Mesterházy: Az MSZP erősebb lett Gyurcsány Ferenc kilépésével

Inforadio.hu, Mno.hu, Csepel.info

Gyurcsány három napra az Avasra költözött

Az MSZP erősebb lett Gyurcsány Ferenc és követői kilépésével – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a párt elnök-frakcióvezetője. Mesterházy Attila szerint a szocialistákon nem fog múlni az ellenzéki összefogás, de a Jobbikkal nem hajlandók egyezkedni.

Gyurcsány Ferenc Miskolcra, az avasi városrész egy panellakásába költözött, három napra – írta az Észak-Magyarország kedden. Az Avas az MSZP-s és Miskolc MSZP-s kormányzása alatt vált hírhedtté az oda beköltözött cigány lakosság egy részének antiszociális viselkedése és bűnöző életmódja miatt. A volt miniszterelnök a három napos kaland után visszaköltözik budai villájába.

Le tudtuk zárni a belső vitáinkat, Gyurcsány Ferencék kiválása óta alig kellett az MSZP belügyeiről beszélni. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek vitáink, de azokat a párt fórumain belül tudjuk tartani – mondta Mesterházy Attila az InfoRádió Aréna című műsorában.

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint sikerült kulturált és normális módon menedzselni a kiválást. Hozzátette: az előzetes várakozások szerint jóval kevesebben, a 30 ezer párttagból csak nagyjából 500-an léptek ki az MSZP-ből.

Arról, hogy Bajnai Gordon szerint a kormányváltáshoz elkerülhetetlen az ellenzéki erők összefogása, Mesterházy Attila azt mondta: az MSZP semmilyen formában nem működik együtt szélsőjobboldali párttal, de minden más demokratikus szervezettel igen.

Nem tartom elégségesnek azt, hogy a Fidesz és Orbán Viktor leváltására szövetkezzünk. A stabil kormányzáshoz egy programalapú együttműködés kell, amit jó előre meg kell határozni – emelte ki a politikus, elmondva azt is, hogy jó viszonyban van Bajnai Gordonnal. A Haza és Haladás Alapítványnál fontos műhelymunka folyik, amit szeretnénk becsatornázni – tette hozzá.

Orbán Viktor kompromisszumkészebb, együttműködőbb stílusban beszélt az elmúlt napokban az Európai Unió kérései kapcsán, és látható módon ez erősíti a Magyarország iránti bizalmat – mondta Mesterházy Attila, aki a mai Orbán-Barroso-találkozótól azt várja, hogy “konkrét megállapodás közeli helyzetet fog hozni”.

Hozzátette: végre nyilvánvalóvá válik, pontosan mit követel az unió, és a kormányoldal valóban hajlandó-e a vitatott törvények megváltoztatására.

A teljes beszélgetést meghallgathatja, ha ide kattint.

Forrás: Inforadio.hu

Gyurcsány beköltözött

Gyurcsány Ferenc Miskolcra, az avasi városrész egy panellakásába költözött, három napra – írta az Észak-Magyarország kedden.

A Demokratikus Koalíció vezetője egy meghívásnak tett eleget, a városrész – ahol negyvenezren élnek – egyik családja levélben fordult hozzá azt panaszolva, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs arról, hogyan élnek, milyen körülményeket kell elviselniük nap mint nap, éppen ezért meghívta a volt miniszterelnököt, hogy lakjon náluk – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilapban.

Gyurcsány Ferenc nem egyedül érkezett, Vadai Ágnes, Varjú László, Molnár Csaba is vele jöttek, ők is beköltöztek egy-egy avasi családhoz. A volt miniszterelnök és párttársai szerdáig laknak Miskolcon, és a családdal együtt élik majd mindennapjaikat.

Forrás: Mno.hu

23 hozzászólás “Mesterházy: Az MSZP erősebb lett Gyurcsány Ferenc kilépésével” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    “Gyurcsány három napra az Avasra költözött”

    Utána meg 30 évre a Csillagba??? 😀

  2. "?!" szerint:

    Két helyesbítés, a fenti cikkben olvasható alábbi mondathoz:
    “A volt miniszterelnök a három napos kaland után visszaköltözik budai villájába.”

