Trélerrel vitték el a 159-est

Csepel.info

Trélerrel kellett elszállítani a csepeli BKV-buszállomásról egy 159-es buszt kedden, nem sokkal déli 12 óra után – értesítette lapunkat Mr. Gabee.

Egy másik olvasónktól kapott információk szerint két másik BKV busz is lerobbant kedden délelőtt Csepelen. Az egyik jármű a Csepel Plazanál, a másik a Szent Imre téren vesztegelt délelőtt 10 óra körül.

csepel.info

11 hozzászólás “Trélerrel vitték el a 159-est” bejegyzésre

  1. Peti szerint:

    Ezt nagyon fontos volt feltenni. És mi van akkor ha trélerrel viszik? Van tartalék busz. Utasok nem éreznek meg benne semmit. Ez is olyan fontos hír volt…

  2. Schneider Ádám szerint:

    Peti: nem, nincsen tartalékbusz.
    és épp ezért fontos hogy tudja az ember: késôbb ér haza.

  3. grün szerint:

    Mekkora az a tréler ami a hátára kap egy buszt?!

  4. Szani szerint:

    Vonóruddal lehet csak autóbuszt vontatni, a tréler az más, ez kamionmentő!

  5. Gordon szerint:

    “Tartalékbusz.”

    Peti! Te egy másik világban élsz.

  6. meghát.... szerint:

    Már látom a jövőt, a lerobbant buszok ,további utasmentési megoldásában! A lerobbant busz vezetője bemondá a mikrofonyba: Kedves utasaink ne nyugtalankodjanak a tréler már úton van, kis késéssel folytatjuk az utat .

  7. grün szerint:

    meghát… !
    Mi lenne ha már a garázsból trélerre rakott busszal jönnének ki?
    Kicsit körülményes lenne a felszállás, a magas padló miatt, de valamit valamiért!
    A züzembiztonság előrébb való! 😀

  8. Mr. Gabee szerint:

    grün: 😀

  9. meghát.... szerint:

    T. Mr.Gabee! Ha kedved tartja pénteken (09.02) 21.00-kor betoppanhatsz az “üvegházba ” (Rizmayer korcsma) Szentimre téri Hév megállónál lévő CBA végében van! Azt is mondhatnám Csepel utolsó rock kocsmája.Ne csak a ” lerobbant buszokról” adj hírt,szélesítsd a hírpalettádat. Persze a Csepel Infó hozzászólóinak egy része,biztos ezt is uncsinak tartaná . (Szinte hallom: Hülye részeg ,belőtt fiatalokra ki kíváncsi rájuk) Megjegyzem :NO drog,alkohol az igen. A közönség: 18-70-ig !!!! Talán ebbe nem kevernének politikát. Habár ,ha belegondolok …. A ZZ Top két tagja zsidó . Hendrix is elég barna volt.A Dire Straits, Deep Purple, AC/DC-be stb….talán nem lenne kifogásolni valójuk , P. mobil..??? Lesz olyan nótánk amiben Tunyogi énekelt ,az meg roma származású volt úgy emlékszem….Hát még a zenéről sem egyszerű hírt adni! Ha felkeltettem az érdeklődésedet , és eljössz,menj a keverő pulthoz ,nem leszek messze Tőled ,odaugrok.

  10. Mr. Gabee szerint:

    sajnos nem tudok menni. Születésnapom miatt buliba megyek:)

  11. meghát.... szerint:

    Mr.Gabee! Hát még sok boldogot,sok fényképpel!

Itt lehet hozzászólni !