Ötvenhat izzó ősze volt

Csepel.info

Budapest Defenders

Akik kezdetektől figyelemmel kísérték a Csepel.info-t, bizonyára emlékeznek rá, hogy egy időben általunk jobbnak tartott, egyszerűbb internetes játékokra is felhívtuk olvasóink figyelmét. Így aztán az ide látogató Homo Ludens-ek számára lehetőség nyílt egy kis kalózkodásra, majd teleszkópos golyó-tologatásra, és karácsony előtt írtunk a talán legjobb közösségi internetes játékról, a Honfoglalóról is. Most ezt a sorozatunkat folytatjuk egy kiváló, izgalmas 56-os játékkal.

A most bemutatott szabadidő-sorvasztó, molotov-koktélos, gépfegyveres, barikád építő 56-os játékban forradalmárokat irányítunk – természetesen csak virtuálisan. A Budapest Defenders könnyen irányítható, csak arra kell különösen figyelni, hogy ne csak újabb és újabb szabadságharcosokat küldjünk a tetőkre, de ügyesen építsünk közben barikádokat is, hogy a megszálló csapatok dolgát minél jobban megnehezítsük. Bármilyen hihetetlen, a legjobbak és legügyesebb taktikát választók időnként még le is győzhetik a forradalom eltiprására érkező szovjet csapatokat, de ahhoz sokat kell gyakorolni.

A játék linkje: Budapest Defenders

7 hozzászólás “Ötvenhat izzó ősze volt” bejegyzésre

  1. Bombi szerint:

    HIHETETLEN JÓ JÁTÉK!!!!! KÖSZÖNÖM!!!

    Egy kis probléma van vele, hogy hiába gyors a net, kicsit belassul, amikor már túl sok kommancs próbál átjutni a védelmen! De ennek ellenére ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit játszani!

  2. Bubus szerint:

    Én nem tudom, hogyan lehet legyőzni a komcsikat, az biztos, hogy az úttorlaszokkal kell nagyon cikk-cakkosra alakítani a bázishoz vezető utat. Azért osztani lehet őket rendesen.

  3. Lexon szerint:

    Én elsőre végigverekedtem a 30 hullámot. A végén mégis azt írta ki, hogy Game over. Most akkor győztem vagy nem? 🙂

  4. admin szerint:

    Akkor ügyes vagy, mert ugyan nekünk is sikerült, de csak a sokadik próbálkozásra.

  5. Bombi szerint:

    Nekem is sikerült elsőre, most már bemerészkedtem 200 ezer pont felé és arra jutottam, hogy nem szabad túlzásba vinni a blokádok alkalmazását, mert van ám hátránya is a sok barikádnak.

  6. Lora :) szerint:

    Én rendszeres Honfoglalót játszom, állandóan nyerek, volt hogy egész Európa az enyém volt, de Magyarország egésze is sikeresen a hatalmam alá került 😀 Jók ezek a stratégiai játékok is, amit ajánlhatok az a http://www.hodito.hu de ahhoz szinte állandó netközelség kell, mert ha megtámadnak, és nincs varázslód, aki kivédené az ütközetet, akkor kirabolják az addig megtermeld ásványkincseidet, ajjj…nagyon kis cupák játék – bár hirtelen haragúaknak (mint amilyen játék közben néha én is vagyok) nemigazán kürtölném szét 😀

  7. :(:Arol szerint:

    Szerintem nagyon jó játék, tegnap játszottam vele elég sokat. Jó ez a fórum is, hogy most pl. erről a játékról lehet eszmét cserélni. Még az is lehet, hogy az ember beír valamit, és arra választ is kap. Ez az életben nem mindig van így.

    Nagyon tetszik a játék, egész sokáig eljutottam. 🙂 Bár ért némi veszteség, jó lett volna a vöröskereszt segítsége.

Itt lehet hozzászólni !