Csőtörés volt a Polgármesteri Hivatal előtt (frissítve!)

Csepel.info

Fotó: Mr. Gabee

Olvasónktól kapott információk szerint csőtörés volt szerdán a Szent Imre téren, a csepeli Polgármesteri Hivatal előtt.

Emiatt a Fővárosi Vízművek Zrt. munkálatokat végez a helyszínen. A hiba kijavítása akár több napig is elhúzódhat. Kérjük fokozottan óvatosan közlekedjenek a környéken.

Az alábbi fotókat egy másik olvasónktól kaptuk:

csepel.info

17 hozzászólás “Csőtörés volt a Polgármesteri Hivatal előtt (frissítve!)” bejegyzésre

  1. zoltan szerint:

    Admin!

    Bocs, hogy nem a témához kapcsolódóan írok, de az utcák átnevezésével kapcsolatos topic már eltűnt a süllyesztőben.

    Most olvastam a budapest.hu-n:
    “9.50
    Elfogadta a napirendet a közgyűlés, 25 igen és 8 ellenszavazattal. Szentes Tamás egészségügyi főpolgármester-helyettes visszavonta a fővárosi egészségügyi intézmények szerkezetátalakítására vonatkozó koncepcióról szóló előterjesztését. Czeglédy János (Jobbik) pedig azt a két javaslatot, hogy Wass Albertről Zuglóban nevezzenek el közterületet, a Pongrácz fivérek nevét pedig a Ferenc körút-Üllői út kereszteződése viselje (a Jobbik javaslatait április végén tárgyalhatja a közgyűlés). A várhatóan délután fél 2-kor kezdődő ebédszünet utáni első napirend lesz a Roosevelt tér átnevezése Széchenyi István térré.

    A napirend előtti vitában szó esett a Roosevelt tér átnevezéséről, az MSZP a magyar és az amerikai külügyminisztérium állásfoglalását hiányolta, az LMP pedig az átnevezés költségeit firtatta, valamint azt, hogy ez mibe kerülne az ott lakóknak. Tarlós István főpolgármester ezzel kapcsolatban elmondta, egyeztettek az amerikai nagykövet asszonnyal, a lakosságnak pedig nem fog többletköltséget jelenteni az átnevezés, hiszen a téren a Magyar Tudományos Akadémia és a Fővárosi Közterület-felügyelet székhelye található, illetve szállodák. A főpolgármester emlékeztetett arra, hogy a tudományos akadémia elnöke kérte, hogy a tér Széchenyi nevét viselje, a kérést pedig a főváros méltányolandónak tartja. A többi, tervezett utcanév-átnevezésről további egyeztetéseket folytatnak, ezért azok csak később kerülnek a közgyűlés elé. ”

    Kérdésem:
    Várhatóan mikor kerül a fővárosi közgyűlés elé a csepeli közterületek átnevezése?

  2. kritikus szerint:

    Kedves Zoltán!
    Szerintem nem olyan sokára, mert eddig sem volt fontosabb dolog ebben az országban!

  3. Mr. Gabee szerint:

    Kedves Zoltán!

    Abban igazad van, hogy az ég világon semmi köze nincs ennek a témának a te hozzászólásodhoz. Ajánlom figyelmedbe az admin elérhetőségét a csepel.info@gmail.com címet:)

  4. zoltan szerint:

    Mr. Gabee!

    Lehet, hogy téged nem, de az utcák lakóit érdekli!

  5. Mr. Gabee szerint:

    Engem is érdekel. Ezek szerint még nem vetted észre hogy elég sok cikkem jelent itt meg, ebből valószínűleg látszik, hogy szívemen viselem Csepel sorsát, de úgy gondolom van nem egy ilyen cikk ezen az oldalon, ami ezzel foglalkozik.

  6. Mr. Gabee szerint:

    Illetve ha megkéred az említett elérhetőségen az admint hogy csináljon egy ezzel foglalkozó cikket a főoldalra, valószínűleg ha van véleményem, akkor én is meg fogom osztani veled. SŐT! Biztos vagyok ebben.

  7. zoltan szerint:

    Mr. Gebee!

    “Ezek szerint még nem vetted észre hogy elég sok cikkem jelent itt meg” -így igaz, valóban nem vettem észre! De ha már ennyire jártas vagy itt, akkor légy szíves egy cikket írni arról, mibe is kerül az önkormányzatnak, a lakóknak és az lrintett vállalkozásoknak ez az átnevezósdi!

  8. admin szerint:

    Amennyiben lesz információnk, válaszolni fogunk Zoltán kérdésére.

  9. Mr. Gabee szerint:

    Az előbb haladtam el ott, és folynak a munkálatok az említett területen jelen pillanatban. Mindenki kérek, hogy körültekintően vezessen azon a részen.

