Két Hummerrel szakadtak be a Balatonba

TV2 Tények

Beszakadt a Balatonba két luxusterepjáró Balatonakarattyánál, nem bírta a jég a 3 tonnás járműveket. A rendőrök egyelőre azt sem értik, hogy egyáltalán miért hajtott a jégre a két férfi a hatalmas és drága járművekkel. Valószínűleg szórakozásból. Az egyik férfi már szombaton kirakta a jégen álló terepjáró fotóját a Facebookra, és már ott azzal viccelődött, hogy áthajt vele a jégen Siófokra.

A legalább tízmillió forintot érő Hummer egy méter mély vízben volt a Balatonban reggel, amikor a vízirendészet odaért. Pontosabban akkor, reggel még két luxusautó teteje lógott ki a jégből, de az egyiket viszonylag könnyen kihúzták, a másik körül viszont láncfűrésszel kellett léket vágni, éjjel belefagyott a tóba kocsi.

Végül órákig tartott, mire ki tudták húzni egy csörlővel a partra. A két Hummerrel két férfi hajtott be még előző este sötétedés után a jégre, ami csak 15 centi vastag volt, ezért nem bírta el az egyenként 3 tonnás autókat, beszakadt alattuk. Most is ott voltak a mentésnél, de nem akartak nyilatkozni, így azt sem árulták el, hogy egyáltalán hogy jutott eszükbe az úttest helyett a tavon használni a terepjáróikat. Valószínűleg egyszerűen szórakozásból. Merthogy egyikőjük már szombaton ezt tervezte, a Facebookra legalábbis kirakta a kocsi fotóját, akkor még a víz szélén parkolt. Az azóta letörölt hozzászólások között az egyik ismerőse azt írta neki: “Menősködsz, aztán hívhatod megint a tűzoltókat”. Mire a kocsi tulajdonosa azt válaszolta: “Indulok Siófokra, persze a jégen.” És már itt sejthették, hogy a jég nem fogja elbírni, mert azt írták: “jó lesz stégnek nyárra, Hummerstégnek”. A tulajdonos erre azt válaszolta: “Vagy süllőfészeknek ha elsüllyed.”

És el is süllyedt. A vízirendészetnél azt mondják: ilyet ők még nem láttak, a sofőrök ellen pedig eljárást indítanak. Egyrészt a jégen tartózkodás szabályainak megszegése miatt, mégpedig azért, mert a jégre gépjárművel tilos rámenni. Másrészt pedig sötétben tilos a jégre menni még gyalog is, emiatt is feljelentik őket.

Az interneten egyébként egész nap a két sofőrön élcelődtek az emberek, volt, aki egy használtautókkal foglalkozó weboldalon adott fel hirdetést a beszakadt autó fotójával, és azt írta: kitűnő állapotban eladó egy Hummer Balaton Reccs Edition.

Forrás: TV2

19 hozzászólás “Két Hummerrel szakadtak be a Balatonba” bejegyzésre

  1. abcd szerint:

    De Nekik van ….

    “Lázár úgy véli: akinek “semmije nincs, az annyit is ér”.

  2. Dr. grün szerint:

    Bezzeg a zátkosban még Trabanttal csinálták!
    Most mondja valaki, hogy szarabbul élünk! ))) 🙂 (((

  3. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    A cseplieket talán jobban érdekli, hogy a brutális adócsökkentés miatt olyan sok pénze lett a csepeli polgároknak, hogy februárban bezár a plázában a Humanic és Versace bolt nyílik.

    Ebből sajnos csak az igaz, hogy bezár a Humanic, mert a csepeli ,,vásárlóerő”
    már egy cipőboltot sem képes eltartani.

    Egyébként hiányérzetem van az évértékelőn nem láttam a nemzet tollát.
    Kinek lett volna ciki, neki, hogy megjelenik a nyilvánosság előtt vagy Orbánnak…

  4. Manitu szerint:

    Gyanítom, hogy ezeknek a kocsiknak a tulajdonosai maximum minimálbérből élnek, de lehet, hogy soha életükben nem adóztak.

  5. Schneider Ádám szerint:

    “A legalább tízmillió forintot érő Hummer”
    na, ha a használtautóról mutattak fotót, akkor igazán meg is nézhettek volna pár hridetést.
    http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/2G4MR4HPISEFK4QPI485OWQ489IAAEKPCYLGC57P89IFYD8WQII89F149MZZZ7TCF5H10ZM1FZMZFYCC51FC601KWS911C9FE5LD7F9E7K1UE84GE9TL3O1F6848OOYPHPYAZMGM9AI1HST6CF0DD/page1
    12 hirdetésből 1 van 10 millión túl. szóval majd én evszek 5-ért Humemrt, aztán eladom ezeknek a majmonknak tízért. ők elhiszik, hogy annyit ér.

