Forgalmi változások Csepelen – tegnapi tapasztalatok

A jelzőlámpák hibája nincs kapcsolatban a építési munkálatokkal

Csepel.info

Fotó: Mr. Gabee

Mr. Gabee nevű olvasónk beszámolója szerint tegnap délután 1 óra magasságában autóval bejárta azokat a területeket, melyek érintettek a csepeli gerincút miatti forgalomkorlátozásokban.

Mivel a Karácsony Sándor utcai hévmegállótól a betű utcáig forgalomkorlátozás volt, így az érintett szakasz forgalma átkerült a Bajáki Ferenc / Mansfeld Péter utcába. Emiatt hatalmas torlódás alakult ki azon a szakaszon. A posztógyár utca végén lévő lámpasorban várakozó autók vége elért egészen a Déli utcáig ( lásd fenti kép).

Mivel a kocsisort olvasónk nem várta végig, így a Csepel Művek területén lévő főúton kerülte ki a torlódást (Központi úton), a 3-as kapun ment be és az egyes kapun jött ki.

A gyár területén nem tapasztalt különösebb forgalmi torlódásokat. A Szent Imre téren a hévnél annyit tapasztalt, hogy a Koltói Anna utcában a Volánbusz végállomásában a buszok a másik oldalon és fordított menetirányban veszik fel az utasokat, illetve a munkások egy régi típusú Ford Transit tehergépkocsi tetején állva fűrészelik a belógó ágakat. Gondolom azért, hogy ne karistolják meg az oda álló Volánbusz járműveit.

A Kossuth Lajos utcában haladva sem tapasztalt különösebb torlódást. Az említett útszakaszon a buszmegállókban sem látott különösen sok embert.

A jelzőlámpák hibája nincs kapcsolatban az építési munkálatokkal

A Csepel.info információi szerint a hétfő kora esti jelzőlámpa meghibásodásnak nincs köze a közelben folyó építési munkálatokhoz.  A hiba pontos oka nem ismert, reggel rendőrök irányították a forgalmat.

csepel.info

5 hozzászólás “Forgalmi változások Csepelen – tegnapi tapasztalatok” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Agyatokra megy már ez az átnevezés!
    HÉV-et már csak hévnek, a Betű utcát betűnek, A Posztógyár utcát csak posztónak nevezitek!
    De a legszebb gyöngyszemet a zInfó rédión hallottam! Csuklás nélkül közli az ÚTINFORM ügyeletese, hogy a Hermina Ottó úton akadozik a forgalom! Kár vót iskolába járnia?!
    Aprópók!
    Milyen magasan helyezkedik el egy óra és mihez képest?!

  2. csaba péter szerint:

    Ez az átnevezési fóbia mint már néhányszor írtam , rendszerváltási kényszerképzetek felhő kakukk várának teraszáról nyílik.

  3. lolka szerint:

    Nem értek a forgalom szervezéshez, de mint laikusnak már régen felmerült az a gondolat, hogy vajon miért nem állítják a ciklusidőt más képen a Posztógyár ú és a II.Rákóczi F. ú sarkon? Egy kamion elkezd kikanyarodni és még két gyalogosnak elsőbbséget ad a vége már pirosban megy a gépes után. A mostani forgalomról nem is beszélve a Déli útnál van a sor vége a II.Rákóczin nincs forgalom…persze ez nem csak most van így, már régóta, de most különösen…

  4. hitetlen szerint:

    csaba péter 🙂

  5. csepi szerint:

    Nem tudom, hogy gondoltak-e arra vagy tudnak-e róla a nagyokosok, hogy ott óvoda van!
    Meg kéne mérni milyen szennyeződéssel jár ez a terelősdi!!!!!!!!!
    Tudom nincs más megoldás, de talán mégis tovább kéne építeni az utat.

    Sajnos azt hallottam vagy 10 évig nem is tervezik a tovább építést, és így igazán semmi értelme nincs ennek az útnak!

    Tegnap néztem ha a Magyar utca felől az új úton halad a Posztógyár utca felé egy kamion és teszem azt zöld lámpát kap – a régi Skoda szerviznél – vajon befogja tudni venni a kanyart vagy mindjárt benéz az új szervizbe???

Itt lehet hozzászólni !