwd)
    Feladó: tarjányi lászló
    Tárgy: Gyurcsány jókívánságai egy MIÉP-esnek (fwd) (fwd)
    Dátum: 2006. október 3., kedd, 13:09:01

    Tisztelt Fideszesek!

    Nem tudom Önöknek van-e okuk nevetni Gyurcsányon, de
    Magyarországnak van, röhej ahogy egy MIÉP-es csőbe húzta az egész
    MSZP-t, a csepelieket többszörösen is. Sajnálom, hogy Önök nem
    tartottak igényt a segítségemre 2002-öt leszámítva, mint azt Kövér
    Lászlóval 2002 őszén megbeszéltem, Önök nyerhettek volna, ha akkor
    a tanácsomat megfogadják és nemcsak félig hajtják végre. . . .

    Címzett: szerk_magyarnemzet.hu – Hogyan tegyük Gyurcsányt uralkodásra képtelenné
    Dátum: 2007. szep. 24. Hétfő 13:45:14
    Feladó: tarjányi lászló

    Másolat: csermely.peter_magyarnemzet.hu
    ludwig.emil_magyarnemzet.hu

    Tárgy: Hogyan tegyük Gyurcsányt uralkodásra képtelenné

    Csermely Péter, Szerető Szabolcs
    Ludwig Emil, Villányi Károly
    Csontos János, Huth Gergely, Ugró Miklós

    Tisztelt Szerkesztő Urak!

    Hogyan tegyük Gyurcsányt uralkodásra képtelenné?
    Semmi esetre sem megvakítással és fülbe ólomöntéssel. Ma ez nem lehetséges.
    Egyetlen törvényes megoldás létezik: TEGYÜK NEVETSÉGESSÉ! . . .

  20. magyar baka szerint:

    @Jeniszej ismét:
    “Mocskolják saját magukat a diplomások. Rám nincs is szükségük” – írod.
    Kedves Jeniszej! Mi köze egymáshoz a diplomásoknak meg a GyF és a SchP féle züllöttségeknek? Én utóbbiakról beszéltem, Te meg az előbbieket fikázod.
    A diploma nem az a WC-papír, amivel a nyikhaj celebek törlik a nyilvános hátsójukat, hanem az a papír, amit sok százezer tisztességes magyar tanár, tudós, gondolkodó szerzett meg ésszel, szellemmel és munkával az elmúlt két évtizedben is: jórészt olyanok, akik nélkül Gyöngyöspata-Alsó volna már az egész tetves ország, és akikről Te sosem hallottál, mert nem szoktak szerepelni a sajtó és a média csámcsogdáiban, csak tisztességgel dolgoznak. ŐKET MOCSKOLOD!
    Volt szerencsém!

  21. lb szerint:

    Nem fogok könnyeket ejteni GYF-ért. De az azért elgondolkoztat, miért őt, a döglött oroszlánt pécézte ki magának a jobb oldal. Miért próbálják minden eszközzel megakadályozni, hogy 2004-ben nyilvános vitára hívja ki OV-t?!
    Úgy látszik a mai napig nem tudták neki megbocsátani, hpgy 2006-ban hülyét csinélt belőle!

  22. lb szerint:

    Admin!

    Sajnos megvan Csepelnek a saját plágium ügye:

    Plágiummal vádolják a pályázó igazgatót

    A csepeli Fasang Árpád Zeneiskolában azóta feszült a hangulat, mióta felmerült az oktatási intézmény lehetséges megszüntetése. Az önkormányzati fenntartású iskolában nemrég igazgatói pályázatot írtak ki. Amire végül két pályamű érkezett: a regnáló igazgatónő mellett a másik pályázatot egy külsős személy, Balogh Gábor adta be. Balogh Gábor annak a B&G Zeneművészeti Közhasznú Társaságnak a vezetője, amely fenntartója az Egressy Béni zeneiskolának, és amibe a korábbi tervek szerint beleolvasztották volna a Fasangot.

    Szerdán a Facebookra is felkerült összehasonlító dokumentum szerint a pályázat tartalmi részének 95 százaléka megegyezik a 2009 és 2011 között írt művekkel. Egész bekezdések kerültek át forrásmegjelölés nélkül Balogh pályázatába, de ugyanazok az ábrák, az idézetek, de még a kivastagított mondatok is megegyeznek a korábbi művekkel. Így a 42 oldalas pályázat (mellékletek nélkül) 26 oldala jóformán szó szerinti átvétel.

