Palcsó Tamás visszatért!

Tabu TV

Palcsó Tamás új klipje

A hosszú hallgatás után új dallal jelentkező énekessel beszélgettünk.

Palcsó Tamást a Megasztár második szériájának döntöseként ismerhettük meg. A kétezres évek közepe – mondhatni – róla szólt: nem csak az 56 csepp vér című musical-filmben szerepelt, de számos díjat (Bravo, Popcorn) is magáénak tudhatott – a 2008-as Visz az út album után azonban eltűnt a képernyőkről és a slágerlistákról. Most – közel 2 év kihagyás után – újból betört a zenei köztudtaba. Tomit ugyan nem felejtettünk el, mégis a meglepetés erejével érkezett meg “Lépj tovább” című videóklipje. A videó annak ellenére toplistás, hogy – mint Tomitól megtudtuk – a piacon temérdek mennyiségű új magyar előadó születetik, akik szintén klipjeik által próbálnak érvényesülni: “Rengeteg tehetségkutató van, jönnek az újabbnál újabb emberek dalokkal, tele van a rádió, elözönlötték a piacot minden szinten, már nem is tudják berakni, annyi új dal van, és persze ezek mind jobbnál jobbak!”

Tomi köszöni szépen, jól érzi magát és nagyon örül új klipje fogadtatásának, visszajelzéseinek: “Nagyon boldog vagyok, hogy az emberek ennyire szeretik,mert hát ugye ez egy szavazós lista!” – persze itt nem ér véget a történet: fogadtatástól függően még két-három új slágerre számíthatunk idén a volt Megasztárostól, valamint persze temérdek koncertre, ám mindezek mellett a suliban is komolyan kell helyt állnia: ha minden jól megy, Palcsó Tamás nyáron már kézbe veheti a Corvinus Egyetem diplomáját.

Az énekest arról is faggattuk, hogy viszonyulnak csoporttársai, tanárai az ismertségéhez. “Azt kell mondjam, nem mindenki tudja, hogy én ki vagyok – mondjuk a tanároknak és a diákoknak is a nyolcvan százalékuk tudja. Ez mindig is kérdéses, hogy jó, vagy rossz, én éreztem már pozitív és negatív hatását is egyaránt – de összességében nem bánom, hogy ismert vagyok.” – összegezte Tomi a tabutv.hu-ra klikkelőknek.

Forrás: Tabutv.hu

3 hozzászólás “Palcsó Tamás visszatért!” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tabáni és Palcsó! (hogy van az Apuka?) Csepeliek, vajon miért nem segítik egymás szekerét tolni? Remélhetőleg büszke a fiára, messzebbre jutott. Tartós tud-e maradni a celeb világban?

  2. Jeges mosoly szerint:

    Hála isten!!!
    Már nem tudtam, mit kezdjek magammal. Végre! Újra értelme van az életemnek.
    Hajrá Tomi!

Itt lehet hozzászólni !