Bye-bye Daddy Cool!

Hírextra

Holtan találták szentpétervári szállodaszobájában a legendás Bobby Farrellt, a nagy sikereket elért Boney M együttes ikonikus énekes-frontemberét.

Az Arubán Alfonso Farrell néven született férfi holttestét a szálloda személyzete fedezte fel, az előadó nem válaszolt az ébresztő hívásra, ezért feltörték szobáját.

A 61 éves énekes szerdán lépett fel az orosz városban, de ügynöke szerint légzési nehézségekre panaszkodott. Az 1970-es években a Boney M együttessel ért el nagy sikereket, többek közt a Daddy Cool, a Ma Baker, valamint a By the Rivers of Babylon című számokkal. Az eredeti Boney M 1986-ban oszlott fel, de Farrell azóta is színpadon volt.

Forrás: Hírextra

4 hozzászólás “Bye-bye Daddy Cool!” bejegyzésre

  1. Bakker szerint:

    Sokat “csápoltunk” annak idején erre a zenére! Sok jó lány, sok jó fiú került így barátságos közelségbe. Jó volt, szép volt, igaz volt.

  2. földhözragadva szerint:

    Nyugodjék békében. Sokaknak okozott örömet. Főleg a milli-vanilli nevű formációval…:)
    Ő énekelt, a szépfiúk meg tátogtak, zseniális…:)

  3. lophashadnagy szerint:

    Ne legyél annyira a földhöz ragadva, hogy hülyeségeket írsz. Akit te említesz, az Frank Farian, a Boney M és egy sor más 70-es évekbeli disco-zenekar prodeucere. Ő volt az, akinek a hangja szólt a Boney M lemezein, a most elhunyt Bobby Farrell “csupán” a táncos show-t biztosította a playback mellé.

  4. földhözragadva szerint:

    Te vagy az első, aki észrevetted, hogy hülyeséget írtam, gratula. Itt csak politikai szörszálhasogatás folyik, de az mikroszkóppal…:)

Itt lehet hozzászólni !