    Így mindössze 16 oldal (a pályázati nyilatkozat, a tartalomjegyzék, az önéletrajz, a helyzetelemzés, a Fasang zeneiskola adatai, az intézmény személyi feltételei és az iskola eddig elért eredményei) mondható nem átvett résznek.

    http://index.hu/belfold/2012/04/26/fasang_arpad_iskolai_palyaztatas/
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.396943710339205.100922.298952800138297&type=3

    Erről miért hallgattok???

  23. Jeniszej szerint:

    Ió. magyar baka szerint: )) 😀 ((
    „Mi köze egymáshoz a diplomásoknak meg a GyF és a SchP féle züllöttségeknek?”
    Mint minden csak addig igaz, amíg ki nem derül, hogy valójában csak s.-törlőnek, WC. Papírnak jók. Ezek után lehet dumálni, hogy a rang korságban szenvedő tisztességes gondolkodó, meg tudós emberek ésszel, meg szelemmel, sok munkával szerezték meg azt a papírt, ami talán WC papírnak sem jó.
    Milyen érdekesés elgondolkodtató, hogy kettő megvizsgált „diplomamunkából, kettő s.-törlővé vált”. Az arány nagyon rossz.
    Mintha ha a nagy filozófus „szelleme” árnyékolná be a korabeli WC papír bírálók értékrendjét is. ))) 😀 (((
    Nagyon megkérdőjelezhető a korabeli egyetemen a „tudós” munka, ha ilyen félkész hiányos férc munkát még értékelhetőnek találtak az „agy-gyuntosok”
    Ez a szégyen!
    Tisztelet a kivételes tudású valóban tudós embereknek.

  24. Jeniszej szerint:

    A tisztességes az volna ha az összes diploma munkát felül vizsgálnák. Ez megnyugtató volna mindenki számára. Igaz sok bírálatot végző agy-gyuntusnak okoznának az ismételt vizsgálatok álmatlan éjszakákat. Lehet, hogy az igazi gazemberek azok voltak akik ezeket a munkákat még értékelhetőnek is találták? ))) 😀 (((

  25. Királyerdei szerint:

    “még vannak kérdések.

    Leginkább azokhoz, akik nagy élvezettel vettek részt Schmitt Pál likvidálásában. Tehát akkor tőlük kérdezem: hol késnek a vitriolos vezércikkek és publikációk, amelyek könyörtelenül rámutatnak a gyurcsányi hazugságok tarthatatlanságára? Hol van a szenvedélyes és kérlelhetetlen gúny, amely zárójelbe teszi az egész gyurcsányi életművet? (Pedig most nem kell ám olimpiai és világbajnokságokat zárójelbe tenni – csak egy szerencsétlen, valójában nem is létező alak „életművét”, amelynek egyetlen néven nevezhető igazsága a cezarománia és a súlyosan beteges komplexusok zárt rendszere.)

    Hol maradnak a blogok és bloggerek, amelyek és akik a névtelenség jóleső, gyengéd, langyos biztonságába burkolózva bárkit bármivel meg is rágalmaznak, ha kell? Hol késnek ők, akiket néhány esztendeje még névtelen feljelentőkként és rágalmazókként vetett meg az emberiség, ma pedig véleményformáló tényező lett belőlük… Korunk hősei ők, mert korunk a becstelenség, kisszerűség és aljasság apoteózisa – de hát hol maradnak most, amikor itt az új préda? Nincsen nyilvánvalóbb és ordítóbb hazugsághalmaz a Gyurcsányénál, már megint, de akkor miért nem esik neki a hiénafalka? Valószínűleg azért, mert a sajátjaikat csak a legvégső esetben bántják. Mert – ahogy már sokszor idéztük a nagyszerű Albert Camus-t –, a bűn az erényt szólítja fel először önigazolásra.

    De a kérdések mind itt maradnak. És ráégnek a Schmitt Pált kéjjel likvidálók leírhatatlanul aljas és ocsmány képére. Nem, ezek tényleg nem terroristák. A terrorizmus feltételez valamiféle iszonytató és igazolhatatlan bátorságot – de mégiscsak bátorságot. Az pedig ezekből hiányzik, és mindig is hiányzott.

