Célegyenesben a fogolykínzási ügy nyomozása

Magyar Nemzet

Révész Máriusz

A 2006. őszi fogolykínzásokkal kapcsolatban még több tucat tanút kíván kihallgatni a Budapesti Katonai Ügyészség a következő hónapban. Ezután a nyomozást le is zárhatják. A hatóság nem árulta el, van-e már gyanúsítottja az eljárásnak.

Előreláthatólag március végéig befejezi a nyomozást a Budapesti Katonai Ügyészség a 2006. őszi fogolykínzásokkal összefüggésben – tudtuk meg Balogh Zoltán szóvivőtől. Tájékoztatása szerint az addig hátralévő egy hónapban még több tucat tanút terveznek kihallgatni, és a kihallgatások eredményétől is függ, hogy sikerül-e lezárni az ügyet.

Balogh Zoltán a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, van-e már gyanúsítottja a büntetőeljárásnak – írja a Magyar Nemzet hétfői számában, melyből további információkat is megtudhat.

mno.hu

16 hozzászólás “Célegyenesben a fogolykínzási ügy nyomozása” bejegyzésre

  1. zsonyo szerint:

    Szerkesztőség!
    Miért kell ilyen képet közölni egy szerencsétlen magatehetetlen emberről?
    Ne csodálkozzanak, ha ennek alapján (is) hasonló stílusban fogalmaznak egyes hozzászólóik. Vagy éppen azt szeretnék, ha minél több lenne a hasznavehetetlen -csupa indulat, semmi kreativitás- féle vélemény? Hát igen azokat bárhogy lehet értelmezni! Nem ! Ez nem lehet a céljuk.
    Ez nem sajtószabadság! Ez ízléstelenség! Tiltakozom!!!

  2. Tóth Mária szerint:

    Tény, hogy a kép látványa kicsit sem ad okot az örömre, de az sem, hogy a “magyar” rendőrök ilyen aljas módon tudnak viselkedni! szégyeljék magukat, akik anno így verték a magyart!

  3. galvaniszap szerint:

    Részben egyetértek “zsonyóval”, másrészt gyerekek is olvassák a hírblogot, t. szerkesztők egy kis önmérséklet jó lenne.

  4. "?!" szerint:

    “zsonyó”!

    Ha lenne gerinced, akkor nem most, hanem 2006. október 23 után tiltakoztál volna, amikor az azonosítószám viselése alól felmentett (ezért a mai napig nem azonosított) rendőrök a képen látható országgyűlési képviselőt brutálisan véresre verték!

    A kép a szoc-lib banda demokrácia felfogását reprezentálja, és remélhetőleg egyes még lelkiismerettel rendelkező baloldali személynek a lelkiismeretét is megmozgatja, ezért helyesnek tartom a bemutatását.

  5. Miska72 szerint:

    Azok nem rendőrök voltak! Hanem Terroristák!
    No comment!

  6. Hédy szerint:

    A képen Révész Máriusz látható! Azért írom ezt mert várom Grün “úr”hozzászólását!

  7. lolka szerint:

    zsonyo szerint:
    2011. február 28., hétfő – 16:01
    Ez a fénykép valóban felháborító…inkább az a videó kellett volna, amikor 4-5 rendőr fut egy civil után és fejbe rúgják, és amikor elesik agyba-főbe verik…
    http://www.youtube.com/watch?v=TNsib28r43g
    “Szerkesztőség!
    Miért kell ilyen képet közölni egy szerencsétlen magatehetetlen emberről?”-“Tiltakozom!!!”

  8. Gordon szerint:

    Szerintem nem a szerkesztőkkel van a gond, hanem azzal akik Révész Máriuszt az eset után lemártíriuszozta. Meg azokkal akik őt – a mártíriuszozót – megválasztották.

    A kép a szocialista kormányzati terror emléke.

  9. admin szerint:

    Vírus, kíváncsian várjuk, hogy egyszer majd elmondod valamiről a véleményedet.

  10. "?!" szerint:

    “lolka”!

    Ez a kép mementó, és nem lehet elégszer bemutatni.

    Révész Máriusz nem tiltakozik a kép terjesztése ellen, ezért Te feleslegesen tiltakozol.

  11. zsonyo szerint:

    Talán megértik kedves olvasók a mai hozzászólásokból is, hogy mit szerettem volna elkerülni az első megjegyzésemmel. (“?!”) Sajnos a mai társadalmunkban egyre több a lelkében sérült ember. Szánom őket, mert az a gyűlölet, ami beléjük szorult, beteggé teszi az egyéniségüket és boldogtalanul, állandó ellenségeskedésben és agresszióban élik az életüket. A legnagyobb terhet maguknak és környezetüknek szerzik.
    Tegnap egy idős pap beszélt a Hír Tv-ben, mivel megjárta a kommunizmus börtöneit. A riporter kérdésére, hogy ennyi szenvedés után, hogy lehet ilyen kiegyensúlyozott, azt felelte: ” az a fontos, hogy tudjunk megbocsájtani! Az elszámoltatók, nem mi vagyunk!

  12. "?!" szerint:

    “zsonyo”!

    Ismerjük ezt a dumát.
    A komcsi és a szoc-lib bűnök esetében bocsássunk meg, és ne mutogassunk visszafelé.

    Ezzel szemben azt a szinte naponta hangoztatott dumát is ismerjük, hogy a mai jobboldal legfiatalabb tagjai is érezzenek és gyakoroljanak bűntudatot a hazug módon jobboldalinak nevezett nemzetiSZOCIALISTA eszmét követők által elkövetett bűnökért.

    Véleményem szerint ugyanúgy soha nem feledhetők és megbocsáthatatlanok kommunisták és jogutódaik által elkövetett bűntettek, mint a nemzeti SZOCIALISTÁK által a politikai ellenfeleikkel szemben elkövetett bűntettek és a holokauszt.

    A bűnöket ténylegesen elkövetők (és ezek hívei) pedig ne reklamálják addig a megbocsátást, ameddig nem tanúsítanak megbánást, és például CSIP-en arra biztatják egymást, hogy a fideszesek legkisebb hibáját sem szabad hagyni feledésbe merülni, hanem állandón napirenden kell tartani!

  13. grün szerint:

    “Afideszesek legkisebb hibáját sem szabad hagyni feledésbe merülni, hanem állandón napirenden kell tartani!”
    Sőt, most kell csak igazán odafigyelni!

  14. lolka szerint:

    “?!” szerint:
    2011. február 28., hétfő – 23:07
    -Figyeld az írás jeleket légyszi’ nem én tiltakoztam “zsonyo”-t idéztem….

  15. ETIKUS szerint:

    Nincs olyan, hogy az országnak nincsenek vagy nem lehetnek törvényei, működő törvényei, elvtársak -amiknek mindenkire vonatkoznia kell, mindenhol, legyen az akárki! A törvények ereje képes rendet rakni bármely problémás területén az életnek!

    Ezt csak a normális emberek érthetik, a törvényszegők nem!

  16. zsonyo szerint:

    Nem éltem hiába! “?!” érthető érveket hozott álláspontja alátámasztására.
    Ezzel már lehet(ne) vitatkozni. Köszönöm!

Itt lehet hozzászólni !