Még sosem utálták ennyire Gyurcsányt

Index.hu, MTI

Gyurcsány Ferenc

A Medián felmérése szerint gyorsan növekszik az előre hozott választást akarók aránya: míg áprilisban még csak a megkérdezettek fele, addig most már 56 százalékuk látja ezt a legjobb megoldásnak. Gyurcsány Ferenc népszerűségi mutatója a mélyponton van.

A Medián szerdán közzétett közvélemény-kutatása szerint a rendszerváltás óta most gondolják a legtöbben azt, hogy az országban rossz irányba mennek a dolgok. A Bokros-csomag bejelentése után fél évvel 80 százalék volt a pesszimisták aránya, most 82 százalék borúlátó.

A többség egy előre hozott választásban látja a kiutat. Májusban a megkérdezettek 56 százaléka mondta azt, hogy előre hozott választást szeretne. Áprilisban még csak 50 százalék osztotta ezt a véleményt. A kisebbségi kormány fennmaradását csak a lakosság tizede támogatja.

A megkérdezettek 71 százaléka úgy véli, hogy az előre hozott választást a Fidesz nyerné meg. A kormányzó MSZP győzelmében csak 9 százalék bízik, vagyis a szocialista szimpatizánsok többsége sem hisz favoritja győzelmében. Ugyanakkor az előre hozott választást akaróknak csak 59 százaléka ígérte biztosra részvételét egy mostani választáson, és 22 százalékuk biztosan nem szavazna, írja a kutatást megrendelő HVG.

A biztos szavazók körében (ez a lakosság 51 százaléka csupán) a Fidesz 57, az MSZP 21 százalékon áll. Az MDF befutó lehet 5 százalékos támogatottságával, míg a biztosan szavazni akarók között csak 1 százalékon áll az SZDSZ. A Szonda Ipsos felmérése szerint a biztos szavazók 68 százaléka voskolna a Fideszre, 24 százalék az MSZP, 3 százalék az MDF és 1 százalék az SZDSZ támogatottsága. Ez a kutatás a csütörtöki Népszabadságban jelenik meg.

Gyurcsány Ferenc népszerűtlensége minden eddigi rekordot megdöntött. A miniszterelnököt csupán a lakosság 19 százaléka látná szívesen fontos politikai szerepben.

A politikusok népszerűségi listáját Sólyom László köztársasági elnök vezeti, Kósa Lajos Debrecen fideszes polgármestere a második, Orbán Viktor Fidesz-elnök a harmadik. A baloldal legnépszerűbbje az ötödik helyezett Szili Katalin. A legnépszerűtlenebb magyar politikus Kóka János, az SZDSZ elnöke, aki a szocialisták támogatói között vesztett sokat népszerűségéből. Alulról a második Hiller István (MSZP) oktatási miniszter. Gyurcsány Ferenc hátulról a harmadik.

Forrás: Index.hu

17 hozzászólás “Még sosem utálták ennyire Gyurcsányt” bejegyzésre

  1. infósferi szerint:

    Én szeretem, de megjegyzem, egy piti kis raktárostól az okozott kárt számonkérik.

  2. Kovács Ernő szerint:

    Én nem utálom! Ellenben Szili Katikát, és a többi sunyi balost igen! /Tisztelet a kivételnek!/

  3. Bombi szerint:

    Javaslom, hogy fogadjátok örökbe, legalább szeretetteljes környezetben élhetne, mert úgy tűnik most nem ilyen környezet veszi körül a fősunyit. 🙂

  4. Nagyi szerint:

    Én tísztaszivemböl utálom és az egész bandáját. Azt kivánom gy.fnek hogy olyan nyomorék legyen amilyen nyomoréká tette ezt a szép HAZÁMAT.

  5. Kovács Ernő szerint:

    Nagyi: Kicsit nézzél már szét az országban! Elég sokan jól élnek balon, és jobbon is! Nem olyan sz…. a helyzet, ahogy azt a Fidesz beállítja!

  6. Bombi szerint:

    Igazad van, Ernő! Jól élünk! Miazhogy! Nagyonis! Valószínűleg a munkanélküliség is azért nő, illetve csökken az aktivitás, mert az emberek annyi pénzt kapnak ajándékba az államtól, hogy inkább nem is akarnak dolgozni! Azért adósodik el egyre több család úgy, hogy a “családi beruházások” helyett megélhetésre költik a felvett pénzt, mert az a trendi, hogy felfűtik a lakást ötven fokra és 2x annyi ételt vesznek, mint amennyire szükségük lenne, és erre még hitelből is hajlandóak áldozni! Hát persze… Neked kéne széznézned ebben az országban! Nagyi tökéletesen fogalmazott, Fletóék mindent megtesznek, hogy testileg és lelkileg megnyomorítsák ezt az országot és a gyermekeit, azaz minket… Egyszerre felhábotító és elszomorító..