    Még egy nem létező alaktól is rettegnek. Nem őtőle magától, hanem a beléje vetített álmaik halálától. És éppen ez a legnagyobb gyávaság. És éppen ez hívta életre a közelgő iszonyatot.

    De mi szögezzük le azért: a nem létező embernek nincsen létező szakdolgozata. S így nincsen létező diplomája. Furcsa is lett volna, ha akad a nyomorult életében egyetlen dolog, ami rendben van.

    Így kerek a világ. “

  26. miska72 szerint:

    🙂 🙂 Hány ilyan dipőloma tolvaj van a Közigazgatásban? SOK! 🙂 🙂 Libáért kapott diplpomák! Azt érdekes modon én vagyok a hülye! 🙂 Igazságügyi szakértőnél, 30.000+45.000=85.000!!!! Nálam csak 75.000 Ezt as rendőrség ÁTVETTE! KIFIZETTE! A BÍRÓSÁG is ÁTVETTE!!! 🙂 🙂 Én mag az irattárból kértem másolatot! Ezek a hülyék, meg mindíg igazság szakártenek, büntetnek, rendet őriznek! 🙂 🙂 Vicc! 😉

  27. Dr. grün szerint:

    Királyerdei!
    “De mi szögezzük le azért: a nem létező embernek nincsen létező szakdolgozata. S így nincsen létező diplomája.”
    Egy nem létező ember nem létező szakdolgozatának azért még lehet létező bírálata (lásd fentebb), ami kísértetiesen hasonlít a sógor nemlétező (senki sem látta) szakdolgozatához és annak (szintén senki sem látta) bírálatához?!
    Kissé csavaros, nemde?! ))) 🙂 (((

  28. "?!" szerint:

    Kedves “hetvenkedő miska”!

    10:26-kor írtad: “Azt érdekes modon én vagyok a hülye!”

    Egyet értek a fenti kijelentéseddel, és ha figyelmesen elolvasod az idézett mondatodat, valamint a 10:26-kor írt többi szövegedet, akkor utána Te is egyetértesz velem!

  29. Dr. grün szerint:

    Királyerdei!
    Most akkor kérlek tedd fel a sógor dolgozatát és annak bírálatát is, hadd lássunk már valamit mi is!
    Addig pofa súlyban! ))) 🙂 (((

  30. GONDOLKODÓ! szerint:

    Elviselhetetlenek azok a mindentudó alantas logikai érvelések, amelyek révén maguk sem értik, hogy mit kell kiolvasni. Hát még az arra vonatkozó érvelések. Miután saját maga egy min. 00-nulla, minden tekintetben, akkor mérgezünk akit csak lehet, íráson keresztül.
    Sajátja, menthetetlen. (30+45=75) mit lehet ezen nem érteni, hiszen óvodai szint, enélkül ált.-ba sem mehet már, csak gyogyóba. Mint Evidens.

  31. GONDOLKODÓ! szerint:

    Felemelkedni, magasztossá lenni lelkületileg, egy pici szeretetben, az vóóóóóóóna emberhez méltó. Felfoghatatlan?! “Specifikus adottság”

  32. Királyerdei szerint:

    http://www.youtube.com/watch?v=kNN72NURxYU&feature=player_embedded

    Grün!Nem ismered az elftásaidat!
    A héten Mesterházi saját szájúlag fogja mondani Feriteknek,hogy “Ferikém,ideje már,hogy elhúzzál a 3.14…..-ba. 🙂

  33. GONDOLKODÓ! szerint:

    Aki hallotta tegnap este Gazsó Ferenc tanár úr válaszait,(M1) teoriáit a mostani, és a jövőt illetően, hát ezeken kellene mélyen elgondolkodni, (az egész világnak).
    Azért, hogy egyáltalán koncepcionális jövőt építhessünk.
    Pedig hát….Mszp-s volt? S mégis a törvényszerű folyamatok révén “lement” a problémák gyökereihez. Óriási gondok keletkeztek a világban. Ma még a tömegek alig-alig akarnak erről tudomást szerezni, miközben a politka sem tárja fel a valóságot, őszintén. Vajon miért engedett az EU? Csak gondolkodjunk. Nem véletlenül mondta Sarközy is, miszerint Fr. o. igen nehéz öt elé néz.

