Hazaengedték a kórházból Daróczi apját

Blikk

Csepeli házában lábadozik Choli Daróczi József (73), a tragikusan elhunyt volt kormányszóvivő édesapja.

Az idős költő múlt héten esett át az elkerülhetetlen szívműtéten, miután annyira rosszul lett, hogy elesett, és összetörte magát. Már tavaly decemberben a bíróság folyosóján nehezen vette a levegőt, arról panaszkodott, hogy nemcsak egyetlen fia halála, de annak következményei is sokat ártottak egészségének. Cholit személyiségi jogai megsértéséért perelte be Dávid (†37) barátja, aki rátalált a volt kormányszóvivő holttestére.

– Jobban vagyok, de még fáj, amikor köhögök. Nyáron a fűnyírás közben is meg-megálltam, egyre nehezebben viseltem a fizikai terhelést, de naponta jártam a munkahelyemre. Persze régen tudom, hogy baj van a szívemmel, gyógyszereket is szedtem, de elkerülhetetlenné vált a szívbillentyűm cseréje – mondja Choli, akit már hazaengedtek, így lánya és unokái körében otthon gyógyul, hiszen a költő a mai napig családfenntartó.

– Nem tett jót a sok idegeskedés, meg a cigi sem. Még nem tudok rágyújtani, majd akkor leszek igazán jól, ha újra bagózhatok – tette hozzá Choli, akinek szüksége lesz a lelki és testi erejére, mert az ellene indított személyiségi jogi per is folytatódik, valamint elhunyt fia hagyatéki eljárása sem ért még véget.

Blikk-információ

blikk.hu

2 hozzászólás “Hazaengedték a kórházból Daróczi apját” bejegyzésre

  1. Huba szerint:

    A szomszédom – aki egy tragikusan elhunyt gépkocsivezető édesapja – viszont továbbra is a kórházban maradt.

  2. csapajev szerint:

    Nem igaz a hír! Jelenleg is a Szent Ferenc kórház rehebilitációs osztályán lábadozik!
    Csak a hétvégére engedték el, hétfő reggel már a kórházban volt újra.
    Ezen a héten még biztosan ott is marad. Mielőbbi teljes gyógyulást Neki.
    /A szomszédnak is/

Itt lehet hozzászólni !