A “Viszkis” első interjúja

RTL Klub

4 hozzászólás “A “Viszkis” első interjúja” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Ha kerámikus lesz, nem vagy nehezen fog tudni megélni, ha meg médiaceleb, muszáj lesz folyamatosan balhéznia a fennmaradásért, ami miatt megint börtönbe kerülhet. Nem könnyű, de ő választott így.

  2. lolka szerint:

    Még sztárt csinálnak ebből a bűnözőből…hát ez a média, hogy ön álló alkotást hoznának létre, arra nincs tehetségük, csak az ilyen sza…..r dolgokat tudják felkarolni és példát állítani a fiatalság elé…”média sztár” ez kell a népnek…”Kár”, hogy a Sós Imrét kivégezték…micsoda sztár lenne…undorító, hogy egy bűnözőt így sztároljanak. Ezek a médiák akarnak okosítani minket….

  3. Varga Tamás szerint:

    Az interjú, amire egy ország várt

    Én nem vártam és nem is érdekel.

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    Stohlnak készítik elő a talajt, nem sokára előbújik ő is. Akkor aztán minden médiában kötelezően neki kell szerepelnie. Tehát lesz itt mit, miről hallani (akit egyáltalán érdekel), beszélni, a nagy figyelemelterelés céljaként. Az erkölcsi fertő továbbmélyítéséről mindenki, további tapasztalatokat szerezhet, akár “egyfajta katarzis” alapján.
    Ez az egyik lényege, e személy körüli felhajtásnak. NEM SOKÁRA JÖN A “MI EMBERÜNK!” Remélhetőleg a kapu előtt is várják azok, akik a bíróságra olykor-olykor elkísérték. (egy kivételével) A tisztességesek, a becsületesen élők és dolgozók, miért nem ŐK kapják a nagy nyilvánosságot? Ja, hogy nem ez az ETALON?

Itt lehet hozzászólni !