  34. "?!" szerint:

    Kérdezem:

    1.) Megéri egy döglött oroszlán rugdosásának az élvezete miatt teljesen lejáratni és elhitelteleníteni a magyar felsőoktatási rendszert, valamint az ott szerzett okleveleket, diplomákat és címeket?

    2.) Normális az a gondolkodás, hogy ha az én tehenem a saját hülyesége miatt megdöglött, akkor dögöljön meg mindenkinek minden tehene?

    A válaszok megtalálásához szó szerint idézek a balodalinak egyáltalán nem nevezhető Bayer Zsoltnak a Csepeli Önkormányzat hivatalos honlapján 2012. március 31-én szombaton, 18:56-kor megjelent írásából:

    “Schmitt Pálnak tényleg le kell mondania. Helyzete ugyanis tarthatatlan. Jómagam ezt január 21-én is megmondtam.
    Schmitt Pál minden valószínűség szerint ugyanúgy cselekedett kisdoktorija megírásakor, mint kortársai közül számosan. Rajtavesztett.”

    “És akkor térjünk vissza arra a kisdoktorira.
    Nem írunk úgy kisdoktorit, hogy majd’ kétszáz oldalt bemásolunk valahonnét, aztán kész is a dolog.
    S leginkább azért nem maradhat ez szó nélkül, mert ha úgy maradna, akkor holnaptól kezdve minden egyetemista „ctrl+c – ctrl+v” billentyűzettel írhatná szakdolgozatát, kisdoktoriját, nagydoktoriját, anyja keservét, és senki sem mondhatná, hogy ezt nem lehet.
    Ezért nem.”

    Nagyon helyesen, a fenti véleményt képviselte a Fidesz és KDNP frakció többsége is, és ezért “bízták rá” Schmitt Pálra annak eldöntését, hogy lemondjon a Magyarországot megtestesítő köztársasági elnöki tisztségről.

    Miért olyan nehéz megemészteni, hogy a legmagasabb tisztségbe jutott Schmitt Pál korábban elkövetett valamit, amit sokan mások is elkövetek, de Ő “rajtavesztett”, és ezzel ugyanúgy méltatlanná vált a tisztségére, mint azok akik hasonlókat követtek el?

    Öngyilkos lépés a többi elkövető – ezek között is különösen a döglött oroszlánok – leleplezése érdekében tönkretenni az egész világ előtt a magyar felsőoktatás, valamint a magyar felsőoktatásban szerzett végzettségek jó hírét!

    Vagy nektek mindenáron “Mohács” kell?!

  35. GONDOLKODÓ! szerint:

    Jav.:
    öt év elé néz

  36. GONDOLKODÓ! szerint:

    Milyen érdekes?
    Az Elnök úr esetében szóba sem jöhetett (nem védem, mert vétkezett, bűnhődött) Mohács.
    Bezzeg az embereteitek kapcsán már Mohácsot kiáltanak, nehogy tovább gördüljön a lavina. Csak nem érdekelt vagy Te is?! Félelemben élni?………álmatlan éjszakákkal és sok mással is jár. Attól tartok, hej, de sokaknak kellene megszabadulnia a diplomájától, a doktori címeiktől. Már korábban is írtam, hogy meghatározott “javakért” nem keveseknek, hozzá lehetett jutni, adott időszakban. Ez már-már olyan, hogy MO.-on szinte csak az nem igazgató, aki nem akar. Magam is alapítottam (két céget 1989-ben és országos hírűvé fejlesztettem. Bekapcsolódva a multik szervezett gazdasági tevékenységébe is, szinte minden nációt beleértve, miközben évente minősítették a cégeimet!!! Csak ezen kritériumok megfelelése kapcsán hosszabbították évről, évre a szerződést, tizenöt éven át!!! (Generál Elektrik stb. ahogyan fentebb írtam).
    Az ig. titulust soha fel nem vettem, s nem is használtam. Szerencsére volt választási lehetőségem és a szerénységgel járó törvényes kötelezettséget használtam mindenkor.
    Az az a saját cégeimet alázattal szolgáltam, s nem “raboltam,” ezért is nőhetett azzá, amivé lett!

