Terrorelhárítók fogták el a tolvajokat

Hír TV

Egy nagy értékű személyautót próbált ellopni egy háromtagú banda Csepelen. Az akciót a rendőrség és a Terrorelhárító Központ kommandósai akadályozták meg, a tolvajokat rövid autós üldözés után elfogták.

Szerdán délután, a Krisztina körúton figyeltek fel a XII. kerületi rendőrök egy gyanús autóra. A gépkocsit, melynek vezetője nagyobb értékű autók mellett lelassított, követni kezdték. A gyanús autó Csepelre hajtott, ahol egy parkolóban egy másik autóból egy férfi átült a követtett járműbe.

A megfigyelt jármű és a másik autó a csepeli Kozmosz sétány és a Rakéta utca sarkán állt meg. A XII. kerülettől követett autó vezetője kiszállt, majd – míg társai figyeltek – feltört egy nagy értékű, külföldi rendszámú autót, mellyel aztán a Rákóczi úton az M0-ás autóút felé elhajtott.

A terrorelhárító kommandósok ekkor üldözőbe vették a tolvajt, aki többszöri jelzés és felszólítás ellenére sem állt meg. Végül a lopott autóval száguldozva menekülő férfi az árokba hajtott, ekkor elfogták. A 35 éves férfit és társait – egy 45 éves férfit és egy nőt – előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás: Hír TV

12 hozzászólás “Terrorelhárítók fogták el a tolvajokat” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Tömlöcbe velük.

  2. Csepeli Lakos szerint:

    Ügyesek voltak a rendőrök! Bárcsak több ilyen hírt lehetne olvasni.

  3. munkásököl szerint:

    Valóban, a baj csak az, hogy igazából semmi nem változott, csak egy médiakampány részesei vagyunk. Ez most épp a terrorelhárító központ melletti pozitív kampány. Azt a célt szolgálja, hogy a név hallatán az ugorjon be, hogy tök jó, elkapják az autótolvajokat (is). Ne az, hogy egyébként meg megfigyelhetnek ellenzéki politikusokat, meg gyakorlatilag bárkit. Ilyet már láttam a Kádár-rendszerben, köszi, nem kérek belőle.

  4. csapos szerint:

    Munkásököl ne destruálj. Ja, hogy az autótolvajokat a terrorelhárítók helyett rendőrség is elkaphatná? És a szép üldözéses verseny közben esetleg terrorista tanoncok grasszáltak székesfővárosunkban? Ne akadj fenn minden apróságon, munkásököl.

    A polgárőrökről nem sokára hallani fogod: tenoristákat fogtak az Operában. 🙂

  5. Axor szerint:

    A megfigyelés szocialista szokás. Szilvásy és Laborcz elvtársak vitték csúcsra a szakmát.
    Mindenkit figyeltek aki beleszólt az „üzletükbe” lenyúlásukba. Lehetett szoci vagy ellenzéki mindegy. A megbízó volt fontos, nem az ország.

    Gyurcsány és ceglédi kislány esete Szőlőhegyi utcába, az nem volt kampány, csak királycsinálás? De a király”fika” megbukott.

  6. XX szerint:

    Akármit is mondtok,lehet szidni a kommandósokat,de legalább eggyel kevesebb autót tudtak ellopni a rohadék tolvajok,és eggyel kevesebb banda károsítja meg a csepeli autótulajdonosokat…Ennyi a lényeg!

  7. lolka szerint:

    “Végül a lopott autóval száguldozva menekülő férfi az árokba hajtott, ekkor elfogták.”-Ilyen hülyét, beül egy idegen autóba, amit nem is ismer és neki áll száguldozni, előbb lassan, ki kel ismerni az új autót…

  8. tulaj szerint:

    Én csak talán a szerencsések közé tartozom, hogy megfogták a tetteseket.
    Amúgy tovább fizethetném a törlesztést, kocsi nélkül. (lotto 5ös)
    És köszönettet szeretnék mondani aki , megfogta őket ill.mind ezt megcsinálta. KÖSZÖNÖM!!
    Ebben az esetben aki politikát hoz bele sajnálom (vagy ő a fizetett hanglé)
    Sok köszönet akár ki is volt elhárító vagy rendör és további ezzel kapcsolatos az ügyben eljáró anonim embernek.
    SL

  9. Kiss László szerint:

    Sziasztok. Miről alkottok ti véleményt itt azt sem tudjátok igaz e vagy se.Vagy mennyire fedi a valóságot amit leközölnek,itt vagy akár hol?Mindenkinek kívánom hogy ismerje meg a saját bőrén hogyan kreálnak a csepeli ügyeket.

  10. vw szerint:

    Sziasztok!
    Sajna az egyszerű embereknek mint az átlag ezzel a maszlaggal etetik, milyen hasznos a terror elhárítás az utcán…. blabla-blabla Szabadon és TÖRVÉNYEN KÍVÜL azt tesznek amit akarnak….. momentán szarrá vernek mindenkit akit csak kedvük tatja !!!! mert gyakorolni kell, de ne az utcán tegyék ezt!!!! Majd villognak vele milyen fasza gyerekek!
    pedig végezhetnének rendes munkát is…

  11. audis szerint:

    Sziasztok !

    Szeretném osztani az előttem szóló véleményét, (Kiss László)
    mert gyakran elferdítik a valóságot hogy meglegyen a havi ügyszám amit el kell végezni!
    Fogalmunk nincs a valóságról…
    Aki azt mondja kellenek ilyen emberek, annak azt üzenem mikor lerohannak ártatlanul, rád törik az otthonod ajtaját és a gyerekeid előtt megaláznak, és utólag kiderül tévedtek, még egy bocsánat sem hangzik el! Te meg fekszel a kórházba szétverve…
    NA NAGYOKOSOK EZT ÉREZZÉTEK ÉS MAJD UTÁNA JÁRJON A SZÁTOK!!!!
    HOGY KELL EZ NEKÜNK!!!

  12. Akiről a cikk íródott !... szerint:

    Ez a hír jól mutat a médiában, mert az átlag Magyarral bármit meg tudnak etetni… De a valóságot csak az tudja aki átéli ezeket a “Híreket” Semmi nem úgy van ahogy itt a cikk beszámol róla, most zajlik a bírósági per ebből az ügyből és már kiderült hogy minden rendőr hazudott és visszaélt a hatalmával ahogy azt már lassan megszokhatjuk ebben az országban… Próbálom az igazságot felszínre hozni, de mivel jól szervezetten átvertek egy bűncselekményből származó autó adás-vételével, nehéz a dolgom az arctalan emberekkel szemben, ide értendő a “Csukjában /TEC/ terrorizáló embernek nevezett egyének is” akiket beazonosítani se nagyon lehet és akik a csukja takarásában bármit megtehetnek bárkivel, akiről valaki állít valamit !?….
    Ui : Semmi törvény által megfogalmazott ellenállást nem tanúsítottam “az elfogáskor” mégis az elő napjaimat kórházban kellett eltöltenem, mert nem akart befogadni egyik rendőrségi fogdaorvos sem… ! Szép jogállamot mindenkinek !

Itt lehet hozzászólni !