Már filmen Gyurcsány bukása

Index.hu

A történelmi figurák ijesztően hasonlítanak más történelmi figurákra, csak Horn Gábor hiányzik a jelenetből. Mozgókép a háromigenes népszavazás legizgalmasabb pillanatairól.

Mit csinál a választópolgár, ha kizárják a nagypolitika legizgalmasabb jeleneteiből? Megvárja, míg lecseng a nemzetbiztonsági óvatosság vészharangja, és film készülhet a történelem nagy pillanataiból.

De mi van akkor, ha a történelem nagy pillanatai elkerülik a nagypolitikát, aminek legizgalmasabb jeleneteiből ettől függetlenül a választópolgár ki van zárva? Elkezd dolgozni a fantázia, és ilyesmi kerekedik ki belőle, íme.

Ezúton is gratulálunk a – Bukás c. filmet és a gyurcsányos parafrázist – készítőknek, hogy ez így összejött, tényleg, szinte minden mondata aranyat ér (úgy németül, mind magyarul)! Már csak azért is, mert a feszült arcokon az is jól látszik, mit nem adtak volna a vezérkar tagjai, ha olyan szabadosan fogalmazhattak volna a kialakult helyzetről, mint Horn Gábor tette egy bunkerrel arrébb.

Forrás: Index.hu – Pufajkás Turul

7 hozzászólás “Már filmen Gyurcsány bukása” bejegyzésre

  1. LB szerint:

    Ez nagyon jó! Azt hittem, leesek a székről a röhögéstől!

  2. Bubus szerint:

    Óriási! Bárki találta ki, volt némi humorérzéke. Talán a gyurcsányi Hitler figurája erős azért, de hát másnak is ki kellett bírnia a mindenféle náci görényhez való hasonlítgatást. Ráadásul a Hitlert játszó színész és Gyurcsány gesztikulációjában nem lehet nem észrevenni a közös vonásokat.

  3. titti szerint:

    Legnagyobb!!!!! bár a sok szociseggnyalónak biztos nem tecc :))

  4. -KD szerint:

    Hitler Úriember volt—>megmérgezte és, h biztosra menjen fejbe lőtte magát.
    Félretéve, h nincs háborús helyzet viszont van gazdasági csőd én gyurcsány helyében lemondanék!—->
    Menj a p….-ba feri!!!!!!!!

  5. Petike szerint:

    Engem inkább emlékeztet Viktorkára 2002-ben,mikor elvesztette a választást utánna került az Ausztriai pchiátriára gyógykezelésre egy évre vagy már erre senki sem emlékszik VAZZE!!!! Kurva rossz a memóriátok VAZZE!!!

  6. Bubus szerint:

    A betegecske kis agyadban került gyógykezelésre a te kis Viktorkád 2002-ben Petike. Ha a sötét agyaddal minden pletykát beveszel gondolkozás nélkül, talán neked kellene odafáradnod

  7. ilike szerint:

    Hát kedves Babus pedig valóban kezelték orbánkát a pchiátrián, mikor a foci VB volt. Akkor mindenki azt hitte, hogy oda megy, pedig a választási kudarcát kezelték ki. Az is igaz volt, hogy a feleségét nagyon megverte amikor elvesztette a választást. Ugyanis egy nővér ismerősöm ott dolgozik, ahol orbán feleségét babusgatták a sok monoklitól!

Itt lehet hozzászólni !