  37. Dr. grün szerint:

    Királyerdei!
    Mesterházynak kb. annyi köze van Gyurcsányhoz mint batyus zsidónak a zÚristenhez!
    A leckekönyvet ne keverd a dolgozat bírálattal!
    Valamint a kecsegve ringó fecskét a recsegve fingó kecskével! ))) 🙂 (((

  38. Rend szerint:

    Gyurcsány takarodjon a közéletből, mert plagizált, Orbán meg azért mert a barátainak ossza a földeket.
    http://www.origo.hu/itthon/20120425-fejer-megyei-foldberleti-palyazatok-nyertesei.html

  39. "?!" szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ!”

    Lehet, hogy nem fogalmaztam elég világosan (de valószínűbb, hogy szándékosan magyarázod félre az általam 11:37-kor elküldött szöveget), ezért kiegészítésként felhívom a figyelmed az alábbiakra:

    Nem az jelent “Mohácsot”, ha a döglött oroszlán Gyurcsányról bebizonyítjátok, hogy plagizálta az egyetemi szakdolgozatát, hanem az, ha néhány (vagy akár sok) csaló kampány szerű leleplezése érdekében az egész világ előtt lejáratjátok a magyar felsőoktatást, és ezzel az egész világon megkérdőjelezhetővé teszitek azoknak a Magyarországon szerzett képesítéseknek és címeknek az értékét is, amelyeket a tulajdonosaik szabályosan és komoly munkával szereztek!

    Írtad, hogy “Bezzeg az embereteitek kapcsán már Mohácsot kiáltanak,..”!
    Ehhez a mondatodhoz az alábbi két megjegyzésem van:
    – Az egyik az, hogy tanuld meg az “embereitek” szót helyesen leírni!
    – A másik az, hogy nekem Gyurcsány és az elvtársai akkor sem voltak az embereim, amikor Te még órákon át nyaltad “Kádár elvtárs”-nak a seggét!

  40. GONDOLKODÓ! szerint:

    Patkánynál is patkányabb vagy! Hiszen ezt egész Csepel lakossága tudja rólad.

  41. GONDOLKODÓ! szerint:

    Miről is beszélsz? Ki nyalt, nyal kinek? Leamortitált selejt, aki képtelen volt életében valamire is jutni. Ezért alázza meg rendszeresen embertársait, mert azt kapta amit érdemel. Sajnos a sötét gonosz agyával nem tudja felmérni, hogy milyen kártékony és azt agyja tovább, amit kapott. Elmebeteg!

    “Vátesz szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 13:23
    MHSZ-es ejtőernyősként ne játszd már el a nagy kommandóst! Téged és a többit is az érdekelte, hogy a sportnak hódoljatok, eszetekben sem volt Dél-Vietnamban leugrálnotok. Ezzel a szöveggel senkit sem győzöl meg hogy elitegységként te védted a cucilizmust, mert ha igen, akkor úgy látszik azért dőlt meg. Ha meg parancsra embert öltél volna, nem vagy különb a munkásőröknél! Az amerikaiaktól nem kell elájulni, Afganisztánból éppúgy ki fognak takarodni, mint Irakból. Ahogy én azt 2001-ben plakáton már kifejeztem. Neked meg főleg semmi közöd az én MIÉP-tagságomhoz, mert te annak a közelében sem voltál, hanem másutt ügyködöl, amely tevékenységedet félted az itteni kommenteléseid hatásától. Jól teszed, mert én téged a beadványaiddal együtt vágnálak ki Németh Szilárd helyében, mint macskát szarni. Nem lehet a levesbe köpni, utánna meg mások érdekében érdekképviselni, azaz kuncsorogni az önkormányzatnál! Amiket írogatsz, helyedben és messze elkerülném az önkormányzati üléseket! Nem az én véleményem a mértékadó, mert te engem úgyis elhajtasz, de a többiek szerint is szellemi környezetszennyezést folytatsz. Persze a többiek tiszteletére sem tartasz igényt, akkor meg kár írogatnod, mert csak terheled a szervert.”

