Gyurcsány: “Orbán börtönbe akar csukni” – Tények riport

TV2 Tények

Két-három héten belül dönthet a bizottság Gyurcsány Ferenc mentelmi jogáról. Az ügyészség tegnap kérte az Országgyűléstől, hogy függesszék fel, mert Gyurcsányt hivatali visszaéléssel gyanúsítják.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, Orbán Viktor börtönbe akarja csukni.

11 hozzászólás “Gyurcsány: “Orbán börtönbe akar csukni” – Tények riport” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Emlékeztető kommentár nélkül!

    Idézet Gyurcsánynak, az őszödi böszmének az MSZP-s bűntársasi előtt zárt körben tett beismerő vallomásából:

    “Amit az előző hónapokban titokban meglehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk azt megtettük.

    Úgy őriztük a titkot, mint soha.

    Nincsen sok választás.

    Azért nincsen, mert elkúrtuk.

    Nem kicsit, nagyon.

    Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.

    Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.

    Teljesen világos volt, hogy amit mondunk az nem igaz.

    Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni.

    És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig.

    Semmit.

    Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást.

    Semmit.

    Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

    A dolog úgy áll, hogy nincsen választás.

    Gyorsan eljött az igazság pillanata.

    Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai segítette, hogy ezt túléljük.

    Nincsen tovább.

    Nincsen.

    Magyarország le van írva.

    És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.

    Az a csapat akikre rábíztátok ennek az oldalnak a vezetését, az a csapat csak erre a teljesítményre képes.
    Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és jobbat. Ha belegebedünk, akkor sem.

    Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna.
    E helyett hazudtunk reggel éjjel meg este.

    Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok.

    Nincsen.

    Nekem sincs.”

  2. Tarjányi László szerint:

    Gyurcsánynak börtönben a helye! Orbán Viktor meg odasüllyedt, hogy a bulvármédiában, nevezetesen a Hajdú Péter által vezetett, ma késő esti Frizbiben, a TelaviV2 kereskedelmi csatornán magyarázta a gyöngyöspatai bizonyítványt.
    Hát kedves miniszterelnök úr, egyszer mindenért fizetni kell, ahogy nincs ingyenebéd, úgy ingyentanács sincsen! Dixi et salvavi animam meam.

  3. Tarjányi László szerint:

    Növeli, ki elfedi a bajt! (Illyés Gyula)
    Orbán miniszterelnök úr, Pintér miniszter úr! Itt az eredmény, hogy lovat adtak a cigányok alá!

    Óriási balhé Dabason – „Hagyományőrző” cigányok szétvertek egy kocsmát, többen megsérültek
    2011. május 01. 19:16Hunhír.info
    Szétvertek egy dabasi kocsmát a cigányok vasárnap, miután előző nap a kocsmáros pénztárcáját eltulajdonították és a kocsmából kitiltották őket.
    Szombaton egy két cigány meglopott egy dabasi kocsmárost, aki az eset után kitiltotta a szórakozóhelyről a tolvajokat. Az érzékeny lelkű cigányok azonban ebbe nem nyugodtak bele, s másnap több tucatnyian tértek vissza szamurájkardokkal, baseball-ütőkkel felfegyverkezve, hogy sérelmüket megtorolják. A kocsmát szétverték, a vendéglátóipari-egységből ekkor a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület helyi tagjaitól kértek segítségét, akik ki is érkeztek a helyszínre, azonban a cigányok nem ijedtek meg. A cigány – kb. 80 fős- társaság a polgárőröknek is nekirontott, úgy tudjuk, hogy az egyesület három tagját orvosi ellátásban kellett részesíteni, egyiküket a kórházban ápolják.
    A Hunhír.info értesülései szerint a helyszínre kiérkező kb. 20 rendőr nem intézkedett. Szemtanúk elmondása alapján úgy tudjuk, annak ellenére, hogy az elkövetőket megmutatták a kékruhásoknak, azok nem mertek fellépni a cigányokkal szemben. Egy idő után azt mondták, hogy nem találják az elkövetőt, és egyébként is átadták a Pest megyeieknek az ügyet.
    A kocsma környékén 100-200 ember gyülekezik.