    Üdvözettel:
    Mr. Gabee

  10. lb szerint:

    Mi tegyünk, ha megváltoztatják az utcánk nevét?

    Azzal azonban, hogy a lakosok megkapják az új lakcímkártyát vagy az új személyigazolványt, nem merülnek ki teendőik. Hadnagy József ügyvéd a hvg.hu-nak elmondta, a közterületek új elnevezését hivatalból átvezetik a gépjármű- vagy az ingatlan-nyilvántartásban, illetve az adóhatóságnál is. Az okmánycsere mellett a lakcím megváltozását az embereknek maguknak kell bejelenteniük a bankoknak és a biztosítótársaságoknak is. Ez pedig külön költség és idő.

    Az utcák és a terek átkeresztelése cégek esetében még több plusz feladatot eredményez – jegyezte meg az ügyvéd –, hiszen cserélni kell a bélyegzőt, a fejléces nyomtatványokat, az aláírási címpéldányokat, az ezeket intéző ügyvédeket pedig meg kell fizetni. Természetesen a cím megváltozását a cégbíróságnál is be kell jelenteni, ami szintén pénzbe kerül. Amennyiben viszont a rendeletet úgy alkotják meg, ez esetleg illetékmentessé is lehet.

    http://hvg.hu/itthon/20110401_teendo_megvaltoztatjak_utcank_nevet

  11. csapos szerint:

    Kedves Mr. Gabee!

    Én viszont tényleg nagy tisztelőd vagyok, mert a napi történésekről adsz hírt. Olyanokról, ami az embereket és a zembereket egyaránt érdekli.

    Zoltánt azonban egy kicsit feddésben részesítetted, mert szerinted a polgármesteri hivatal előtti csőtörésnek semmi köze nincs vitéz mutyibányai Németh Szilárd polgármester úrnak és kompániájának utcanév-változtatási, -átkeresztelési agyament őrületéhez.
    Tévedsz, kedves Mr. Gabee!

    Nagyon szoros a kapcsolat. Szakértők megállapítása szerint ugyanis a csőtörést a polgármesteri hivatalból kiáramló őrület okozta. (Iskola, megszüntetés, pont a Rákóczinál, utcanév-vircsaft, újságmegszüntetés, -alapítás, gyermekétkeztetési díjemelés, tömeges kirúgások, stb.) Mutyibányai úrék mindent kiadtak magukból, ami csak a csövön kifért. A csövek nem bírták a túlterhelést, ellentétben a csepeliekkel, különös tekintettel a polgármesteri hivatalban dolgozó köztisztviselőkre. A köztisztviselők sok-sok csepelivel együtt már régóta (2010. október 4. óta) a te tiszteletre méltó intelmeid szerint járnak el, vagyis
    FOKOZOTT ÓVATOSSÁGGAL (SŐT UNDORRAL TELI RETTEGÉSSEL) közlekednek a csőrepedéses polgármesteri hivatalban és annak környékén.

    Jó, hogy szóltál, jelezz máskor is!

  12. kritikus szerint:

    T. Csapos!

    Milyen azaz “UNDORRAL TELI RETTEGÉSSEL”???

  13. földhözragadva szerint:

    Mint a spenót esete az óvodással…

  14. Gordon szerint:

    A kommancsok valóban óvodásként viselkednek.

    A spenót meg egészséges, meg kell enni, ételt nem dobunk ki.

  15. Mr. Gabee szerint:

    Kedves csapos!

    “Én viszont tényleg nagy tisztelőd vagyok, mert a napi történésekről adsz hírt. Olyanokról, ami az embereket és az embereket egyaránt érdekli.”

    Köszönöm szépen, meglepett egy picit:) Facebook Csepel Info oldalon is megtalálsz:) Ugyanis azt jelen pillanatban én tartom fenn:)

    Baráti üdvözlettel:
    Mr. Gabee

  16. Princess szerint:

    Gordon, ez egy nagyon rossz program a gyermekek agyának!
    Miért kellene megennie, ha nem szereti? És miért kell mindent megenni, ami a tányéron van?
    Ugyan ezek a szavak csnegenek visszsa édesanyám részéről, és jegyzem meg nem működött… én megmutattam, hogy ha akarok, akkor a spenóttól is rosszul tudok lenni. El fog jönni az ember életébe azaz idő, mikor magától lesz kíváncsi az ízére és nem kényszerrel, addig meg van sóska is.
    A “mindent meg kell enni” szövegtől meg a hajam áll égnek, mert még mai napig bennem van ez a mondat és van mikor már rég jóllaktam és bőség határán is túl vagyok, de addig eszek, míg el nem fogy… majd több órányi rosszullét után rájövök, hogy megveregethetem a saját vállam és csak gratulálhatok magamnak!

Itt lehet hozzászólni !