  42. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Etikus szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 15:38
    “Vátesz szerint:
    2012. április 01., vasárnap – 13:23″

    No erre, az a gerinctelen “?! kérdőjel, -aki gátlás nélkül mindenkibe belemar,- miközben az Önkormányzatnál és másutt is, hosszúra nyújtott vipera nyelvével bő nyállal benyal, vajon miért nem reagál, szokásához híven?

    “Tájékoztatlak, hogy soha nem gyűlöltem senkit. Még azokat sem, akiket parancsra szemrebbenés nélkül megöltem volna.” Idézet tőled, ugye ismerős!

    Na és erre?!

    Ez nem a gátlástalanságodat bizonyítja?

    A fentiekben a személyedet illetően röviden, de tömören minden benne rejlik. A többiről meg már mit is remélhetnénk?
    Te III Richard, reinkarnációja!!!”

  43. GONDOLKODÓ! szerint:

    Lajos, Lajos: ejnye-bejnye.
    Hová lettél s főként mivé lettél “te” görény?

  44. lb szerint:

    Királyerdei!

    Az általad linkelt fotó csak annyit bizonyít, hogy egy Gyurcsány Ferenc nevű diák sikeres államvizsgát tett, A szakdolgozatát elégségesre és közepesre értékelték, ennek ellenére a diplomája jó minősítésű lett.

    Ennyi és nem több!

    Másrészről mit szól Balogh Gábor pályázatához, amit a Fasang Zeneiskola igazgatói posztjára nyújtott be?

  45. "?!" szerint:

    Kedves “GONDOLKODÓ!”

    Látom nagyon megsértődtél és nagyon lendületbe jöttél, mert megemlítettem azt, amivel a múltkor éppen itt dicsekedtél, miszerint órákon keresztül kalauzoltad a Csepel Művekben “Kádár elvtársat”, és közben kellemes beszélgetést folytattatok.

    Visszatérve azonban Schmitt Pál kisdoktori szakdolgozatára, felhívom a figyelmet arra a furcsaságra is, hogy Schmitt az akkori pozíciója és az összeköttetései alapján úgy doktorálhatott a Testnevelési Egyetemen, hogy annak az egyetemnek a szakterületén semmiféle végzettséggel nem rendelkezett!

    A közgazdasági egyetem belkereskedelmi szakán szerzett végzettséggel rendelkező emberként bejelentkezett a Testnevelési egyetemre, hogy kisdoktori címet akar szerezni, majd egy 1 hónap alatt összeplagizált szakdolgozat alapján meg is kapta a szakmai felsőfokú végzettségétől teljesen távol eső kisdoktori címet!

    Ez olyan furcsaság, mintha egy testnevelési egyetemet végzett, semmilyen műszaki végzettséggel nemrendelkező, testnevelő tanár is műszaki, vagy közgazdász doktori címet szerezhetne 1 hónap alatta Műszaki Egyetemen, vagy a Közgazdasági Egyetemen.

    Ráadásul Schmitt Pál azzal a húzásával is átesett a ló túloldalára, hogy miközben a Testnevelési Egyetemen csak egyetemi doktori címet szerzett, mégis PhD fokozatot szerepeltetett a NOB és az Európai Parlament honlapjára feltöltött önéletrajzában.

    A jövőt illetően pedig nyugodj meg kedves “GONOLKODÓ!”!
    Már csak kettőt kell aludnod, és lesz egy új köztársasági elnökünk, aki kevésbé híres ugyan (mert nem kétszeres olimpiai bajnok), de a jelenlegi ismereteink szerint olyan kikezdhetetlen személy, aki miatt nem kell szégyenkezni Magyarországnak!

    A 13:01-es írásomra reagálva leírt kis stílű többi fröcsögésedre nem válaszolok, mert azok már unalmasak, és válaszra sem méltóak.

  46. Zoli049 szerint:

    Urak!

    Papírokat szkennelünk, nem fotózunk. 🙂

  47. Doki szerint:

    Elvtársak! Visszanyalt a fagyi! 😀

  48. Zolibá szerint:

    Gyurcsány – véleményem szerit – annyit tett a szakdolgozata érdekében, hogy ellopta volt sógora dolgozatát, majd odaadta a kisz bizottság gépírónőjének, hogy másolja le. A gépírónő valamilyen okból felénél abbahagyta a másolást. Gy. nem vehette észre a mulasztást, mivel el sem olvasta. Amikor híre ment, hogy a Hír TV érdeklődik a dolgozat után, valamelyik megbízható elvtársa eltüntette az egyetem archívumából az eredeti példányt, hogy ne lehessen összevetni a sógoráéval. Csak azt nem értem, hogy élhet valaki úgy, hogy élete során még véletlenül sem mond igazat?

