Csütörtöktől igazi futballhét következik!

Csepel FC, Csepel Islanders 21

Csepeli szurkolók

Kép: Csepel Islanders 21

Csütörtökön 18 órakor a Honvéd B-csapatát fogadjuk a Magyar Kupa selejtezőjében. Hangulatos kupameccsnek igérkezik a találkozó, hiszen végre népes szurkolótábort láthatunk vendégül, mivel a saját stadionjukban “sztrájkoló” kispesti ultrák az előzetes jelzések szerint nagy számban fogják elkísérni csapatukat Béke téri szentélyünkbe! Legyünk ott minél többen, mutassuk meg, hogy mi az NB III-ban is kitartunk a csapatunk mellett!

A szombati fociünnep 17 órakor az utolsó hazai bajnokival kezdődik, a vendég a Fehérvár NB III-as gárdája lesz. Ősszel a királyok városában nagy meglepetésre legyőztük a “Vidi fakót”, reméljük, hogy most sem vallunk szégyent, és csapatunk a jobbik arcát mutatva szépen búcsúzik a hazai közönségtől!

A bajnoki mérkőzés után folytatódik a gála: 19 órától a magyar öregfiúk válogatottal csap össze a csepeli önkormányzat csapata! Lesz továbbá 500 fős gulyásvacsora, sörsátrak, és élőben, kivetítőről nézhetjük majd az Európa-bajnokság aktuális mérkőzését!

2 hozzászólás “Csütörtöktől igazi futballhét következik!” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    A Csepel Sc topik ott volt!

  2. csepeli szerint:

    Végigvonultak a Kossuth Lajos utcán és közben óbégattak, meg fa..zopó Újpesteztek. Meccs után meg néhány csepeli ordibált a Penny Market elött.

Itt lehet hozzászólni !