  7. leslie szerint:

    T. Ernő! Tudod, vagyunk még egy páran, akiknek az erkölcsi szintje nem az adómegkerülők, országot eladósítók (a TE UNOKÁD IS fizetni fogja!), notórius hazudozók mércéjével egyenlő. Elismerem, aki Feriékhez tartozik, annak a fent leírtak nem jelentenek semmit! Ami a jólétet illeti, tanácsolom, látogass be a volt CSM-be, és kérdezd meg, hol adnak minimálbér közeli fizetést, és hol annyi legális bért, ami fedezi a megélhetést. Menj be egy csepeli panelbe, kérdezd meg, hogy állnak a fizetni valókkal. Vidékről ne is beszéljünk!

  8. Lexon szerint:

    leslie:
    Menj le egy panel elé, nézd meg, milyen autók állnak ott! Menj végig Királyerdőn, minden utcában találsz újonnan épülő, vagy nemrég elkészült palotát.
    Miről beszélünk már megint?! Sírnak az emberek, hogy így nincs pénz, meg úgy szegények vagyunk. Aztán beül a K-s rendszámú kocsijába, kimegy Ferihegyre és elrepül Spanyolba nyaralni.
    Igazat adok Ernőnek, tényleg sokan jól élnek, csak nekik még az sem elég, és ezért sírnak. Pártállástól teljesen függetlenül. Ha a Fidesz fog kormányozni, és rájönnek, hogy attól még nem lesz több pénzük, ugyanígy fognak sírni, meg hogy a Viktor nyomorba dönti az országot. Figyeld csak meg…

  9. Papi szerint:

    T. Lexon.
    Nem mondom, hogy nincs egykét dologban igazad. Kovács Ernőre még egy szót sem érdemes leírni. De! Mond csak hány% az infláció? Mennyi az államadóság? Mennyi a reálbér “növekedés”. Tudod azért azon is elkéne gondolkozni, hogy mi is van a demokráciával? Igaz sok az új kocsi ez nem vitás de mennyi ezen a bankok haszna? Tudod Lexon az a baj, hogy a Baloldali érzelmű emberek nem veszik észre a valóságot. A legnagyobb baj, hogy ez a kormány elmondja, hogy mit kell csinálni és pont az elenkezőét tesszi. Az ilyen Kovács Ernők meg leragadnak az elmondottaknál és nem figyelnek az eseményekre.

  10. miska72 szerint:

    Én is szeretem Fletót, szídni mint a bokrot!

  11. Wass Albert barátja szerint:

    Lexon!
    Szavaidból azt kell értsem, hogy nincs itt semmi baj! Igaz ez? A lakosság a teljes eladósodás határán van. Az, hogy milyen autók állnak a penel épületek elött abból nem a gazdagság, hanem a sokszor felelőtlen “ugyan szegény vagyok, de akkor is van kocsim” magatartás olvasható ki.
    Gondolom Ernő sem gondolja, hogy aki megszokott egy bizonyos életszinvonalat az majd belenyugszik abba, hogy önhibáján kívűl össze kell húznia a nadrágszárat. Nem kicsit, nagyon! 2006-os válazstások másnapján Fletó Fletovics blogjában már jelezte,hogy mintha homokszem került volna a gépezetbe!(biztos már megint az Orbán a felelős)
    Nem is sorolom tovább az eseményeket, mert mindenki ismeri

  12. Hanvay Szilárd szerint:

    Gyurcsány Ferenc a á 2009-es parlamenti választások abszolút és egyben kizárólagos győztese.

  13. Hanvay Szilárd szerint:

    Gyurcsány Ferenc volt minden idők legjobben beszélő miniszterelnöke.

  14. Hanvay Szilárd szerint:

    Gyurcsány Ferenc volt minden idők legkiválóbb miniszterelnöke.

  15. ricsi szerint:

    – Te nem a narancsvírus vagy véletlenül? Mert hasonlítasz hozzá.
    – Az ország first eladósítója által felvett hitelt nem fizetnéd ki helyettünk? Kár.
    Így csak egy beállhatsz a hasbeszélő szocik sorába.

  16. Hanvay Szilárd szerint:

    Gyurcsány Ferenc volt minden idők legimádottabb magyar miszniszterelnöke.

  17. Hanvay Szilárd szerint:

    Gyurcsány ferenc volt minden idők legkiválóbb magyar miniszterelnöke.

Itt lehet hozzászólni !