Borzalmas kínhalált halt Csepelen Viktor

Blikk

Megverték, megkínozták, felakasztották, végül felgyújtották – így gyilkolta meg a csepeli hajléktalan banda a diósdi fiatalembert, H. Viktort – tudta meg a Blikk.

Bár a férfi holttestét még nem találták meg, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az ő halála ügyé­ben is nyomoz. Úgy tudjuk, a banda tagjai szerint felesleges is keresni Viktor földi maradványait, mert azt a gyilkosok hamuvá égették.

Mint megírtuk, augusztus elején bement a csepeli kapitányságra a román állampolgár M. Mátyás azt állítva: megverték, kifosztották, majd nyakig elásták, miközben bankkártyájának pin-kódját követelték tőle. A férfi vallomása alapján az NNI elfogta a banda tagjait, Dragan Bajicot, Cs. Jánost, K. Krisztiánt, B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy négy holttestet – egy nyáregyházi családot – rejt a csepeli szabadkikötőnél az eperföld. A diósdi H. Viktort pedig eltűnt. Őtminden bizonnyal kivégezték tavaly szeptember elején, legalább is ezt állítja néhány gyanúsított.

Azt nem lehet tudni, hogy miért kellett meghalnia Viktornak, azt azonban igen, hogyan történt a borzalom. Informá­cióink szerint a fiatalembert egy tisztás közepén hárman vascsővel iszonyúan megverték, ezután az egyik sátorban megkínozták, majd kifosztották. Végül megkötözve, leragasztott szájjal, székhez rögzítve kihúzták a sátorból és elvitték a vesztőhelyre, ahol felakasztották. Maradványait benzinnel lelocsolták és hamuvá égették.

Úgy tudjuk, H. Viktor halála után sms-eket küldözgettek a mobiltelefonjáról az  édesanyjának, aki közben keresni kezdte fiát.

Forrás: Blikk

22 hozzászólás “Borzalmas kínhalált halt Csepelen Viktor” bejegyzésre

  1. Zoli049 szerint:

    Igen?

    Csak úgy lötty egy kis benya, azt’ máris hamuvá ég a zember. Értem… Akkor azok a rohadt temetkezési vállalkozók miért pazarolnak időt és egy halom energiát? Barmok…

  2. Vica szerint:

    Szerencsétlen ember. Nem elég, hogy elveszítette az otthonát, talán a családját is, még baromarcú szemétládák megkínozzák, meggyilkolják. Ebben az ocsmány világban bármelyikünkkel előfordulhat, hogy előbb-utóbb elveszíti mindenét. Nem olyan nehéz. Gondoljatok csak bele, ha elviszi a lakását a bank, a semmi fizetéséből nem tud albérletet fizetni hová kerül? Akkor a munkáját is előbb-utóbb elveszti majd. Munkát találni pedig ebben az országban nem egyszerű, nekem elhihetitek.
    No, az ilyen ocsmány férgeket kellene nagyon sürgősen börtönbe zárni 800 évre, és akkor akár negyedelődhet is. Forog a gyomrom ettől a kegyetlen szörnyűségtől.

  3. Zoli049 szerint:

    Vica!

    Ez a sztori nem tudom, hogy hány sebből vérzik. Igaz a Blikk kavarásai további zavart okoznak az emberek gondolatában.
    Mi jártunk a hajléktalanok közt, a helyszínen is, már a magunk megnyugtatása végett. Az a baj, hogy, mint kívülállóknak, nekünk feltüntek olyan dolgok, ami nem egy korrekt helyszínelést tükröz. Azon a helyen még kellett többeknek élni, hol vannak? Felvetődtek még emberek, nevek, sztorik, azok hol vannak?
    Itt az ember, mint értékrend, már nincs meg, de az állattól is messze áll. Külön világ, de vannak a hajléktalanok közt is, akik a lehetőségekhez mérten normális életvitelt folytatnak.

  4. grün szerint:

    “Borzalmas kínhalált halt Csepelen Viktor”
    Vigyázzunk már az ilyen félreérthető címekkel!

  5. Vica szerint:

    Attól, hogy lecsúszott, szerencsétlen, és ki tudja milyen fizikai és lelki nyomorúságban tengődik, még ember. Magyar állampolgár. A honfitársunk, ha úgy tetszik. Ha valaki szerencsétlen, a minimum, hogy nem rúgok bele, hanem segítek, ha tehetem még akkor is, ha meglop közben. Biztosan nem lehet egyszerű közéjük menni és megpróbálni segíteni. Az pedig, hogy letáboroznak itt-ott biztos, hogy nem működhet hosszú távon, mert egyrészt jön a tél, a fagy, és odavesznek, másrészt pedig nem biztonságos gyerekeket a Kis Duna partjára engedni, pedig sokan ott futnak, edzenek. Egyszer láttam a spektrumon egy műsort, ahol kapszulahotelt mutattak. Akkor eszembe jutott, milyen jó ötlet, és milyen jó lenne nálunk pl. hajléktalanoknak, vagy kispénzű embereknek, akik csak egy alvóhelyet engedhetnek meg maguknak. Nem tudom, láttátok-e, találtam róla infót itt a net-en, akit érdekel, nézze meg: http://www.mozaik.abbcenter.com/?id=84537&cim=1#

  6. Jeniszej szerint:

    Mivan? – ezt a szemét bankvilágot kellene megszüntetni? – hogy ne kerüljünk utcára, ha kirugnak a munkahelyedről?
    Régen azt hirdették, hogy milyen olcsó a távfütés. Igaz a russzkiktól jütt a gáz mind a ménkő. Meg aszonták az áram termelés holladék hője amit távfütésre használnak fel.
    Most meg mán az áram is drága – meg a távfütés is drága.
    )))):D((((

  7. Jeniszej szerint:

    ))))))) 😀 ((((((
    Mi van? – ezt a szemét bankvilágot kellene megszüntetni? – hogy ne kerüljünk utcára, ha kirúgnak a munkahelyedről?
    Régen azt hirdették, hogy milyen olcsó a távfűtés.
    Igaz a ruszkiktól jütt a gáz mind a ménkő.
    Meg aszonták az áram termelés hulladék hője, amit távfűtésre használnak fel.
    Most meg mán az áram is drága meg a távfűtés is drága.