    1.) Gyurcsány Ferenc a tudomásom szerint már nem budai villában lakik, hanem a Somogy megyei Kötcsén 62 millió forintért a feleségével közösen vásárolt “kis családiházban”.

    2.) A budai villa, ahol korábban lakott, nem volt Gyurcsánynak a tulajdona.
    Neki szegénynek, korábban csak egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakása volt Pápán, amelyben az édesanyja lakik.

  3. Gordon szerint:

    “korábban csak egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakása volt Pápán, amelyben az édesanyja lakik.”

    “Szegény.” 😀
    De azért végre – vidéki kis ház 62 millióért – jobb körülmények között élhet.

  4. Gordon szerint:

    “odalátogatnak a miskolci Avasra, beköltöznek egy-egy családhoz, hogy megmerítkezzenek a rögvalóságban és remek kis Facebook-szövegeket irkálhassanak tapasztalataikról, és az ember ilyenkor nem is tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen, esetleg inkább csak azért szorítson, hogy amikor a volt miniszterelnök leugrik a családfővel a közeli boltba, legyen már valaki, aki legalább annyit odaszól neki, hogy légy üdvözölve körünkben, pajtás, látod, jól elkúrtad.”

    http://nol.hu/velemeny/gyurcsany_az_avason

  5. Nyugger szerint:

    Úgy látszik a KISZ -esek nem is voltak annyira tehetségtelenek a sztálinista alkotmány idején. De úgyis mondhatjuk, hogy jó üzleti érzéket szedtek össze a szocialista megőrzés időszakából.

    Csak példa:
    Viktor Viktorovics a feleségével megvásárol Budapest V. kerületében egy 135 négyzetméteres négyszobás lakást, mondjuk 1994. március 8-án, 563 ezer 760 forintért, aztán 2002. június 7-én ugyanezt az ingatlant 63 millióért adja tovább. A nyereség több mint 60 millió Ft.

  6. nagyapó szerint:

    Kit képviselnek Gyurcsány(i)-ék, a tízek bandája,ha “30 ezer párttagból csak nagyjából 500-an léptek ki az MSZP-ből.”?
    Egyiküket sem választották meg, a pártból amely küldte őket kiléptek, így aztán lehet felelőtlenül locsogni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  7. nagyapó szerint:

    Nyugger! Nagyobbat kell hazudni! Ütősebbet, én 260 milliót hallottam, nem beszélve az aranyos Bolgár úrék által felfedett szőlőbányákról.Azokkal mi van?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  8. islander szerint:

    Hát azt hiszitek érdeke ma valakinek Feriéket leültetni?

    ez az elszámoltatás egy parasztvakítás….rossz vicc az egész.

  9. "?!" szerint:

    Kedves saját állítása szerint 30 éves bolsevik “nagyapó”, aki szintén saját állítása szerint 1956 őszén már a csepeli gátról nézte a jutadombi csatát!

    Te csak ne biztasd arra “Nyugger”-t, hogy kövesse a Te példádat, és hozzád hasonlóan Ő is nagyokat és ütőseket hazudjon!
    Elegen művelitek már ezt “Nyugger” nélkül is!

  10. "?!" szerint:

    Kedves saját állítása szerint 30 éves bolsevik “nagyapó”, aki szintén saját állítása szerint 1956 őszén már a csepeli gátról nézte a jutadombi csatát!

    Áruld el nekünk, hogy miért kell neked minden hozzászólásod utolsó sorában bevallani, hogy általában mivel szoktad tölteni korábban is, és manapság is az idődet?

    Csak nem valami súlyos bűnt követtél el, és a gyónásod után ezt kaptad büntetésül?

    Hidd el, hogy nem kell neked ezeket a tetteidet minden hozzászólásod végén bevallani, hiszen a Fideszhez csapódott többi bolsevik sem szokott ilyen vallomásokat tenni!

    Beszéld meg a gyóntató atyáddal, hogy már teljesítetted a kiszabott büntetést, és ne ostorozd a múltbéli kommunista személyedet minden hozzászólásod utolsó sorában, mert enélkül is tudjuk, hogy mit műveltél korábban kommunistaként, és hogy mit művelsz most rendszeresen a Fideszhez csapódott bolsevikként.

