Fordulat a csepeli kettős gyilkosság ügyében

TV2/Aktív

Két és fél év után újabb fejlemények a csepeli gyilkosságban. Kaiszt Imréné azt állítja, ismeri Kun Tamást, aki a gyanú szerint kivégezte Takács József, igazgatót, és Papp Lászlót, az iskola egyik tanárát.

Az idős nőnek gondjai akadtak fiával, többször bántalmazta őt. Azt állítja Kun pénzt akart kérni tőle azért, hogy fiát eltegye láb alól. A rendőrség ajánlotta neki a férfit…

tv2.hu

7 hozzászólás “Fordulat a csepeli kettős gyilkosság ügyében” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Kun, mint végrehajtó, ez nem kérdés.
    De ki a megrendelő? Csak nem a csepeli szocialista maffia?
    Minél zűrösebbé, átláthatatlanabbá akarják tenni ezt az ügyet, annál nyilvánvalóbb minden…

  2. mogyi szerint:

    Most már elkezdhetné a rendőrség kinyomozni, hogy kik bérelték fel Kunt.
    Tutira nem magától ment oda, hanem odaküldték.
    Nem védeni akarom, csupán azokat is rács mögött látni, akiktől a feladatot kapta.

  3. Manitu szerint:

    Nocsak. És hány ügyfele volt, amíg eljutott az MSZP-s iskoláig?

  4. nakiaz szerint:

    Ruttner féle csavar!
    Miért lenne fordulat, az hogy felbérelték kunt az nem volt titok, a tárgyaláson (aki ott volt) annak egyértelművé vált. Az meg hogy a deme “bérelte” fel, hát az sem titok (még)!
    Deme nagyon hangoztatja, hogy nem gyilkolt, hát szó szerint nem is, hanem gyilkoltatott!

  5. kispajtás szerint:

    A végrehajtó Kun volt, ez nyilvánvaló.
    De vajon ki volt a megbízó? Tán csak nem a csepeli szocialista maffia?
    Merthogy nem a Deme sáros egyedül a saját kis stiklijeivel ebben a tragikus bűntényben, az a Napnál is világosabb. A kérdés az, hogy az elvtársak hogyan tudják menteni az irhájukat? Gerinctelen banda…

  6. lolka szerint:

    Szerintem aki végig olvasta és követte az eseményeket, annak már régen össze állt a kép…fegyver: nem az a fegyver…más a cső…nincs rajta DNS…és még nagyon sok apróság…de hát mindent bizonyítani kell, hiába tudunk nagyon sok mindent…Most, hogy már nincs mecénás a deme ki fogja nyitni a száját, hogy mentse magát…A videó sem nem semmi…ezen egy-két szálat fellehetne gombolyítani…

  7. okoska szerint:

    Próbaképp bevinném a csepeli Mszp tagságát cirka 8 hónapra kérdés nélkül a sittre csak úgy – had szokják a falakat. Valószínű még legalább 10 másik gyilkosságra és még 100 milliárdnyi csalásra derülne fény. Különben teljesen felesleges itt más bizonyítékokat is keresni, azok már mind csak ezeknek a szörnyetegeknek ártatlanságát bizonyítják majd. A Kaiser Edét is úgy sittelték le, aztán kiderült, hogy más a móri gyilkos. Ha mondjuk szegény elhalálozik a börtönben akkor 80 évre titkosították volna az esetet és az igazi gyilkost kinevezik kerületi komisszárnak. Itt is ez készül. A kis löttyedt seggű Deme, meg a haverja rövid időn belül kisgazdája lesz még néhány csibészségnek.
    Ki hiszi hogy a podolák a munkabéréből takarította meg azt a pár milliót amibe a csepeli napkollektorok kerültek és aztán csak úgy Csepelnek adta ajándékba.
    Ki hiszi hogy nem zsebelt be a csepeli stadionért valamelyik elvtárs néhány tíz milliót? Akkor, amikor azért is milliókat kellett fizetni előre hogy valaki kertet rendezhessen Csepelen.
    Mekkora panama ez a szociális bérlakás ügy, állami támogatással felépítik,aztán állami támogatással eladják olcsón havernak, a nyereség nem az államhoz megy, hanem magánszemélyekhez. Biztosan nem a szociálisan rászorultaknak, vagy az élet munkája alatt megrokkant drehásoknak.

Itt lehet hozzászólni !