  8. Jeniszej szerint:

    Tényleg mit hűtenek a Duna vízével az erőműben?

  9. lolka szerint:

    Jeniszej szerint:
    2011. október 26., szerda – 13:50
    -Ha a csepeli erőmű, akkor semmit. A használt gőz változik vissza vízzé és az folyik a Dunába…Pakson, pedig a reaktort hűtik a Dunából vett vízzel…

  10. Jeniszej szerint:

    Lolka!
    Valami nekem nem világos. Mitől változik a gőz vízzé? 🙂
    A drága kondenzátumot, ha a Dunába vezetik az nem pocsékolás? Mert azt hiszem ez a csepeli II. erőmű úgynevezett kombinált ciklusú.
    A gázturbina után még van egy gőzturbina is.
    A gőzturbina kilépő oldalán a gőzt valamivel hűteni kell, hogy a vákuum ezen az oldalon létre jöjjön.
    Tehát a kondenzátort valamivel hűteni kell.
    Azt hiszem, hogy négy fokot kell hűteni a gőzt, hogy kikondenzálódjon a víz.
    Nem lehetne a kondenzációt a távfűtésre használt visszatérő vízzel elvégezni.
    Akkor szinte ingyen lehetne a csepeli embereknek a távfűtés és a Duna vízé sem szennyeződne.
    😀

  11. Jeniszej szerint:

    Lolka!
    Paksnál sem stimmel valami a megállapításodnál. – Azt mondja a Faterom.
    🙂

  12. Jeniszej szerint:

    Nem lpocsékolás a Duna vízét melegiteni?

  13. Zoli049 szerint:

    lolka szerint:
    2011. október 26., szerda – 17:38

    “Ha a csepeli erőmű, akkor semmit. A használt gőz változik vissza vízzé és az folyik a Dunába…Pakson, pedig a reaktort hűtik a Dunából vett vízzel…”

    Naaaaa…. 🙂

    A kezelt – tisztított vizet nehogy vissza engedjék már a Dunába!!! 🙂

  14. Zoli049 szerint:

    Jeniszej szerint:
    2011. október 26., szerda – 18:05

    De, csak abban nekik semmi biznissz, ha ingyé’ ide adják azt a hőt! Mondjuk a teljes meddő hő nem elegendő, de ennek utánakérdezek. 🙂

  15. Jeniszej szerint:

    Elég! – az mondja a Fater.
    Az erőmű teljesítményéből számítható a kondenzálandó gőz mennyisége.
    A többi csak matematika. Azt mondja a Fater. 1100 Ganz szivattyúk keringetik a vizet a tornyokban.
    Elképesztő mennyiségű hűtött vizet kíván a technológia az üzemi vákuum fenntartásához a kondenzátorban.
    Bólogat az Őregem is helyeslően.
    🙂

  16. Jeniszej szerint:

    A Mátrai Erőműben tapasztaltakról mesél a Fater. Ott még hűtőtornyok is vannak.
    Heller – Forgó féle zárt hűtő rendszer.

  17. Zoli049 szerint:

    Pakson milyen kondenzátorok lehetnek, na és milyen hőcserélők a WBWR reaktorok után? 280Baron forr a “leves” 300 fokon?! 🙂

  18. Jeniszej szerint:

    Melyik körben?

  19. Jeniszej szerint:

    Ott, ha jól tudom hőcserélők, vannak először. 🙂

  20. Zoli049 szerint:

    A WBWR utáni primer kőrben hőcserélő, értelem szerint, leválasztva a reaktor vizét, de ezt is kondenzátoron hűtik le, a szekunder kőrben a generátorok után is kondenzátoros hűtés van. Na ez a harmadlagos víz az, ami itt is visszafolyik a Dunába, mint hűtővíz. Hűteni mindent kell, a gőzt nem lehet visszanyomni semelyik rendszernél sem. 🙂

  21. Jeniszej szerint:

    Csak ugye a visszahűlt gőzt nevezik kondenzátumnak?
    Miért nem használják ezt a melegvizet távfűtésre, növényházak fűtésére.
    Mert veszélyes, vagy macerás? Ha veszélyes, akkor úgy tudom a Dunába sem, volna szabad bele ereszteni ezt a paksi hűtővizet.
    🙂

  22. Zoli049 szerint:

    A viszahűlt gőz, mint lehűtött kondenzátum, az a rendszerben marad. A hűtővíz az meg a nagy áramlása miatt nem túl magas hőmérsékletű, mert annak elegendőnek kell lennie a leggyorsabb hőelvonásra egy üzemzavarnál. Paksnál nem jöhet ki semmi radioaktív anyag, mert a primer víz is moderátor a reaktorban és a hőcserélőben sem érintkezhet a szkunder vizével, de a hűtővízzel sem. Itt nem a panelházi hőcserélőkre kell gondolni. 🙂

Itt lehet hozzászólni !