  11. nagyapó szerint:

    Törött gerincű írásjel! Írja a szoci paneleket. Fasiszta, náci, bolsevik, anélkül, hogy ismerné jelentésüket. Elárulom, a bolsevik többséget jelent. A komcsik, a vérbajos Lenin, hazudták magukat bolseviknek. Jelenleg viszont a többség a 2/3. A törött gerincű írásjelek és társaik a mensevikek, kisebbség.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.
    Egyébként utóirat lehetne a következő:Vulpes pilum mutat, non mores.(A róka csak a szőrét változtatja, nem a természetét. (Suetonius))!

  12. Zoli049 szerint:

    “Jelenleg viszont a többség a 2/3”

    Az ex választási rendszer szerint! A parlament szintjén igen.
    Matematikailag pedig 1/4. A többi 3/4, aki szavazásra jogosult? Az a kisebbség? 🙂

  13. nagyapó szerint:

    Zoli049! Megint lesem számolta a határon túli magyarságot. Akkor a komcsik, Zoli0490, meg élettársa Katka matematikailag 0,1, lassan elhanyagolható!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  14. "?!" szerint:

    Kedves saját állítása szerint 30 éves bolsevik “nagyapó”, aki szintén saját állítása szerint 1956 őszén már a csepeli gátról nézte a jutadombi csatát!

    Látom, hogy fejlődsz Te balfácán.
    Miután a közelmúltban a más véleményen lévőket azonnal lebolsevikozó barmokat (közöttük téged is) kioktattam arról, hogy az Orosz Szociáldemokrata Pártban kik nevezték magukat bolsevikoknak, rögtön kinyílt a csipád, és az információ forrását elfelejtve, van pofád engem kioktatni arról, hogy kik a bolsevikok, és hogy kik képezik ma Magyarországon a 2/3-os többséget.

    A csekély fejlődésedet elismerve, most azt hozom a tudomásodra Te címeres ökör, hogy én a jelenlegi 2/3-os többségnek szilárd és aktív tagja vagyok, és egész életemben pártonkívüliként én már akkor is a polgári jobboldalhoz tartoztam, amikor Te még az MSZMP-ben és a Munkásőrségben fényezted magad, a valódi teljesítmény nélküli előrejutás és haszonszerzés reményében.

    Látom, hogy a korlátolt észjárásod miatt, azt hiszed, hogy én a kisebbségben lévő (mensevik) baloldalhoz tartozom, és azért ostorozom itt a hozzád hasonlóan minden más véleményen lévőt leprolizó, lebolsevikozó, lekommunistázó és letolvajozó, valamint arcátlanul hazudozó és vádaskodó bugris alakokat.

    A sötét agyad megvilágítása érdekében, ezúton világosítalak fel arról, hogy csak azért ostorozlak Téged és néhány a bányászbéka ülepe alatti szellemi színvonallal rendelkező néhány idióta csepeli cimborádat, mert a megnyilvánulásaitokkal a polgári jobboldal egészét lejárató olyan kártékony magatartást tanúsítatok, amellyel azokat a politikailag el nem kötelezett embereket is eltaszítjátok a jobboldaltól, akik hajlamosak volnának arra, hogy egy normálisnak látszó polgári jobboldalhoz csatlakozzanak.

    Ti viszont a fejetekbe szállt hatalmi gőgtől vezérelt lekezelő, vádaskodó és kioktató arrogáns magatartásotokkal olyannak láttatjátok a polgári jobboldalt, amilyen társasághoz tisztességes és épeszű ember nem szívesen csatlakozik.

    Mit gondolsz Te szőrszínt váltó volt vörös róka, hogy néhány elvakultan radikális személyen kívül tetszik valakinek az, hogy folyamatosan csak visszafelé mutogattok, esetenként nálatok sokkal különb embereket megvádoltok, de arra képtelenek vagytok, hogy a valódi bűnügyeket legalább a vádindítvány megalapozásához szükséges mértékig bizonyítékokkal megalapozzátok?