  49. Dr. grün szerint:

    Ejnye Zolibá!
    Ennyire nem lehet rossz a memóriád! ))) 🙂 (((

  50. tanárnő szerint:

    Tisztelt Kommentelők!

    Németh Szilárd szakdolgozata nem plágium, de kollektív munka.
    Erről tudnának beszélni egykori kolléganői és kollégái.
    Nem mentség, legfeljebb csak magyarázat, hogy akkoriban akkora pedagógus hiány volt a kerületben, hogy nagyon sok frissen érettségizett fiatalt állítottak a katedra másik oldalára, eleinte csak napközisként. Mennyi beszámolót, témazárót írtam én is levelezőre vagy estire járó mostani kollégáimnak kolléganőimnek. Jónéhány szakdolgozatban voltam közreműködő, négy-öt diplomára is kikerülne belőle.
    Ha én lennék az oktatási államtitkár, azokat akik első diplomájukat levelezőn vagy estin szerezték minimum újravizsgáztatnám.

  51. Bugi szerint:

    Megjött az első primitív kis gyurcsányista nyomoronc is. Meg a feleségét is rabolta, nem? Németh nemcsak az első diplomás polgármester 1994 óta, de még az alpolgármesterek is mind diplomások. Na ilyet a komcsik nem tudtak itt soha felmutatni. Meg is látszik Csepelen!

  52. miska72 szerint:

    Kedves “?!”

    Hallod egy éve jelentettem fel az igazságügyi szakártőt, és mi történt? Azt se tudják kit lejenettem fel! 🙂 🙂 A Budapest főváros Kormányhiovatala volt az alperes, én meg a felberes! És Közigazgatási Bíróságon kötött ki a feljelentésem! Én BÜNNTETŐ FELJELENTÉST TETTEM! 🙂 🙂 🙂 Ki küldte oda a feljelentésemet? A rendőrség? Megvan miért ven az a sok rendőr vicc! 🙂 🙂 🙂 No vomment! “?!” 😉 De már Érik az ügy meglátod lesznek még résztvevők! A cellában többen is lesznek! ne aggodj! És ne hetvenkedj, mert téged is oda juttatlak! 😉

  53. Jeniszej szerint:

    Kedves tanárnő!
    Nagyon ócska dolog amit most teszel. Gondolom barátságból segítettél megírni a dolgozatokat. A barátait az zember nem beszéli ki. Lehet, hogy ebből éltél tanán? Fizettek a munkádért? Vagy mit akarsz? 🙂

  54. joságos. szerint:

    Ha jól értem Jeniszejt, kerületünk nagy vezetője tabu!Az aki(k) megírták helyette a dolgozatot
    fogják be a szájukat!Miért? N.SZ.miért lenne kivétel! Nem a tanárnő az akit itt cikizni kell!!

  55. Manitu szerint:

    Miért, ki az a tanárnő? Egy senki, szó szerint. Egy noname azt ír arról, amit és akiről csak akar.

    Gyurcsány viszont Gyurcsány, a sógora a sógra, és a szakdogája is létezik. Csak ugye nem akarja megtalálni. Meg “valaki” ellopta. Egyértlmű a helyzet, aki nem látja, az vak.

  56. Zoli049 szerint:

    Olyat nem lehet csinálni, hogy az összes politikus újra védje meg a papírját? Akkor kiderülne, hogy egyiknek sincs semmi köze a “munkásságához” és sík hülye a “szakmájához”? Már amelyik a civil világban-életben egy percet is dolgozott?!

    Ps.: Fletót ki zavarhatja el? Mivel nem “közjogi méltóság”, (hányok ettől) maximum a pártja tudja elhajtani.