    Gyorshír: Óriási felháborodás Dabason, végre megmozdultak a robotrendőrök és gyűjtik be a cigány bűnözőket
    2011. május 01. 20:13Hunhír.info
    Hírportálunk értesülései szerint végre mernek intézkedni a rendőrök a felfegyverzett cigány bűnözők ellen, és sorra fogják le azokat a helybeli bűnözőket, akik megtámadtak egy dabasi kocsmát és válogatás nélkül ütöttek-vágtak, szúrtak minden ott tartózkodó magyar embert. A liberális portálok csúsztatásával szemben nyomatékosítjuk, hogy a Szebb Jövőért Polgárőrség helyszínen lévő tagja magánemberként éppen a kávéját fogyasztotta, amikor a kocsmára rátört az agresszív cigány horda.
    Mint jelentettük, két áldozatot már a kórházban operálnak, információink szerint súlyosak a sérüléseik. A rendőrök időközben megkezdték a felfegyverzett cigányok összegyűjtését, úgy tudjuk, Ceglédre szállítják őket. Tudósítóinknak a helybeliek elmondták, hogy a településen nagyon feszült a hangulat, a többségi magyarok nem óhajtanak tovább együtt élni azzal a pár cigány bűncsaláddal, amely megkeseríti a város lakóinak életét és terrorizálja a települést.
    Szó nincs arról, hogy sima kocsmai verekedés lett volna, éppen ezért hangsúlyozzuk: felfegyverkezett cigány bűnbanda támadt védtelen magyarokra egy dabasi szórakozóhelyen, azért mert a kocsmáros egy korábbi bűncselekményük miatt nem akarta kiszolgálni a tolvajokat. A bosszúálló cigányok több autóval érkeztek a helyszínre, és lerohanták a kocsmát, ahol súlyos sérüléseket okoztak ártatlan és védtelen magyaroknak. A tömegverekedés megjelölés, amelyet a liberális portálok előszeretettel alkalmaznak, ebben az esetben teljes csúsztatás és mellébeszélés, hiszen nem lehet verekedésnek minősíteni egy olyan eseménysorozatot, amikor magukból kivetkőzött, brutális emberek vernek össze mit sem sejtő, védekezésképtelen áldozatokat.

    Az csak hab a tortán, hogy természetesen már megint az áldozat magyar, és cigány az elkövető. Éppen úgy mint az ilyen jellegű esetek 98 százalékában, hiába titkolják olyan gondosan a hivatalos szervek az elkövetők származását a jogvédőktől és a liberálisoktól való rettegésükben

    Gyorshír: Holnap bűnözés elleni demonstráció lesz Dabason
    2011. május 01. 21:17Hunhír.info
    Beindultak a dabasi civilek, jogvédők, hétköznapi rendpárti állampolgárok a településen vasárnap este történt brulális, több ártatlan magyar áldozatot követelő cigánytámadás után. A békére, nyugalomra és rettegésmentes életre vágyó dabasiak megelégelték pár kezelhetetlen, agresszív cigány bűncsalád elviselhetetlen terrorját, és spontán tüntetnek hétfőn a bűnözés ellen.
    Információink szerint hétfőn este 7 órakora dabasi civilek spontán tüntetésen tiltakoznak a Dabas-Szőlők városrészen található művelődési háznál a vasárnap esti kegyetlen cigánytámadás, illetve a város életét megkeserítő egyes cigány bűncsaládok ellen