    Javaslom neked is Te csökött agyú (és néhány cimborádnak), hogy változtassatok a stílusotokon és a magatartásotokon, mert az eddigi módszeretekkel azokat a jobboldali beállítottságú személyeket mind magatok ellen és a polgári jobboldal ellen fordítjátok, akik hisznek a demokráciában, és más politikai nézetet vallók egyenjogúságában!

    Gondolkodj el a fentiken, továbbá azon, hogy mi is lehetünk még ellenzékben!

  15. Zoli049 szerint:

    “?!” !

    Ezt remekül megfogalmaztad!

    Fater még mindíg nem akarja tudni, hogy “kié a frekvencia”?
    Gondban van, mert kézzel nem fogható, nem vörös és narancs! 🙂

  16. CsepeliNo1 szerint:

    Mesterházy: Az MSZP erősebb lett Gyurcsány Ferenc kilépésével

    A számok nem ezt mutatják, ATTILA!
    DE ENNÉL TÖBBETEK SEM LESZ? CSAK KEVESEBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. CsepeliNo1 szerint:

    nagyapó!
    A szőlők álca volt, hogy LENYÚLJÁK az állami támogatásokat, és amint ki tudták szivattyúzni a lóvét, el is adták!
    Az Orbán bánya, meg működik (bár a család papíron kiszállt a bányából), de busás állami megrendelésekkel onnan is jött a lóvé!

    És látod, pont ez a különbség, Orbán, és Gyurcsány között!!!!!!
    Orbán a Te, meg az Én (magyarul a NÉP) pénzéből szedte meg magát, Gyurcsánynak ez a vállalkozói szférában sikerült, ugyanúgy mint sok 100 magyar vállalkozónak!

    Nem értem, most az miért baj, hogy Gyurcsányék “leereszkednek-lemennek” a nép közé?!
    Ezt kéne csinálniuk a szociknak is, Fidesznek is, és minden magyarországi pártnak, aki komolyan veszi a választóit! Nem csak a lóvét kell várni tárt kezekkel!
    ÉN CSAK ÜDVÖZÖLNI, GRATULÁLNI TUDOK GYURCSÁNYÉK EZEN AKCIÓJÁHOZ!

  18. Tóth Kati szerint:

    Gyurcsány és társai maradjanak is ott,a budai villát meg adják át a miskolci családnak.Persze ez csak egy ötlet.Egyébként hányingerem van ettől a giccstől,amit gyurcsányiék most előadnak ott az avason.Ez egy demagóg színjáték.Díszlet az avasi lakótelep,statiszták a lakótelepen élő csórók,cím szereplők gyurcsány,vadai,molnár stb.Biztos vagyok benne,hogy Oscart nem fognak kapni érte.Remélem van ott még olyan lakó,aki félrefordulva köp egyet,ha ezeket meglátja ott a lakótelepen.Mennyit fizettek gyurcsányék ezért a píárért a vendéglátóknak,

  19. robi szerint:

    T. Tóth Kati!
    Miért kéne fizetniük?
    Gondolod, csak a kormánypárt hívei között vannak korlátoltak, akikkel mindent meg lehet etetni?
    Amíg lócitrom van, veréb is van.

  20. Tóth Kati szerint:

    Robika!Én ilyen előadást másoktól nem láttam.Ez az avasi komédia nagyon gáz.Biztos vagyok benne,hogy meg van rendezve.Az a baj,hogy nagyon primitív.Erre még az öreg kommunisták is felszisszennek,nagyon ciki.

  21. robi szerint:

    Mások másféle előadással szórakoztatják híveiket.
    fletóban szerintem egy show-man veszett el: nem véletlen, hogy annyi vicc született róla.
    Bohócnak elsőrangú lehetett volna.

    Kár hogy pályatévesztésének az árát egy ország fizeti meg.

  22. baniko21 szerint:

    Tóth Katika!
    Ajánlom figyeledbe azt a képet ami 1998-ban dicső vezéredről és a hozzá kézcsókra
    járuló öreg néniről készült. Ha valami giccs, hát ez a javából az. Büszék lehettek rá.
    Egy nyikhajnak annyi sem jutott az eszébe, hogy ilyet egy normális ember nem enged-
    het meg magának. Biztos arra az időpontra esett, amikor esedékes volt neki az ausztri-
    ai gyógykezelés.

Itt lehet hozzászólni !