Jól merültek a mieink

Helyi Téma

Az alsónémedi sóderbányánál tartotta meg az idei első tájékozódási búvárúszóversenyt a Csepel Búvár Sportegyesület, ahol remekül szerepeltek a rendező gárda versenyzői, akik megnyerték a csapatversenyt is.

A felnőttek között Dunszt Károly az öt-kapu versenyszámban, Holczmüller Antal a férfi, Wágner Zsófia pedig a női csillagban diadalmaskodott. Utóbbi az öt-kapuban is szerzett egy ezüstöt, míg Dunszt a paralelben, Holczmüller pedig ugyancsak az öt-kapuban állhatott még fel a dobogó harmadik fokára.

Hasonlóan remekül szerepeltek az ifjúsági versenyzők is, akik közül az öt-kapuban Német Roland, a fiú csillagban Láng Péter, míg ugyanitt a lányok között Pluhár Nikol volt a legjobb. Nem csoda, hogy elégedett volt a versenyzőkkel Császár Andor klubelnök, hiszen ezzel a teljesítménnyel a csepeliek nyerték a csapatok közti értékelést, megelőzve a Dunaújvárosi Búvárklubot és az Amphora Búvárklubot. – Idén a tájolós válogatottba négy versenyzőnket is meghívták. A felnőtteknél Wágner Zsófia és Dunszt Károly, az ifjúságiaknál Pluhár Nikol és Német Roland képviseli a színeinket.

De nem csak ebben a szakágban van válogatottja a klubnak: az uszonyos és búvárúszóknál Bacher Barnabás kivívta az indulási jogot a miskolci junior Európa-bajnokságon, sőt a felnőtt ob-n két számban megúszta a nevezési szintet a hó végén, Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő felnőtt uszonyos és búvárúszó vb-re. – Aki személyesen is kíváncsi erre a sportágra, az július 27-én, szerdán a csepeli strand élménymedencéjében délután 5 órától búvároktatóink segítségével próbálhatja ki – mondta el Császár Andor. – Ebben a csepeli strand vezetősége sietett a segítségünkre, amely ingyen biztosította a helyszínt a bemutatóhoz.

helyitema.hu

2 hozzászólás “Jól merültek a mieink” bejegyzésre

  1. Hédy szerint:

    Holczmüller Antinak gratulálok a szép eredményhez!

  2. hitetlen szerint:

    Wágner Zsófinak gratulálunk az elért eredményéhez, és a válogatottsághoz is !:)

Itt lehet hozzászólni !