Gyerekek játsszák újra a foci vb-t Csepelen

Index, Sportgéza

Szombaton a Csepel Stadionban újrajátsszák a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot, legalábbis erre készül az összesen 384 gyerek alkotta 32 csapat. Mivel az eredetileg tervezett közös megegyezés elmaradt, az együttesek pénteken sorsolás útján tudják majd meg, hogy melyik nemzet válogatottját képviselik a Csepel SC Alapítvány szervezésében sorra kerülő mini vb-n – tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Gold Communications.

A torna lebonyolítása megegyezik majd a felnőtt vb-vel, csoportmeccsek, majd nyolcad-, negyed- és elődöntők következnek, s végül – várhatóan 15 órától – a fináléra kerül sor. A fiatalok negyedórás mérkőzéseket játszanak majd, s a díjakat végül Eszterházy Márton, 29-szeres válogatott támadó adja majd át.

9 hozzászólás “Gyerekek játsszák újra a foci vb-t Csepelen” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Szép kezdeményezés, csak kicsit kései a hírverés…Apropó, azt hallani, hogy a Csepel SC Alapítvány mostmár az Indotek Group kezében van..Pár plakátjuk már díszeleg is a pályán, ingatlanforgalmazással, értékesítéssel foglalkoznak..Bízom benne, hogy a sporttelepet nem fogják áruba bocsátani, cserébe a labdarúgás támogatásáért!!Hajrá Csepel FC!!!!!

  2. grün szerint:

    A még jobb átélés miatt meghívhatnák Orbán Viktort is!
    Nélküle nem múlhat el VB! Mégha csak utánjátszás is!

  3. Gordon szerint:

    Ha Takács Krisztián marad a főnök a Csepelnél, akkor már nem sokáig lesz sporttelep.

  4. Pecás szerint:

    Miért is?Elmondanád??

  5. atléta (a nélkül) szerint:

    Pecás! Te vagy hülye vagy vagy provokátor vagy mindkettő!

  6. Pecás szerint:

    Bunkókám!Mosd ki az atlétádat a száddal együtt,s aztán hülyézz bárkit is!

  7. nagyapó szerint:

    Azért Orbán ebben a Csepelben sztár lenne, mint focista, nem úgy mint az SC “sportos” vezetői. Azonkívül Ő megtartaná a sportnak, ellentétben az SC jelenlegi vezetésével.
    Szerencsére a Fidesz-KDNP kezdeményezte népszavazás miatt a hiénák elrettentek, így a Csepel SC Alapítvány (Takács Krisztiánék) eladási lehetősége nullára csökkent.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. bebi szerint:

    Milyen eredménnyel zárult a mini vb? Milyen eredményt értek el a csepeli gyerekek?

Itt lehet hozzászólni !