NB II: Madar a Honvéd II-höz, Mojzer Csepelre került az SZTK-ból

Nemzeti Sport

Mojzer György (Fotó: Futsalarena.hu)

Fejlődésük érdekében két fiatal futballistát is kölcsönad a Szigetszentmiklós NB II-es labdarúgócsapata.

Madar Máté az SZTK-val egy csoportban szereplő Honvéd II-ben folytatja pályafutását, míg Mojzer György az NB III-as Csepelben szerepel a tavaszi szezonban.

A Szigetszentmiklós szerdán 15 órakor éppen a Csepel ellen játszik felkészülési mérkőzést, szombaton 11 órakor pedig a megyei I. osztályú Diósd lesz Várhidi Péter együttesének ellenfele.

A klub hivatalos honlapjának a vezetőedző a próbajátékon lévőkről is beszélt.

„A nálunk edző Kiss Krisztián és Lázok Tamás – a Vasasban szereplő Lázok János öccse – sorsa a jövő héten dől majd el. Péntektől nálunk készül Fekete Ádám is, aki a Nyíregyháza labdarúgója volt az ősszel, őt már régebb óta ismerem, hiszen az utánpótlás-válogatottban szerepelt nálam” – mondta Várhidi.

nso.hu

2 hozzászólás “NB II: Madar a Honvéd II-höz, Mojzer Csepelre került az SZTK-ból” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Mojzi?Nos, “original”miklósi gyerek,azaz saját nevelés.Vele szoktak példálózni,amikor megkérdezik a szomszédvár csapatánál, hogy van-e saját nevelésű focistájuk, vagy csak “bevándorlókból” áll az SZTK-Erima?
    Ezek szerint már egy sem lesz, de nekünk segíthet, amennyiben felköti azt a bizonyos alsóneműt!Reméljük hatékonyabb lessz,mint nevelőegyesületénél volt!
    Hajrá Csepel!

  2. kuku szerint:

    Mojzi szigethalmi gyerek ott és a honvédban is nevelkedett nemsaját nevelés

Itt lehet hozzászólni !