Kisebb baleset a Görgey térnél

Csepel.info

Kisebb baleset lehetett szerdán reggel a Kossuth Lajos út Görgey (Áruház) tér felőli részén  – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Janes elmondása szerint a baleset reggel 9 óra előtt történhetett, de az egyterű VW-nél két helyszínelő kocsi még délelőtt 10 óra után is a helyszínen volt.  Aki többet tud, kérjük írja meg azt a fórumba!

6 hozzászólás “Kisebb baleset a Görgey térnél” bejegyzésre

  1. Katka szerint:

    Baszki, már az Áruház teret is átnevezték. Van itt pénz de kár, hogy csak a fölösleges dolgokra.

  2. kispajtás szerint:

    Baszki, ráadásul nem is ott volt a rendőrségi autó, ahol a térképen jelölik, no de ez már mindegy… Az viszont már nem, hogy lehet, hogy lassan haza se találok, mert addigra átnevezik a Testvéri Nagy Szovjetúnióra emlékeztető, 1960 környékén elnevezett Kozmosz, Űrhajós, Rakéta és egyéb, hasonló nevű utcákat – amelyeken tőlünk távol lakók igen jókat derülnek. 🙁 (mondjuk egy külföldi szállodaportás, jééé…)
    Nevezzétek át, csak szóljatok előtte!

  3. Kameleon szerint:

    Reggel 8 óra körül a Kossuth Lajos utca és az Áruház tér kereszteződésben egy biciklist próbált egy autós épp összeszedni szerintem ez lehetett.

  4. lucifer szerint:

    Este 10-kor meg Szsztmiklósról hazafelé jövet láttam, hogy a Szabadság u. és Erdősor u. kereszteződésben is volt valami baleset,

  5. Joságos szerint:

    kispajtás!Az égi testeket nem a Szovjetunió nevezte el.A rakéta az űrhajós kozmosz a nyugati féltekén is ismert fogalmak.Gondolom ez magának ujdonság!

  6. Gordon szerint:

    kispajtás!

    Ne haragudj, de emlékeztetlek, hogy ha az utcád elnevezése meg is változik, attól te még ugyanabban a házban és lakásban laksz. 🙂

    Arról meg nem a zönkormányzat tehet, ha részegen eltévedsz. 🙂

Itt lehet hozzászólni !