  6. Perspektíva? szerint:

    bekaphatjamindkétoldal szerint:
    2012. február 07., kedd – 19:44

    “Egyébként hiányérzetem van az évértékelőn nem láttam a nemzet tollát.”

    T. Okoska!

    Nemzetbiztonsági okok miatt nem lehetett ott! Tudhatnád.

  7. Perspektíva? szerint:

    Jó dolgukban már nem tudják mitévők legyenek.
    Nem megvetendő a csak nem ingyen reklám, TV-k sajtók stb. hiszen max. húszezer ft. a bünti.

  8. Nyugger szerint:

    „Senkit nem hagyunk az út szélén!” lévő vízben, devizahitelesként a Hummerjában!

  9. Manitu szerint:

    Ügyes vagy Nyugger. Égesd csak a fajtádat a hülyeségeiddel.

  10. Vica szerint:

    Manitu szerint:
    2012. február 07., kedd – 19:49
    “Gyanítom, hogy ezeknek a kocsiknak a tulajdonosai maximum minimálbérből élnek, de lehet, hogy soha életükben nem adóztak.”

    Ez lehet az egyik megoldás.

    A másik lehetőség, hogy talán politikusok voltak, akik a melósok által befizetett adóforintokból híznak hájas disznóvá, és tömik kerekre a pénztárcáikat, bankkártyáikat, akiknek az idén csupán 70 ezerrel növelték a havi jövedelmüket, miközben azokat, akiken élősködnek, nyomorba döntenék. Eszükbe sem jut, hogy a birkát nem levágni, hanem nyírni illenék, ha hosszú távon élvezni akarják a hasznát… Egyik sem különb a másiknál!

  11. Dr. grün szerint:

    “Perspektíva? szerint:
    2012. február 08., szerda – 01:33
    bekaphatjamindkétoldal szerint:
    2012. február 07., kedd – 19:44
    “Egyébként hiányérzetem van az évértékelőn nem láttam a nemzet tollát.”
    T. Okoska!
    Nemzetbiztonsági okok miatt nem lehetett ott! Tudhatnád.”
    De a zasszonyt elküldte! Menj előre Szívem, ne félj megbosszullak!

    Alinak mondja a kádi
    Mióta világ a világ mindig a férfi megy elől, utána a tevék és leghátul a nő!
    Nálad miért megy elől a nő?!
    Kádi, a Korán még nem ismerte a taposóaknát! ))) 🙂 (((

  12. Pecás szerint:

    Börtönbe velük!Adócsalók, hiszen szlovák rendszámmal furikáznak, na és nem beszélve arról, hogy vajon miből van nekik erre pénzük?Két taknyos…Elvenném az autójukat is, amit elárvereztetnék, és a pénzt odaadnám azoknak, akik ebben a hidegben a hajléktalanokkal foglalkoznak!

  13. Gordon szerint:

    Az is lehet hogy kommunisták voltak, aztán szocialisták lettek, most meg jogvédők, a demokrácia védelmezői.

    Ez egy sokkal életszerűbb életút.

  14. nagyapó szerint:

    Vica! Melyik politikus jár szlovák rendszámmal? Még a szocik sem. Csak azért írni, hogy teljen a képernyő, felesleges!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  15. islander szerint:

    megaLOL

  16. Vica szerint:

    Valószínű, hogy tényleg nem politikusok voltak, legalábbis biztosan nem ellenzékiek, ugyanis akkor azzal tele lenne az összes sajtó, TV és rációcsatornák.

    Akkor helyettesítsd következőt:”A másik lehetőség, hogy talán politikusok voltak, akik” egyszerűen ezzel: “A politikusok nagy többsége párthovatartozástól függetlenül”.

    Így már elégedett vagy? Így talán nem passzol teljesen a cikkhez, de legalább leírtam a véleményem azokról a piócákról, akik megfeledkezve arról, amiért a posztjukra kerültek, legfontosabb feladatuknak tartják a saját zsebeik tömködését, és a szar egymásra kenegetését. Azzal az idétlen utolsó mondatoddal pedig igencsak lejáratod magad, hiszen nevetségesen hangzik attól, aki már a nevével is hazudik.

  17. nagyapó szerint:

    Vica! Ha ezt csapos írja, azt mondom berúgott. Ezzel az értelmetlen proli szöveggel a kocsmában kell villogni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  18. szigeti szerint:

    Én gyorssegélyként,hogy ne essen környezetszennyezés, azonnal, markolóval szedettem volna ki a két vasat a vízből. Aztán lehet menni panaszkodni a Jézuskának,hogy légyszilégyszi hozzál újat…

  19. Vica szerint:

    nagyapó! Gyúrjál kicsit, mert ha keményebb leszel, legalább használható lehetsz pl. arra, hogy szöget verjenek be veled a falba.

Itt lehet hozzászólni !