Egy-egy sávban járható a gerincút augusztus 31-től

Csepel.hu

2011. augusztus 31-én a Corvin út és a Budafoki út között a kivitelező megnyitja a célforgalom számára egy-egy sávon a gerincutat.

A Csepel Művek IV-es kapuja ezen keresztül lesz megközelíthető a teherforgalom számára. Ezzel egyidőben a Petróleum utca-Olajkikötő utca terelőút megszűnik.

csepel.hu

22 hozzászólás “Egy-egy sávban járható a gerincút augusztus 31-től” bejegyzésre

  1. Mr. Gabee szerint:

    admin: ugye a kép illusztráció?

  2. Mr. Gabee szerint:

    illetve van információtok, hogy a Rákóczi Liget mögötti utat mikor lehet használni? nagy könnyűség lenne nekem legalábbis:)

  3. Schneider Ádám szerint:

    hát ôôô. Corvinnál le kéne aszfaltozni az utat elôbb, nem?

  4. admin szerint:

    A kép illusztráció.

  5. zed szerint:

    Nem tetszik a képed, admin! 😉

  6. lb szerint:

    Szerintem már leaszfaltozták. Reggel még fel is tünt a HÉV ablakából nézve, hogy már a sávelválasztó szaggatott vonalat is felfestették.

    Mikorra várható a “teljes” szakasz átadása?

  7. admin szerint:

    2012 eleje: a Szabadkikötővel elfelejtettek egyeztetni és megegyezni anno, mint kiderült.

  8. lolka szerint:

    Úgy látom a Posztógyár utcában is aszfaltozgatnak. A csatorna fedelek már szintben vannak, de úgy látom még egy kis kopó réteg kéne a felületre, így érdekesnek találom ez az “utat”…de majd kialakul…

  9. Schneider Ádám szerint:

    pont erre jöttem este, hát Weiss Manfrédról nem lehet direktben ráfordulni, tábla se jelzi hogy használható,

  10. eszetvesztek szerint:

    A ma reggeli állapotot tekintve, még kell rá 1 réteg aszfalt.. Vagy ez így kész van? nem tűnik “bizalomgerjesztőnek”

  11. zed szerint:

    Ugyan mán, jó az úgy a hülyéknek! 😉

  12. George szerint:

    Ha jól emlékszem, akkor az első szakaszt még idén át kell adni, mert különben a támogatás visszafizetésére köteleznek!Corvin út és Budafoki utca közt egy-egy sávban már használható!

  13. csepp szerint:

    A II.szakasz kezdéséről tud valaki valamit?

  14. admin szerint:

    Úgy tudjuk, hogy a II. ütemnek semmilyen előkészítése nem volt, és az ígéretekkel szemben nem volt tervbe véve sem az önkormányzati váltáskor. Tehát ott előbb döntéseknek kell születniük, aztán elő kell készíteni, kisajátítani, és aztán kezdődhet az építkezés, ha pénz is lesz hozzá. Az I. szakasznál csak a kisajátítás hét évig tartott – de ott nagyon sok baj volt már azzal is.

  15. csapajev szerint:

    Csapni való munka! No comment!!!

  16. BercisKriszta szerint:

    Sziasztok mindenkinek!

    Bevallom őszintén én már mentem azon az úton autóval és motorral is.Csoda,hogy túléltem,azt hittem még nincs kész teljesen,aztán amikor rá kerültek a felfestések,akkor már tudtam,de ez kész van.Iszonyatos,kontár munka,nem tudom,hogy a mai narancsrendszerben feltehetem-e a kérdést,vagy letiltanak,de az a vállalkozó,aki ezt művelte,melyik kedves önkormányzati döntéshozónak a sógora-testvére-nagybácsikája-keresztanyja?
    Mert ezt a munkát nem lenne szabad átvenni!

  17. George szerint:

    Magyarországon minden szar útat át lehet adni!Sajnos!Lassú munkához idő kell, szarhoz mégtöbb!

  18. zed szerint:

    Gerinctörő gerincút! 😉

  19. lolka szerint:

    Most már egy hete! ( II.Rákóczi útnál van egy bringa út ) -az átépítés miatt ugye felszedték a régi bringa utat, de nem is ez a gond. Kialakult egy tíz centis szint különbség. Odaraktak egy “hidat” korlát piros-fehér festés,tök szabályos és kell is. Körülbelül olyan hatvan-hetven centi széles, és most a lényeg A KÖZEPÉN KB.FÉLMÉTERES BESZAKADT LYUK VAN ! GYALOG IS ÉS BRINGÁVAL IS BALESET VESZÉLYES! SOKÁIG A GYALOGÁTKELŐNÉL VOLT, AHOL NAP MINT NAP VAK VAGY GYENGÉN LÁTÓK KÖZLEKEDNEK FEHÉR BOTTAL…Itt nincs munka vezető vagy valami brigadéros aki ezekre a dolgokra oda figyelne. Most már kinyitottak az óvodák is egy munkavédelmis körülnézhetne…AMEDDIG NEM KÉSŐ!!!!

  20. Perspektíva? szerint:

    Annyira, de annyira akartátok ezt az utat! Tessék most megkaptátok! Még sem jó? Minek tudtok ti egyáltalán örülni? Ha netán feláll, már nem is tudtok vele mit kezdeni, hiszen örülni nincs is miért?!

  21. k szerint:

    Kicsit kicsi, kicsit savanyú, de a miénk 🙂

  22. benfentes szerint:

    egyetértek “k” val! 🙂

Itt lehet hozzászólni !