Csepel FC- Hétvégi hírek

Csepelfc.hu

Pénteken a Budatétény lett volna a Csepel vendége, de a délutáni felhőszakadás miatt játékra alkalmatlan állapotba került a csepeli pálya, így a két csapat átautózott a budatétényi műfűves pályára, ott került megrendezésre a mérkőzés.

Ezúton is elnézést kérünk a hoppon maradt szurkolóktól, akik meglepően nagy számban jelentek meg pénteken a Béke téren, de csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy máshol lesz megrendezve a találkozó, ezért nem tudtuk értesíteni őket a változásról.

A mérkőzés egyébként 2-2-es döntetlennel zárult, amelyen csepeli részről csak próbajátékosok szerepeltek.

A szombati kiskunlacházi felkészülési mérkőzésen már az alakuló kezdő 11-ünk lépett pályára, az eredmény azonban nem alakult jól, 2-1-es vereséget szenvedtünk a papíron gyengébb házigazdáktól.

A kezdőcsapat így nézett ki: Miskolczi – Nagy Krisztián, Haraszkó, Sarnyai, Bajzát – Vejmola – Süveges, Teplán, Németh, Juhász – Paluska. Csereként beállt: Borda, Trpik, Fodor Attila és Plausin.

A nap jó híre, hogy Haraszkó Sándor meghosszabbította a szerződését, Csepelen marad.

A héten a szerdára tervezett Érd – Csepel edzőmérkőzés (a kupasorsolás eredménye miatt) elmarad, míg a szombatra tervezett Soroksár elleni találkozónak még sem az időpontja, sem a helyszíne nem végleges.

csepelfc.hu

Egy hozzászólás “Csepel FC- Hétvégi hírek” bejegyzésre

  1. fülöpke szerint:

    Érdekes hír egykori futball kapusunkról.
    Kár, hogy szponzorként nem a Csepelt választotta:
    http://www.nb3.hu/2011/07/26/amerikai-befekteto-mentheti-meg-a-komlot/

Itt lehet hozzászólni !