  57. Dr. grün szerint:

    Manitu, minden indiánok legbüdösebb szellentése!
    Te aztán faszagyerek vagy, mert meg mered kérdezni tanárnőtől ezt és nick-név alatt azt írsz amit akarsz?!
    Meglepően bátor vagy!
    Azért ne felejts el szólni amikor együtt látható akár a két dolgozat, akár a két bírálat!
    Mert eddig még ott tartunk mint a zöreg székely, aki már látott zsiráfot de később megtudta, hogy asse az volt! ))) 🙂 (((

  58. dranarchaos szerint:

    Nem erkölcstan óra kell, hanem erkölcsi példamutatás.

    Itt az alkalom, lehet bizonyítani!

    A mutyi ügy:

    http://atv.hu/cikk/video-20120430_fasang_arpad_zeneiskola_plagiummal_vadoljak_a_palyazo_igazgatot

    Amit ilyenkor tenni kell:

    http://www.facebook.com/photo.php?v=302498759824654

  59. dranarchaos szerint:

    Akinek elege van a csepeli mutyikból csatlakozzon hozzánk:

    http://www.facebook.com/mentsukmeg

  60. Gordon szerint:

    Hol a mutyi?
    Milyen mutyi?

  61. Zoli049 szerint:

    Földosztásnál! 🙂

  62. dranarchaos szerint:

    Gordon!

    Neked nem elég mutyi az, hogy valaki mások szerzői jogait megsértve nyújt be pályázatot az önkormányzathoz és amikor ez kiderül akkor az egyik alpolgármester kijelenti, hogy a pályázatnak nem feltétele a jogtisztaság?!
    Sőt, még azt is volt képe megjegyezni, hogy matematikai esélye annak is van, hogy a másik hat ember másolt Baloghról!

    Szóval ez neked nem elég mutyi?
    Nekem más sok is.

  63. tanárnő szerint:

    Lehet, hogy visszásnak tűnik, hogy kulisszatitkokat fecsegek ki, mert tényleg kollegális alapon segítettem (segítettünk) a leendő pedagógusoknak. Gondolom így volt ez máshol is. Nekem viszont az a visszás a helyzetben, hogy most azok osztják az észt akik nélkülünk nem sokra vitték volna. (Legalábbis tanári pályán.)

  64. Té-Gé szerint:

    Tanárnő!
    Nincsenek ezek dokumentálva? 🙂

  65. Manitu szerint:

    A rágalom, mint tudjuk nem dokumentált.

  66. Manitu szerint:

    Gyurcsány esetében meg ott vannak a dokumentumok. A legjobb az, hogy feljelentést tett, mert nem találja. Miért nem találja, mert a sógoráért megvan?

  67. abcd szerint:

    Politika ? Á dehogy !

    “Fideszes segítséggel tűnt el Gyurcsány szakdolgozata?
    A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a fideszes Lengvárszky Attila, a PTE oktatási igazgatója felelős a szakdolgozatok őrzéséért és biztonságáért.”

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=545350#null

  68. Manitu szerint:

    El tudom képzelni, ahogy Lengvárszky Attila ninja ruhában belopódzik Gyurcsányék hálószobájába, és ellopja a dobozból a féltve őrzött diplomamunkát…

  69. lb szerint:

    Úgy látom, GYF most sem adja fel:

    A Demokratikus Koalíció első majálisán a szorult helyzetben lévő Gyurcsány Ferenc nem hátrált meg, hanem előremenekült, és mélyen benyomult az ellenség harcvonalai mögé. A DK elnöke szerint politikai értelemben meg akarják ölni, de mivel a lelkiismerete tiszta, a vagyonából is kipereli azokat, akik azt állítják, hogy plagizált.

    http://index.hu/belfold/2012/05/01/gyurcsany_az_elso_szamu_kozellenseg/

  70. kiskovi szerint:

    Amíg ez a politika “elit” leledzik ebbe a koszfészekbe, addig a sz@arban is csak mélyebbre süllyedünk..

  71. NANE szerint:

    Hol van Rozs Szabolcs szakdolgozatának bírálatáról egy olvasható fénykép?????
    Az indirekt bizonyítéknak CSAK abban az esetben fogadható el, ha a kettő (Gyurcsányé) mellé tesszük.

    Mindenütt csak a Gyurcsányéba botlok Rozsé sehol.

    Szeretném látni, mert elfogulatlan vélemény csak kizárólag így lehet megalapozni. Enélkül, csak rágalom.

Itt lehet hozzászólni !