Meghosszabbított beküldési határidő – a “Csepel tavasszal” című pályázatra

Csepel.hu

Várnak a képekre, téma van bőven

A Csepeli Hírmondó és a csepel.hu digitális fotópályázatot hirdet „Csepel tavasszal” címmel. Három kategóriában, életkor szerint bírálja majd el a zsűri a beérkezett fotókat.

A legjobb alkotásokat díjazzák és a Csepeli Hírmondó és a csepel.hu oldalain megtekinthetők is lesznek. Beküldési határidő: 2011. június 15.

Technikai információ a fotópályázathoz: Pályázónként 5 db színes digitális fotó (fotósorozat minden fényképe külön képnek számít)
Formátum: JPEG, (JPG)
Méret: Felbontás min. 1024×768 pixel, optimális 1500×2102 pixel (A4 20×30 cm)
Fájlcím megadás módja: vezetéknév-keresztnév-életkor-képcím
Beküldés módja: e-mail (5 MB-ig) zubormonika@csepptv.hu nagyobb méretű képeket CD-n, DVD-n személyesen lehet leadni.

CSEPP TV 1214 Bp. Simon Bolivár sétány 4-8.

Pályázati feltételek

1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.

2. A pályázók hozzájárulnak, hogy a “Csepel tavasszal” című pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják saját kiadványokhoz és weboldalukhoz.

3. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.

4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.

Forrás: Csepel.hu

9 hozzászólás “Meghosszabbított beküldési határidő – a “Csepel tavasszal” című pályázatra” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Támadás alatt a Közös Agrárpolitika
    2014-től több milliárd euróval csökkentenék a szocialisták a Közös Agrárpolitika kereteit. Tegnap az Európai Parlament különbizottságában a többség ugyanis, a korábbi kompromisszum ellenére, elfogadott egy olyan szocialista módosítást, amely több milliárd eurót vonna ki az agrárszektorból. Surján László kereszténydemokrata európai parlamenti képviselő kijelentette: „ez a módosítás eltörölné a mezőgazdasági exporttámogatásokat, ami a néppárti frakció számára elfogadhatatlan”.
    2007 óta Magyarország a hazai termékek világpiacra juttatásához több mint 100 milliárd forintot kapott az Európai Uniótól. Amennyiben a szocialisták javaslatát a júniusi plenáris ülés is megerősíti, félő, hogy a magyar gazdák 2014-től eleshetnek ettől a támogatástól.
    Surján László ugyanakkor hangsúlyozta: „sikerült megvédenünk a kohéziós politika pénzügyi forrásait, a néppárti Salvador Garriga jelentéstevő kompromisszumos javaslatainak köszönhetően”. Az EP véleménye szerint 2014 után nem csökkenhet az uniós költségvetés a korábbi időszakhoz képest, sőt a 2013-as évhez képest 5 %-os növekedést javasolna a különbizottság.

  2. Manitu szerint:

    Ha beküldenél egy olyan képet, ahol egyszerre öleled Gyurcsányt és Vonát, szerintem volna esélyed 😉

  3. Princess szerint:

    Manitu, rosszul írtad!

    Így a helyes:

    “Ha beküldenél egy olyan képet, ahol egyszerre öleled Gyurcsányt és Vonát, szerintem VÓNA esélyed ”
    😀

  4. Gordon szerint:

    A fotó helyszíne legyen már egy csepeli panel liftje.

    Csupán a régi “kapcsolat” kedvéért…

  5. Viki szerint:

    Szerencsére a fiam a szépséget látta meg a tavaszban! Kissé negatívak vagytok !!! 🙂

  6. J szerint:

    Azért érdekes, hogy a képekkel kapcsolatban minden jogot fenntartanak, de a nyereményekről, meg nem tudni semmit.

  7. Matula szerint:

    Az ősziről sem lehetett tudni semmit. Hihetetlen amatőr “szervezés” volt. A díjazottak szinte csak véletlenül értesültek az eredményről. A zsűri egyik tagja nem is tudott róla hogy mikor rendezték a kiállítást a beérkezett képekből. A nyeremények pedig az egyik legdrágább, és fotócikkekben viszonylag szegényes választékú üzletbe szóló utalványok voltak.
    Az is érdekes hogy az eredeti kiíráshoz képest most odabiggyesztettek pár feltételt is, ami tulajdonképpen jogos, de már az eredeti kiírásnak is tartalmaznia kellett volna. Utólag hozzászőni elég etikátlan.
    Van olyan ismerősöm is aki azt mondta, megpróbálja visszakérni az eredeti határidőig beadott képeit, mert azóta csinált jobbakat! Na ilyenkor mi van?

  8. Pipedon szerint:

    Azt se tudni, hogy kik lesznek a zsűritagok. Ugyanazok, mint az őszin?

Itt lehet hozzászólni !