Csepel FC – Újbuda TC 2-0 (0-0)

Csepel FC

Kovács Ernő képei itt tekinthetők meg

A második félidőben Teplán János és Horváth Richárd góljával 2-0-ra verte a Csepel az Újbudát – adott hírt a Csepelfc.hu.

A távozó Gálhidi helyét a kispadon átvevő klubtulajdonos nagyszerűen debütált a bajnokságban: a csapat remek taktikával és végtelen lelkesedéssel megérdemelt győzelmet aratott a nagyon jó újbudaiak ellen. Győzött a Tököl és a Szolnoki MÁV II is, döntetlenre végzett a Gyula, vasárnap játszik a KITE Szeged.

5 hozzászólás “Csepel FC – Újbuda TC 2-0 (0-0)” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    A Szilárdra való megjegyzésemért elnézést kérek, de tényleg sokan várták tegnap!

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Bajnokok Ligája, döntő:

    FC Barcelona (spanyol)-Manchester United (angol) 3-1 (1-1)
    Wembley stadion, 90.000 néző, v.: Kassai Viktor

    gólszerző: Pedro (27.), Messi (54.), Villa (69.), illetve Rooney (34.)

    sárga lap: Alves (60.), Valdes (85.), illetve Carrick (61.), Valencia (80.)

    Remek mérkőzés méltó volt a BL döntőjéhez. Különösen az első fél ideji ritkán látott nagy irama, és színvonala emelkedett az “igazi futball” szintjére.Csodálatos mérkőzés volt, csak gratulálni tudok mindkét csapat szakvezetésének és játékosainak egyaránt. VAN KIKTŐL, ÉS MIT TANULNUNK! FÉNYÉVNYI a TÁVOLSÁGUNK, MINDEN SZINTEN, S EZ NEM CSAK PÉNZ KÉRDÉSE! Csupán emlékeztetőül: a Zseniális Aranycsapatnak azért kellett “seftelnie,” hogy egy kicsivel jobb anyagi körülmények közé kerülhessenek, de hasonló szerény módon éltek az Alberték is, pedig velük bezárólag Ők még mint utolsó generáció, FOCIZNI IS TUDTAK!!! Rég volt szép volt, ma már csak az emlékek jelentik nálunk a futballt, sajnos.

  3. Pecás szerint:

    Nem is kell a Szilárdra haragudni,mert nem a Csepel FC-re van kiakadva, hanem az alapítványra!Egyébként meg hivatalos programja miatt nem tudott elmenni a díjátadásra,amire csak csütörtökön lett meghívva, és nem előbb!Kicsit későn…..
    Hajrá Csepel, Hajrá Csepel FC!

  4. Narancsvírus szerint:

    Kedd reggel jöttek haza, szerintem meg nem későn szólt! Az U.10 bajnok lett, a szünetben őket köszöntötték ünnepélyes keretek között. Két ok, hogy ott kellett volna lennie a Szilárdnak, hiszen ez a két cím, trófea, nem minden nap történik meg a Csepel labddarúgásának életében. Este Londonban ott volt Orbán Viktor! Nekem, nekünk, legalább olyan érzés volt, mint a Barca szúrkolóknak!

  5. fülöpke szerint:

    T. Pecás!
    Az Ábel úr adta át a kupát, szép gesztus volt tőle.

    A kerület amilyen lepusztult, annyira megosztott. Pedig nincs két kerület.
    Ha valamelyik oldalhoz tartozók eredményt mutatnak fel, a velük nem egy hajóban evezők lekicsinylően beszélnek róla. Pedig a dicsőség nem pártfüggő.

    Jó lenne, ha idővel megszűnne a hadiállapot.

Itt lehet hozzászólni !