Azonosították a soroksári lövöldözőt

Origo, TV2

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki szombat este lövéseket adott le egy soroksári benzinkútnál – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Police.hu-n. Országos elfogatóparancsot bocsátottak ki a 36 éves Cs. László János budapesti lakos ellen.

Szombat este 8 óra körül az M5-ös autópálya melletti egyik bevásárlóközpont (a soroksári Auchan) benzinkútjánál a bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai gyanúsnak ítéltek egy autót, és ellenőrizni szerették volna, de az megpróbált elmenekülni a helyszínről. Amikor fel akarták tartóztatni, a kocsiból több lövést adtak le a biztonságiak autójára. Személyi sérülés nem történt.

A menekülőnek sikerült elhajtania, időközben a biztonsági szolgálat munkatársai riasztották a rendőrséget, mely forró nyomon üldözni kezdte a kocsit.

A BRFK visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi Cs. László Jánost. A BRFK kéri, hogy aki a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 telefonszámok valamelyikén. A rendőrség a közleményben azt is kéri, hogy aki látja, ne próbálja meg feltartóztatni, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget.

Forrás: Origo

3 hozzászólás “Azonosították a soroksári lövöldözőt” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Ejha!
    Furán illeszkedik a feje a nyakához.
    Mintha valaki más fejét hordozná a test. 🙂

  2. islander szerint:

    hát, nem egy bizalomgerjesztő a bácsi….

  3. grün szerint:

    Jeniszej!
    Ez csak a vudu-ja, akinek már szorul a nyakán a hurok!
    Zelőbb a Hír tv már két elkövetőről beszélt! Lehet, hogy az egyik lőfegyverrel, a másik lőszerrel élt vissza?!

Itt lehet hozzászólni !