“Elsöprő” sikere volt a Kis-Duna parti takarításnak

Csepel.info

Takarítás

Nem lehet elég korán kezdeni – külön öröm, hogy most már kukák is vannak a parton

Március 30-án, délelőtt tíz órakor találkoztak a Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület által meghirdetett takarító-akció résztvevői, hogy folytassák a civil szervezet által megkezdett partszépítő-rendező munkát. Az akció sikere még a szervezőket is meglepte, hiszen több mint százan érkeztek – az óraátállítás miatt sokan kicsit késve – a nap folyamán besegíteni.

Kis-Duna takarítás

Sürgölődtek

A takarítás a Hollandi úti cukrászdáig haladt, innen folytatják április 13-án, vasárnap. Az alábbiakban a Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesület összefoglalójából idézünk, hogy egy kicsit az olvasóink is átérezzék a civil szervezet sikerélményét.

 

“Március 3o-án délelőtt kisebb csoda történt a Kis-Dunaparton! Kora tavaszi felhívásunkra, hogy tegyük szebbé, tisztábbá – vegyük birtokba – a partszakaszt nagyon sokan eljöttek, kerti szerszámokkal, gereblyével felszerelve.

A gyönyörű időben jó hangulatban, nagyot léptünk előre az évtizedek óta csak a jó Isten által gondozott területen. Köszönjük a részvételt a társ civil szervezeteknek, magánszemélyeknek és minden érdeklődőnek!

Külön köszönet Zupkó János helyi képviselőnek a szervező munkáért és a tevőleges jelenlétért, ami példaértékű képviselőtársai előtt.

Legközelebb április 13-án vasárnap 10 órától folytatjuk a munkát, akkor a „Fekete Cukrászdával” szembeni partszakaszon találkozunk. Várunk minden segítőkész csepelit, aki szereti a Kis-Dunát!”

Csepel.info

 

5 hozzászólás ““Elsöprő” sikere volt a Kis-Duna parti takarításnak” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Jó lenne, ha kevesebb kutyagumit kellene kerülgetni a parton…

  2. bhu szerint:

    Meg lakóparkot. Azzal kapcsolatban nagy a kuss, ez semmi jót nem jelent.

  3. matyi szerint:

    Hajrá csepel !!!
    Kis-duna a mienk!
    mikor távoznak már a jancsiszögek a Pol hiv _bol!!!!!
    levelük!

  4. miska72 szerint:

    Nemsokára!

Itt lehet hozzászólni !