Tolvajt fogtak a Petőfi utcában

Csepel.hu

A BRFK XXI. kerületi kapitányságának munkatársai 2011. 12. 03-án a kora délutáni órákban megjelentek a Budapest XXI. kerület Petőfi utcában, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy egy az utcában lakó személy egy 21 év körüli fiatal férfit tart vissza, aki betörés lopás elkövetésével kapcsolatban alaposan gyanúsítható.

A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fiatal férfi az utcában található egyik osztatlan tulajdonban lévő telken található bezárt állapotban lévő sufnit felfeszítette és onnan különböző vas és fém anyagokat valamint szerszámokat tulajdonítottak el.

A helyszínen visszatartott személy a cselekmény elkövetését elismerte, kisebb értékre elkövetett lopás bűntette miatt az eljárás lefolytatásában a kerületi kapitányság az illetékes.

Az eljárás során a fenti személy elmondta, hogy az eltulajdonított vas és fém anyagokat egy a kerületben lévő illegálisan működő vastelepre viszi, melyben 2011. 12. 05-én a csepeli kapitányság nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen együttműködve házkutatást tartottak. Az illegálisan működő telepen különböző vas és fém anyagok lettek lefoglalva.

Forrás. Csepel.hu

10 hozzászólás “Tolvajt fogtak a Petőfi utcában” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Ez a szegény ember csak ócska vasat gyűjtött és nem Nokiás dobozokat.
    (Gyűjtsd a vasat és a fémet ezzel is a békét, véded)
    Bezzeg azokat még mindig nem tudták elítélni és a lóvét visszaszerezni, amiből ezeknek a szerencsétlen megélhetési tolvajoknak is jobb létet lehetne teremteni.
    🙂

  2. Zoli049 szerint:

    A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fiatal férfi…
    különböző vas és fém anyagokat valamint szerszámokat tulajdonítottak el…

    Egyes, vagy többesszám? 🙂

    A lényeg, hogy az illegális telep meg van! Mennyi lakótelepi rács végezhette ott???

  3. Letiltatott szerint:

    Cigány.

  4. Mr. Gabee szerint:

    “A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fiatal férfi az utcában található egyik osztatlan tulajdonban lévő telken található bezárt állapotban lévő sufnit felfeszítette és onnan különböző vas és fém anyagokat valamint szerszámokat tulajdonítottak el.”

    Tisztázzunk valamit. E/1 vagy T/3-ba van a szöveg, mert az utolsó szó nem hiszem hogy jó

  5. Zoli049 szerint:

    Fentebb, góréka! 🙂

  6. benfentes szerint:

    Ez is cigó volt, megélhetési bűnözés. Az lett volna érdekes, ha az utca elején lakó brazilokat rabolta volna ki, azok szerintem agyonverték volna ismerve a habitusukat. De hát holló hollónak szemét nem vájja ki, mint tudjuk.

    (grün, valami jó frappáns, smile-sat kommentelj XD)

  7. J szerint:

    Nem értek veletek egyet. Szerintem szegény fiú a fizikus diplomamunkájához készítendő fúziós elektromágneshez akart beszerezni alapanyagokat!:)))

  8. grün szerint:

    benfentes!
    Azok a zidők már elmúltak!
    Modern korunkban már:
    “Egyik szemét vájja ki a másik szemét szemét!” ))) 🙂 ((( ))) 🙂 (((
    Nos?! xD

  9. benfentes szerint:

    grün

    szódával elmegy 🙂

  10. grün szerint:

    benfentes!
    Mosószódával?!
    Kedves megegészségesedésedre! ))) 🙂 (((

Itt lehet hozzászólni !