Csepeli gyilkosságok: bécsi netkávézóban mérték be B. Zsoltot

HVG

A Ma reggel adásában a gyilkosság feltételezett elkövetőjéről volt szó – kattintson a videó megtekintéséhez!

Egy bécsi internetkávézóból tartotta a kapcsolatot egy ismerősével B. Zsolt, aki ellen a rendőrség egy diósdi férfi meggyilkolása miatt adott ki nemzetközi elfogató parancsot – írja hétfői számában a Blikk. A diósdi férfi eltűnése és a gyanú, hogy meggyilkolták, a csepeli erdőben elásott holttestekkel összefüggésben merült fel.

Internetes levelezése buktatta le a csepeli gyilkosságokkal kapcsolatba hozott B. Zsoltot, akit a múlt héten fogtak el Ausztriában a rendőrök – írja a Blikk, hozzátéve, hogy a kemény bűnözőnek tartott B. Zsoltról azt gyanítja a rendőrség, hogy köze van annak a diósdi férfinak a meggyilkolásához, akinek a holttestét ugyan még nem találták meg, de eltűnését a csepeli hajléktalanbanda vezetőjének tartott Dragan Bajiccsal és az ismerősei által csak Szöcskének becézett Cs. Jánossal hozzák összefüggésbe. A napilap szerint a csepeli bűnesetekkel kapcsolatban elfogott egyik bandatag nevezte meg Bajicsot, Cs. Jánost és B. Zsoltot, mint a diósdi férfi meggyilkolóit.

B. Zsolt online kapcsolatban állt egyik ismerősével, így sikerült bemérni, hogy egy Mariahilfer Strassén lévő internetkávézóból írogatott – írja a Blikk, amely szerint ugyan az osztrák rendőrség elitosztaga, a Cobra kommandó is lecsapni készült rá, hogy elfogja a férfit, de végül a Nussdorfer Strassén lévő metróállomásnál futott bele egy gyalogos járőrbe, amely az ideges, távozni próbáló férfit előállította. A Blikk szerint nem tudni, kiadták-e már a férfit a magyar hatóságoknak. B. Zsoltot a rendőrség – Cs. Jánossal és Bajiccsal együtt – emberöléssel gyanúsítja.

A csepeli erdőben augusztus 11-én hantolt ki a rendőrség négy holttestet. A bűncselekmény-sorozatra azt követően derült fény, hogy egy, a híradásokban csak M. M.-ként emlegetett erdélyi férfitól úgy próbálták megszerezni bankkártyáját és PIN-kódját, hogy nyakig beásták a földbe. A férfinak azonban sikerült meglépnie, és bejelentést tett a rendőrségen.

A Nemzeti Nyomozó Iroda három, a Csepel-szigethez köthető ügyben nyomoz, amelyeket külön kezel, de mindhárom esetben személy elleni erőszakos bűncselekményekről van szó, és a vélt elkövetők személyében is van összefüggés. Az első eljárás egy rablás, amelynek három gyanúsítottja van, a második az augusztus 11-én kihantolt négy holttest ügye, a harmadik pedig a diósdi férfi meggyilkolása, a holttestét még nem találták meg.

Forrás: HVG

3 hozzászólás “Csepeli gyilkosságok: bécsi netkávézóban mérték be B. Zsoltot” bejegyzésre

  1. benfentes szerint:

    Tele a hócipőm azzal, hogy a hírblogból ugyan az köszön vissza mint a bulvárlapokból.
    Engem rohadtul nem érdekel ki kit ölt meg. Épp elég a magam baja, amikor egy héten belül a cigányok összeverték a gyerekemet, most meg végig huzták a kocsim oldalát kulccsal.
    Arról szóljon inkább a fáma, hogy miért slummosodik ilyen ilyesztő gyorsan a kerület???
    Nálunk mutatóban voltag dakoták, amikor ide költöztünk, mostmeg?….

    Ha kilépek az ajtón (Erdősor, Reggel, Óvoda utca és környéke) sétálgató cigányokat (bocsánat roma nemzetiségű léhűtőket) látok makukát köpködve.

    Remélem Csepelen nem a Magyar Gárda fog rendet rakni….

  2. grün szerint:

    “Csepeli gyilkosságok: bécsi netkávézóban mérték be B. Zsoltot”
    Azért kellemesebb mintha a csepeli eperföldön mérték volna ki! 🙂

  3. lolka szerint:

    “a harmadik pedig a diósdi férfi meggyilkolása, a holttestét még nem találták meg.”
    Ez azért homályos nekem…(akkor miből következik, hogy megölték?)…legenda?-vagy népi elbeszélés?-vagy mi a túró…

Itt lehet hozzászólni !