Célegyenesben a fogolykínzási ügy nyomozása

Magyar Nemzet

Révész Máriusz

A 2006. őszi fogolykínzásokkal kapcsolatban még több tucat tanút kíván kihallgatni a Budapesti Katonai Ügyészség a következő hónapban. Ezután a nyomozást le is zárhatják. A hatóság nem árulta el, van-e már gyanúsítottja az eljárásnak.

Előreláthatólag március végéig befejezi a nyomozást a Budapesti Katonai Ügyészség a 2006. őszi fogolykínzásokkal összefüggésben – tudtuk meg Balogh Zoltán szóvivőtől. Tájékoztatása szerint az addig hátralévő egy hónapban még több tucat tanút terveznek kihallgatni, és a kihallgatások eredményétől is függ, hogy sikerül-e lezárni az ügyet.

Balogh Zoltán a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, van-e már gyanúsítottja a büntetőeljárásnak – írja a Magyar Nemzet hétfői számában, melyből további információkat is megtudhat.

mno.hu

16 hozzászólás “Célegyenesben a fogolykínzási ügy nyomozása” bejegyzésre

 1. zsonyo szerint:

  Szerkesztőség!
  Miért kell ilyen képet közölni egy szerencsétlen magatehetetlen emberről?
  Ne csodálkozzanak, ha ennek alapján (is) hasonló stílusban fogalmaznak egyes hozzászólóik. Vagy éppen azt szeretnék, ha minél több lenne a hasznavehetetlen -csupa indulat, semmi kreativitás- féle vélemény? Hát igen azokat bárhogy lehet értelmezni! Nem ! Ez nem lehet a céljuk.
  Ez nem sajtószabadság! Ez ízléstelenség! Tiltakozom!!!

 2. Tóth Mária szerint:

  Tény, hogy a kép látványa kicsit sem ad okot az örömre, de az sem, hogy a “magyar” rendőrök ilyen aljas módon tudnak viselkedni! szégyeljék magukat, akik anno így verték a magyart!

 3. galvaniszap szerint:

  Részben egyetértek “zsonyóval”, másrészt gyerekek is olvassák a hírblogot, t. szerkesztők egy kis önmérséklet jó lenne.

 4. "?!" szerint:

  “zsonyó”!

  Ha lenne gerinced, akkor nem most, hanem 2006. október 23 után tiltakoztál volna, amikor az azonosítószám viselése alól felmentett (ezért a mai napig nem azonosított) rendőrök a képen látható országgyűlési képviselőt brutálisan véresre verték!

  A kép a szoc-lib banda demokrácia felfogását reprezentálja, és remélhetőleg egyes még lelkiismerettel rendelkező baloldali személynek a lelkiismeretét is megmozgatja, ezért helyesnek tartom a bemutatását.

 5. Miska72 szerint:

  Azok nem rendőrök voltak! Hanem Terroristák!
  No comment!

 6. Hédy szerint:

  A képen Révész Máriusz látható! Azért írom ezt mert várom Grün “úr”hozzászólását!

 7. lolka szerint:

  zsonyo szerint:
  2011. február 28., hétfő – 16:01
  Ez a fénykép valóban felháborító…inkább az a videó kellett volna, amikor 4-5 rendőr fut egy civil után és fejbe rúgják, és amikor elesik agyba-főbe verik…
  http://www.youtube.com/watch?v=TNsib28r43g
  “Szerkesztőség!
  Miért kell ilyen képet közölni egy szerencsétlen magatehetetlen emberről?”-“Tiltakozom!!!”

 8. Gordon szerint:

  Szerintem nem a szerkesztőkkel van a gond, hanem azzal akik Révész Máriuszt az eset után lemártíriuszozta. Meg azokkal akik őt – a mártíriuszozót – megválasztották.

  A kép a szocialista kormányzati terror emléke.

 9. admin szerint:

  Vírus, kíváncsian várjuk, hogy egyszer majd elmondod valamiről a véleményedet.

 10. "?!" szerint:

  “lolka”!

  Ez a kép mementó, és nem lehet elégszer bemutatni.

  Révész Máriusz nem tiltakozik a kép terjesztése ellen, ezért Te feleslegesen tiltakozol.

 11. zsonyo szerint:

  Talán megértik kedves olvasók a mai hozzászólásokból is, hogy mit szerettem volna elkerülni az első megjegyzésemmel. (“?!”) Sajnos a mai társadalmunkban egyre több a lelkében sérült ember. Szánom őket, mert az a gyűlölet, ami beléjük szorult, beteggé teszi az egyéniségüket és boldogtalanul, állandó ellenségeskedésben és agresszióban élik az életüket. A legnagyobb terhet maguknak és környezetüknek szerzik.
  Tegnap egy idős pap beszélt a Hír Tv-ben, mivel megjárta a kommunizmus börtöneit. A riporter kérdésére, hogy ennyi szenvedés után, hogy lehet ilyen kiegyensúlyozott, azt felelte: ” az a fontos, hogy tudjunk megbocsájtani! Az elszámoltatók, nem mi vagyunk!

 12. "?!" szerint:

  “zsonyo”!

  Ismerjük ezt a dumát.
  A komcsi és a szoc-lib bűnök esetében bocsássunk meg, és ne mutogassunk visszafelé.

  Ezzel szemben azt a szinte naponta hangoztatott dumát is ismerjük, hogy a mai jobboldal legfiatalabb tagjai is érezzenek és gyakoroljanak bűntudatot a hazug módon jobboldalinak nevezett nemzetiSZOCIALISTA eszmét követők által elkövetett bűnökért.

  Véleményem szerint ugyanúgy soha nem feledhetők és megbocsáthatatlanok kommunisták és jogutódaik által elkövetett bűntettek, mint a nemzeti SZOCIALISTÁK által a politikai ellenfeleikkel szemben elkövetett bűntettek és a holokauszt.

  A bűnöket ténylegesen elkövetők (és ezek hívei) pedig ne reklamálják addig a megbocsátást, ameddig nem tanúsítanak megbánást, és például CSIP-en arra biztatják egymást, hogy a fideszesek legkisebb hibáját sem szabad hagyni feledésbe merülni, hanem állandón napirenden kell tartani!

 13. grün szerint:

  “Afideszesek legkisebb hibáját sem szabad hagyni feledésbe merülni, hanem állandón napirenden kell tartani!”
  Sőt, most kell csak igazán odafigyelni!

 14. lolka szerint:

  “?!” szerint:
  2011. február 28., hétfő – 23:07
  -Figyeld az írás jeleket légyszi’ nem én tiltakoztam “zsonyo”-t idéztem….

 15. ETIKUS szerint:

  Nincs olyan, hogy az országnak nincsenek vagy nem lehetnek törvényei, működő törvényei, elvtársak -amiknek mindenkire vonatkoznia kell, mindenhol, legyen az akárki! A törvények ereje képes rendet rakni bármely problémás területén az életnek!

  Ezt csak a normális emberek érthetik, a törvényszegők nem!

 16. zsonyo szerint:

  Nem éltem hiába! “?!” érthető érveket hozott álláspontja alátámasztására.
  Ezzel már lehet(ne) vitatkozni. Köszönöm!

Itt lehet hozzászólni !