Jövő héttől dolgozhat a Gyöngyöspata-bizottság

Hirado.hu

Alex, az egyik “rendfenntartó” (Gyöngyöspata vágatlanul – videók itt láthatók)

A testület feladata lesz többek között, hogy megállapítása: kik szervezik és támogatják a magukat rendfenntartóknak beállító csoportokat.

A 12 fős testület az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket vizsgálná – mondta el az MR1 Kossuth Rádió reggeli műsorában a csepeli polgármester.

Várhatóan már a jövő héten megkezdheti munkáját a Gyöngyöspatán történteket vizsgáló estei bizottság – jelentette ki Németh Szilárd a 180 perc című műsorban. A fideszes politikus elmondta: a bizottság tizenkét képviselőből állna, és az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket vizsgálná.

A testület feladata lenne az is, hogy megállapítása: kik szervezik és támogatják anyagilag a magukat rendfenntartóknak beállító személyeket, csoportokat és szervezeteket – tette hozzá Németh, aki fideszes képviselőtársával, Kocsis Mátéval terjesztette be az egyenruhás bűnözés folyamatát, hátterét és a gyöngyöspatai eseményeket feltáró, valamint az egyenruhás bűnözés felszámolását elősegítő eseti bizottság felállítására vonatkozó önálló képviselői indítványt.

A csepeli polgármester beszélt arról is, hogy hűtlen kezelés és sikkasztás gyanújával feljelentést tettek több ügyben is, jelenleg közel harminc, a korábbi MSZP-s vezetést érintő bűncselekmény-gyanús ügy kivizsgálása pedig folyamatban van a kerületben.

Forrás: Hirado.hu

5 hozzászólás “Jövő héttől dolgozhat a Gyöngyöspata-bizottság” bejegyzésre

  1. paul szerint:

    Azt is vizsgálják majd,hogy az elmúlt 20évben a cigányságra költött milliárdokat kik nyúlták le,kik szüntették meg ezeknek a szerencsétleneknek a munkahelyeit,és miért, valamint a cigány vezetők felelősségét is. Az,hogy kialakulhatott ez a helyzet, az a elmúlt 20 év eredménye. A Jobbik beszél a problémáról és nem dugja a fejét a homokba,mert ez a probléma se a cigányságnak, se a magyaroknak nem jó,erre hívta fel a figyelmet.

    Manitu??? Gordon?? halljuk a szokásos hülyeségeiteket.
    Van már cigány szomszédotok? ha nincs akkor keresetek és barátkozzatok velük.

  2. aggódó szerint:

    Arra lennék kíváncsi, hogy az amerikaiaknak ( Föld Richárd, nagykövet) mi közük Gyöngyöspatához?
    Valakik odahívták őket, vagy csak szimplán beavatkoztak az ország belügyeibe?

    A parlamenti vizsgáló bizottságok hatékonyságáról nem mondok véleményt.

  3. munkásököl szerint:

    A kérdés jogos. Egyébként olvasd el a nagykövet asszony életrajzát, és megtudod, hogy mi közük az egészhez. Nem véletlenül ő lett itt a nagykövet.

  4. munkásököl szerint:

    http://hungarian.hungary.usembassy.gov/ambassador.html

    A szakmai múlt az érdekes, nem a számtalan egyéb tisztség meg a szép szavak.

  5. Manitu szerint:

    Paul, ne dugd a fejed a homokba. Elég sokan beszélnek erről a problémáról, igaz nem üvöltöznek és nem a f@szukat lengetik.

Itt lehet hozzászólni !