Jegyzői tájékoztató

Csepel.hu, Csepel.info

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Polgármesteri Hivatala 2011. november 5. napján technikai okok miatt ügyfeleket nem fogad, zárva tart – írja a Csepel.hu-n megjenet közleményében Szeles Gábor jegyző.

A hivatal valamennyi telephelyén (Budapest, XXI., Szent Imre tér 10., Szent Imre tér 3., Kossuth L. u. 65., Bajcsy-Zsilinszky u. 59/a., Völgy u. 13.) pénteken (4-e) után a legközelebbi ügyfélfogadás hétfőn 7-én az általános rend szerint lesz. 2011. november 5-én a népszámlálás miatti pótösszeírás ügyében 13 óráig a Szent Imre tér 10. portaszolgálattól kérhető információ.

csepel.hu

2 hozzászólás “Jegyzői tájékoztató” bejegyzésre

  1. Szúrós dinnyehéj szerint:

    Újabb jobbikos célkitűzés teljesül: nem lehetnek képviselők a polgármesterek a jövőben

    Elfogadta a kabinet a helyi önkormányzatokról szóló törvény tervezetét – közölte Giró-Szász András kormányszóvivő csütörtökön Budapesten. A sajtótájékoztatón Tállai András önkormányzati államtitkár a részletekről szólva elmondta: továbbra is minden településnek lesz választott képviselő-testülete és polgármestere, a kétezer lakos alatti településeken azonban nem működhet majd önálló önkormányzati hivatal.
    A Belügyminisztérium államtitkára szólt arról is: az előterjesztés értelmében az oktatás területén az óvodai ellátás, az egészségügy terén pedig az alapellátás marad önkormányzati alapfeladat. Az államigazgatási, hatósági feladatok jelentős része a kormányhivatalokhoz kerül, és a katasztrófavédelmi feladatokat is az állam látja majd el.

    2012-től szigorodnak a önkormányzatok hitelfelvételi és kötvénykibocsátási lehetőségei is – mondta Tállai András, beszámolva továbbá arról, hogy az indítvány tartalmazza a szigorodó összeférhetetlenségi szabályokat is, így például azt, hogy a jövőben a polgármesterek nem lehetnek egyszerre országgyűlési képviselők, és fordítva.

  2. Zoli049 szerint:

    Ugye fizetés sem jár a kihagyott munkanapra? 🙂

Itt lehet hozzászólni !