    Dabas: két cigány már őrizetben
    2011. május 01. 21:48 Falusy Márton – Hunhír.info
    A dabasi cigányok mai támadásáról közleményt adott ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A rövid szöveg 19 óra 38 perckor jelent meg a police.hu honlapon.
    Egy korábbi nézeteltérés miatt nem szolgáltak ki két helyi férfit Dabas-Szőlő egyik vendéglátóhelyén. A két férfi távozott, de nem sokkal később 6-8 fős társasággal tértek vissza, majd vitatkozni és dulakodni kezdtek a kiszolgáló személyzettel és az ott tartózkodó vendégekkel is.
    A dulakodás következtében három személy megsérült, akiket a mentők kórházba szállítottak. A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték és jelenleg is folytatják az adatgyűjtést, a körülmények tisztázását. A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható két személyt a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, társaikat keresik.
    Az esetleges további jogsértések megakadályozása miatt a rendőrség a helyszínen a szükséges erőkkel megjelent.”
    A közleményben egy szó sem esik az elkövetők etnikai hovatartozásáról, de a „csoportos garázdaság” jelzős szerkezet mindent elárul. A cigánybűnözők köztudomásúan falkában szeretnek garázdálkodni, illetve rettegni.
    Mert – ne legyen kétségünk – Dabason is a rettegés volt a támadás oka. Holnap tárgyalja a T. Ház a Btk. szigorításáról szóló törvényjavaslatot, amely állítólag az ún. „egyenruhás bűnözés” visszaszorítására irányul. A mai dabasi eset jó felütés a holnapi vitához. Mert megint cigánybűnözők voltak az elkövetők. Ellenük érdekes módon nem készül semmilyen törvénymódosítás, nincs terítéken a megfelelő büntetési tételek szigorítása. Nem kellene bevezetni a Btk. módosítása során egy új törvényi tényállást? A neve lehetne például „csoportos rettegés”…

  4. Tarjányi László szerint:

    Gyorshír:Már a műtőben vannak a dabasi cigányterror magyar áldozatai
    2011. május 01. 19:57Hunhír.info
    Már a műtőben vannak azok a magyarok, akiket felfegyverkezett cigány horda támadt meg Dabason. A helybéli, a település szélén lakó cigánybűnözők házainál több készenlétis sorakozott fel. Információink szerint magas rangú rendőrtisztek is a helyszínre érkeztek. Bizonyára azért, hogy nyugtassák az ártatatlan kisebbségieket éppen úgy, mint pár napja Gyöngyöspatán.
    Az egyik magyar a fején, a másik a lábán sérült meg a dabasi cigányterror alatt. Az elkövetés eszköze lehetett akár a szamurájkard is, hiszen informátoraink szerint a cigányok jól felkészültek a magyarverésre. Dorongok, kések, szúró-vágó eszközök.

  5. Nemmondommeg szerint:

    Sajnos csak színjáték. Dabas és a többi sajnos nem. Undorító, majd megint jól elutaztatják a cigányokat.

  6. jól értesült szerint:

    Szegény Fletó! Hát nem ott a helyed?!?

  7. Papasa szerint:

    Hányok, ahogy ez a böszme a mártírt játsza!

  8. Gepetto szerint:

    Öszödi Böszme! Már készül a priccs neked is. Az MSZP börtönvállogatottban pedig te lehetsz a csapatkapitány. Meg hát az elvtársaid is mögéd állanak! Ugye?

  9. grün szerint:

    Szerintem is jót fog tenni Gyurcsánynak egy kis pihenő! Sajnos Őt csak ezzel a módszerrel lehet távol tartani a munkától!
    2006-ban Orbán önként távol maradt a parlamenttől három és fél évig, mintha fizetett betegállományban lett volna!
    Visszatérve, teljesen feltöltődve vetette magát a kormányzás nehéz és felelősségteljes munkájába és lássuk be egy év után már vannak bizonyos látható eredményei is a görcsös akarásnak!!!
    Csak nem erre számított a sok balga!!!

  10. Toth Kati szerint:

    Téved Gyurcsány,nagyon sokan vagyunk,akik börtönbe szeretnénk csukni.

  11. Tóth Mária szerint:

    grün ! ne csúsztass!!!!!!!!!! Orbán csak akkor vonult ki a Parlamentből, amikor hőn szeretett gyft -ed felszólalt. szoci hazugság tőled is semmi más.

Itt lehet hozzászólni !