Veretlenül tornagyőztes a KeSI

Utánpótlássport.hu

November második hétvégéjén rendezték meg Székesfehérváron a már hagyományosnak mondható mini röplabdatornát. Kilenc fiú együttes vett részt a megmérettetésen, köztük – bemutatkozásként – a Börcsök Csaba vezette csepeli Börcsök Ifjúsági Röplabda Sportegyesület.

A debütánson kívül a házigazdák három csapattal neveztek (Felsőváros I., Felsőváros II., Szénatéri Székesfehérvár), elindult még a Dunaújvárosi Sportiskola két csapattal, a Dág, valamint a Kecskeméti és a Kaposvári Sportiskola.

Három hármas csoportban küzdöttek a fiúk, majd a csoportelsők és -másodikok játszottak egymással a hármas döntőbe jutásért. A Börcsök nem kis bravúrt bemutatva, először a Felsőváros II.-t verte meg nagyon simán, 2-0-ra, majd a Dunaújváros ellen 2-1-es sikert aratott, pedig az első szett után még hátrányban volt.

A KeSI a Dággal, valamint a Szénatéri Fehérvárral került egy csoportba, és nagyon simán ment tovább. Mindkét ellenfelét 2-0-ra verte. A házigazdákat a Dág is elintézte hasonló arányban, így szintén továbbjutott a csoportból.

A harmadik trióban a Felsőváros I., a Kaposvár és a Dunaújváros II. szerepelt. Előbbi két csapat jutott tovább, így mindkét dunaújvárosi kiesett már a csoportmérkőzések során.

Az elődöntőkben a Dág minimális különbséggel ugyan, de mindkét szettben jobbnak bizonyult Börcsök csapatánál, így döntőbe jutott. A kecskemétiek a Felsőváros II. csapatát verték meg szintén 2-0-ra, a kaposváriak pedig a Felsőváros I.-et, így kialakult a hármas döntő mezőnye.

A KeSI-nek ezen a hétvégén a 2-0 volt a kedvenc eredménye, a fináléban is ilyen arányban nyerte mindkét találkozóját, így veretlenül hódította el a kupát. A Dágot a Kaposvár is legyőzte, így a második helyen végzett.

utanpotlassport.hu

3 hozzászólás “Veretlenül tornagyőztes a KeSI” bejegyzésre

  1. Bolemann Lajos szerint:

    Most akkor mi van?
    Azt még nagy nehezen kisilabizáltam, hogy a 9 csapatból 3 fehérvári, 2 dunaújvárosi, 1 kecskeméti, 1 dági (?), 1 kaposvári, meg 1 csepeli (magán).
    De mi az a Kesi?
    Hanyadikak lettek 9-ből a BIR-esek akik csepeliek?
    Érti ezt a “sporthírt” velem ellentétben valaki?

  2. Bolemann Lajos szerint:

    És hát ki a francot érdekel itt csepelen, hogy egy kecskeméti, vagy egy kaposvári (ez sem derül ki a beszámolóból) csapat győzött egy nevesics tornán?

  3. Bolemann Lajos szerint:

    csepelen:=Csepelen

Itt lehet hozzászólni !