Prostitúcióra kényszerítették a kiskorú lányt

HavariaPress, Hírszerző

Egy csepeli lakásban tartott fogva, s kényszerítettek prostitúcióra egy 18 évnél fiatalabb lányt az a páros, melynek tagjait kedden fogták el a rendőrök a fővárosban – értesült a HavariaPress.

A fiatalkorú lányt október óta tartotta fogva a XXI. kerületi Rakéta utca egyik lakásában a két gyanúsított, egy 38 éves férfi és egy 17 éves lány. A lakásba bezárt lányt többször bántalmazták, s folyamatosan prostitúcióra kényszerítették.

A nyomozók a bevetési osztály munkatársaival közösen, Csepelen csaptak le a párosra, melynek női tagját egy korábbi rablás miatt, elfogatóparanccsal köröztek. A férfit és a fiatal nőt őrizetbe vették, ellenük a BRFK Bűnügyi Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytatja az eljárást.

Forrás: HavariaPress, Hírszerző

5 hozzászólás “Prostitúcióra kényszerítették a kiskorú lányt” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Az új évet a kóterben kezdthetik, s remélem hogy mikor szabadulnak, emberi roncsok lesznek!!!!!Hogy száradna le a kezük!

  2. Princess szerint:

    Minden cselekedet elnyeri méltó “jutalmát”!

    Komolyan egy 17 éves lány is aktívan részt vett egy ilyen bűntettben? Azért kíváncsi lennék a lelkivilágára, és hogy mi játszódik le benne? Miért tett ilyet (befolyásolta a 38 éves férfi vagy magától ilyen romlott ennyi idős korára vagy csak szimplán nem akart dolgozni?) ?

  3. ricsi szerint:

    Te hol élsz? Akik ebben a műfajban érintettek, soha nem dolgoztak egy percet sem.
    Kipótolják a segélyt.

  4. Csabi szerint:

    Ricsinek igaza van! Ez a kisebbség nem a munkáról híres 🙂

  5. Miska72 szerint:

    ÉLETFOGYTIGLAN A KŐBÁNYÁBAN, MIND A KETTŐNEK!
    No comment!

Itt lehet hozzászólni !