Gumiarcokat várnak a Grimasz Fesztiválra

OrientPress

Minden a vidámságról szól majd november első hétvégéjén a Csepel Plazában, ahol Magyarország első Grimasz Fesztiválját rendezik meg. A budapesti bevásárlóközpontban többek közt bohócelőadások, arcfestők és kézműves foglalkozások jelentenek kikapcsolódást a családok számára.

A rendezvény csúcspontja várhatóan a vasárnapi grimaszverseny lesz. A megmérettetésre bárki jelentkezhet, a nevezés és minden program ingyenes.

Grimasz Fesztiválnak, azaz a vidámság hétvégéjének ad otthont november 6-án és 7-én a Csepel Plaza. A hétvégén lesz rengeteg családi program, többek közt bohócelőadás, kézműves foglalkozások, élőszobor-nevettetés, arcfestés, játszóház és különböző meglepetések. A kacagás nagymesterei, azaz a Hahota Klub tagjai mindkét napon 11, 14 és 16 órakor tartanak foglalkozásokat. A fesztivál ideje alatt keresik a legszebb mosolyú látogatót is. A bevásárlóközpont mozijában mindeközben 2010 egyik legjobb és legviccesebb animációs filmjét, a Grut vetítik.

A kétnapos rendezvény fő programja a vasárnap 10 órakor kezdődő grimaszverseny lesz. A bajnokságra bárki jelentkezhet. A versenyzők feladata, hogy mindenféle segédeszköz, illetve kezek, lábak nélkül grimaszoljanak, és megnevettessék a közönséget. A jelentkezőket Dombóvári István, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája, Kerekes József és Scherer Péter színművészek zsűrizik. Két kategóriában lehet indulni: a 18 éven aluliak, és a 18 éven felüliek versenyében. Előbbi kategóriában a győztes egy testalkatához illő kerékpárt vihet haza, a felnőtteknél pedig egy profi fényképezőgép a főnyeremény.
Gumiarcok, fintorgók, jópofák, figyelem! A grimaszversenyre már most érdemes jelentkezni, hogy ne maradj le róla!

Forrás: OrientPress Hírügynökség

orientpress.hu

5 hozzászólás “Gumiarcokat várnak a Grimasz Fesztiválra” bejegyzésre

  1. vermes szerint:

    Ernőt jelölöm a versenyre! 🙂

  2. vermes2 szerint:

    a Gumigerincet nem hívjátok meg, a Schmitt Palkót?

  3. Lora :) szerint:

    csakhogy már végre valaki bemenjen abba a plázába…..

  4. vermes szerint:

    Szerintem ne. Jobb, ha Ernő egyedül indul, mert ha még rajta kívül bárki nevez, akkor nem lesz az első helyen. Bánatában 100 hozzászólással büntet majd… 🙂

  5. bögöly szerint:

    Két-három év múlva kellene megrendezni, addigra a zemberek (a szavazók kétharmadának, s nem a zemberek kétharmadának) amúgy is gumiarca lesz a csalódott grimaszoktól.

Itt lehet hozzászólni !