Hamarosan átadják a Gerincút szigetszentmiklósi szakaszát

Bevezetem.hu

A szigeti Gerincút Szigetszentmiklóst elkerülő szakaszának átadása 2012. január. 11-én 11 órakor, a Csepeli úti M0-nál lévő körforgalomnál lesz.

bevezetem.hu

10 hozzászólás “Hamarosan átadják a Gerincút szigetszentmiklósi szakaszát” bejegyzésre

  1. csöves szerint:

    Húzzanak bele!Mire elkészül már nem lesz pénz benzinre így a probléma magától megoldódik.

  2. Schneider Ádám szerint:

    már készen van, azért adják át. ezt. a csepeli gerincút nincsen kész. lásd rajz.

  3. "?!" szerint:

    A Csepeli út és a Szabadság utca forgalma eddig sem volt piskóta, de ha az új útszakasz direktben rávezeti a sziget déli részéből bejövő forgalmat ezekre az utakra, akkor lesz igazán katasztrofális a közlekedési helyzet Csepelnek ebben a térségében!

  4. Zoli049 szerint:

    ?! !

    Azt nem fogja befolyásolni, ha jól néztem, mert a reptér és az M0-t köti össze, ez Miklósról veszi le a forgalmat, de lehet, nem biztos, úgy láttam súlykorlátozásos lesz?!
    Akkor meg okos a teherforgalmat tekintve.

  5. Schneider Ádám szerint:

    lehet, hogy tehermentesíti a Csepeli utat, csak éppen Csepelen nem lesz ami elvezesse az érkező forgalmat. tetszik érteni?

  6. "?!" szerint:

    Kedves “Zoli49” és “Schneider Ádám”!

    Jobban nézzétek meg a fenti nyomvonalrajzot és akkor láthatjátok, hagy a Csepel-szigeti gerincút szigetszentmiklósi ága az M0-ás út és a Csepeli út csomópontjához csatlakozik, ezért nem elvezeti a Csepeli útról a bejövő forgalmat, hanem rávezeti a Csepeli útra!

    Ne keverjétek össze “szigetszentmiklósi ágat” az úgynevezett “halásztelki ággal”, amely majd a II. Rákóczi Ferenc útra fog becsatlakozni, ha valamikor elkészül!

  7. Schneider Ádám szerint:

    én láttam eddig is, megvan a teljes nyomvonal rajza, pdf-ben, szabadon nagyíthatóan.
    és értem hogy a csepeli útra vezeti rá.
    korábban elhangzott olyan vélemény, hogy nem lesz nagyobb forgalom, mivel az m0 csomópontban lévő körforgalom a szűk keresztmetszet. nos, ez igaz. viszont! a körforgalom felgyorsítja a forgalmat, és ha térben több autó nem is lesz a csepeli csepeli úton, úgy időben viszont több lesz. tehát most duplaannyian akarnak majd arra jönni. tekintve, hogy a csepeli gerincút ezen részen nincs kész és nem tudja elvezetni a forgalmat.

  8. látogató szerint:

    Jól látjátok, aki eddig kénytelen volt halásztelek felé menni az most a z új szakaszon egyenesen Csepel belsejébe fog érkezni. A gerincút csepeli átadásával se látom megoldódni ezt a problémát, mert az innen érkezőknek az kerülő. Kérdés hogy gyorsabb lesz e ez a kerülő mert a gerincút csepeli részét is szintbeli kereszteződések tagolják.

  9. lolka szerint:

    Németh Szilárd a választási ígéreteiben említette volt, sőt avval kampányolt, hogy megválasztása esetén felül vizsgálja majd a Csepeli út és Szabadság út forgalmát. Hát tessék itt a lehetőség egy mindkét irányból behajtani tilos kivétel a célforgalom táblát ki lehet tenni, ide is meg oda is (Csepeli út- Szabadság út)…

  10. Schneider Ádám szerint:

    és majd jól nem tartja be senki.

Itt lehet hozzászólni !