Anya és gyermeke halt meg a csepeli tűzben

MR1-Kossuth Rádió

 

Csepeli úti tűz

Kigyulladt egy faépület kedden hajnalban a Csepeli úton. Egy nő és egy gyerek meghalt, egy férfit életveszélyes égési sérülésekkel vittek kórházba. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát, de az már biztos, hogy az összetákolt épületben elektromos hősugárzót használtak.

Egy 9 éves gyerek és édesanyja égett halálra kedden hajnalban, nem sokkal négy óra előtt egy csepeli épületben. A néhány négyzetméteres kunyhóban hárman laktak, a tűzoltók kiérkezésekor egy férfi lángoló ruhában menekült ki az épületből. A holttesteket az oltás után találták meg, a tűz pontos okát még vizsgálják.

 

Csepeli úti tűz

Képek az Inforadio.hu-n

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, a XXI. kerületi Csepeli úton egy néhány négyzetméter alapterületű kunyhó égett le. Az égő építményből az ott lakó férfi lángoló ruhában menekült ki. Őt a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A tűzoltók az oltás után két összeégett holttestet találtak. Egyikük egy kilenc éves gyermek, a másik feltehetően az édesanyja.

Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozta a tüzet, de annyi biztos, hogy a kunyhó lakói egy légkábelen keresztül szerezték az áramot, amivel egy nagy teljesítményű elektromos hősugárzót működtettek. A tüzet ez is okozhatta.

MR1-Kossuth Rádió

5 hozzászólás “Anya és gyermeke halt meg a csepeli tűzben” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Hm, külterület. Azaz az Önk. Ép. Hiv. lesz**ja, ki-mit épít, mert nem lehetne semmit építeni. Oszt a jó magyar pógár ügyes, összetákol bárbit. Oszt meghal a pörzsölővel fűtött kócerájban…Van még Budapestnek olyan peremkerülete, ahol a közig határon belül külterület (nevezzük szántónak és gyümölcsösnek) van?

  2. galvaniszap szerint:

    …van, Demszky nem engedi belterületbe vonni évtizedek óta.

  3. Andrew Toth szerint:

    Van egy tanárnő-kolléga ismerősöm, aki egy jó pár évig a gyermekével együtt egy egyterű tákolmányban lakott az M0-űs híd lábánál. – nem tudom, hogy mi lett vele, de tudtommal sikerült lakáshoz jutniuk, de úgy tudom, hogy mindig nem tudott tanárként elhelyezkedni…
    Szóval, ilyen az élet, de nem kéne, hogy ilyen legyen, mi és a vezetőink tették ilyenné.

  4. DFK szerint:

    Szomorú. A gyermekhalál híre mindig megvisel.

  5. Csucsu szerint:

    Andrew!
    Engem ne keverj bele, mert ezt visszautasítom! Én is pedagógus vagyok, de nem emlékszem, hogy bármi közöm lehetne a kialakult helyzethez.
    Tettem a dolgom és közben teljes mértékben eluralkodott a liberális agyrém! Tanár verés?? Eltértem a témától ez igaz, de teljesen kiakaszt a közömbösség. A másik : a14 éves rendbontó lány tudja, hogy mivel ő tanköteles, így az iskola ezköztelen vele szemben! Nincs mit tenni, majd megkérjük, hogy legyen jó!

Itt lehet hozzászólni !