Csepel FC – Szabadkígyósi SZSC 6-1 (2-0)

Csepelfc.hu, Csepel.info

Javuló helyzetkihasználás, nagyszerű egyéni teljesítmények, nagyarányú győzelem! A mérkőzés képeit a klub honlapján tekinthetik meg.

Szeles, hűvös idő, 20 Celsius fok körüli hőmérséklet fogadta a csapatokat. A Csepel hagyományos, kék-piros csíkos mezben, kék nadrágban játszik, a vendégek szerelése fehér mez, fekete nadrág, fehér sportszár lesz ezen a találkozón. A csapatok felálltak a kezdőkörben, elhangzottak az üdvözlések, majd hagyományokhoz híven felcsendült a Himnusz.

Csepel FC – Szabadkígyósi SC 6-1 (2-0)
Csepel, 150 néző vezette: Pákolicz Ákos (Szvetnyik Bence, Markó László)

Gólszerzők: Horváth R. (26.), Barbai (34.), Kemény (70.), Haraszkó (80.), Bodogán (90.), illetve Mogyoróssy (81.)

Csepel: Bongó – Vejmola, Sarnyai, Haraszkó, Bajzát, Teplán, Miskovicz, Balogh Z., Barbai, Horváth R., Kemény.
Szabadkígyós: Farkas Zs. – Bagi, Szokol, Mogyoróssy, Murvai, Szabó Z., Hegedűs, Berczi, Tóth Z., Gazsó, Mátó.

A mérkőzés összefoglalója:

1. perc: A Szabadkígyós csapata végezte el a kezdőrúgást.

5. perc: a Csepel a kezdeményezőbb, ahogy várható volt a vendégek kontrákra rendezkedtek be.

7. perc: Gazsó végzett el szabadrúgást jobbról, a csepeli 16-os és az oldalvonal közötti területről, belőtt labdájára azonban középen senki sem érkezett.

11. perc: Horváth Richárd indulhatott a bal oldalon, a 16-os sarkánál felnézett, de nem tudta eldönteni, hogy lőjön, vagy beadjon. Végül kapura lőtt, de az erőtlen kísérlet nem okozott gondot Farkas kapusnak.

15. perc: Murvai kapott sárga lapot. Kiegyenlített a mérkőzés, de helyzet még nem volt. A Szabadkígyós feljebb tolta a védekezését.

17. perc: a vendégeké volt az első nagyobb helyzet, baloldali lapos beadásra Mátó érkezett, de közeli perdítésébe Bongó belevetődött, majd a védők szögletre tisztáztak. A szögletet már könnyedén húzta le a csepeli kapus.

19. perc: szöglettel felérő vendég szabadrúgás, Gazsó beadását kivágták a védők.

20. perc: egyelőre több lehetőség rejlik a szabadkígyósi próbálkozásokban, elsősorban Gazsó pontrúgásai révén.

24. perc: csepeli szabadrúgás, a kaputól 20-22 méterre, Teplán azonban lövés helyett középre passzolt, így odalett a lehetőség, végül szögletre pattant a labda a vendégvédőkről. Ezt okosabban is megoldhatta volna a hazai csapat.

26. perc: Vezet a Csepel! Az első komoly helyzetét kihasználta a hazai gárda. Barbai lépett ki gólhelyzetben a baloldalon, lövését Farkas bravúrral, lábbal kitolta, de középen az üresen álló Horváth Richárdnak már nem volt nehéz dolga, hogy 10 méterről a hálóba lőjön, 1-0.

28. perc: Farkas bravúrral mentette meg csapatát a második góltól. Jobboldali csepeli támadás végén a lapos középre adást Németh R. átlépte, a mögötte helyezkedő Barbainak lövésre jött a labda, de a 15 méteres löketet Farkas oldalra ütötte.

31. perc: Kemény kapott teljesen fölösleges szabálytalanságért sárga lapot.

34. perc: Növelte előnyét a Csepel! Barbai lépett ki középen egy rendkívül jó ütemű indítással – a védők későn léptek ki -, eltolta a labdát a kivetődő Farkas mellett és jobbról, egy picit kisodródva, de magabiztosan passzolt a kapuba, 2-0.

38. perc: Teplán kapott sárga lapot.

39. perc: Szokol buktatta Horváthot, sárga lap járt érte.

40. perc: Miskovicz került helyzetbe, emelését Farkas bravúrral szögletre pofozta.

43. perc: Barbai 8 méteres lövése egy védőn gellert kapott és a labda épphogy elkerülte a bal felső sarkot.

45. perc: Pákolicz játékvezető fél percet hosszabbított, majd lefújta az első félidőt. Az első 20-25 percben kiegyenlített volt a küzdelem, a Szabadkígyós is megszerezhette volna vezetést, ám ez végül a csepelieknek sikerült, majd egy védelmi hiba után nőtt a hazaiak előnye, akik a kétgólos vezetés tudatában nyugodtabban támadhattak, és egyelőre Farkas Zsoltnak, a vendégek kapusának köszönhető, hogy nem dőlt el a mérkőzés.

46. perc: elkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt a Szabadkígyós, Hegedűs helyett Knyihár érkezett.

54. perc: csepeli szabadrúgás szállt centikkel a kapu fölé.

60. perc: Horváth Richárd duplázott, egy beadást követően üresen maradt a vendégkapu előtt, és 5 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, 3-0.

65. perc: csepeli szabadrúgás 20 méterre a szabadkígyósi kaputól, Teplán magasan a kapu fölé lőtt.

70. perc: Kemény lépett ki a védők között és 18 méterről kilőtte a vendégkapu bal oldalát, 4-0.

75. perc: cserélt a Csepel, Kemény helyett Bodogán, Miskovicz helyett Tőke a pályán.

78.perc: Barbai helyett Kaltenekker a Csepelben.

80. perc: Tőke kapott sárga lapot.

82. perc: egy hazai szöglet után Haraszkó fejelt, a labda Farkast is érintve a kapuba vánszorgott, 5-0.

83. perc: egy elkésett becsúszás miatt jogos 11-est kapott a Szabadkígyós. A büntetőt Mogyoróssy magabiztosan a bal felső sarokba lőtte, 5-1.

87. perc: cserélt a Szabadkígyós, Berczi helyett Vandlik érkezett.

90. perc: Horváth másodszorra szolgálta ki önzetlenül Bodogánt, aki ezúttal nem hibázott, és 7 méterről a léc alá bombázott, 6-1.

A gólt követően Pákolicz játékvezető lefújta a mérkőzést. A Csepel megérdemelten nyert, a Szabadkígyós 2-0 után nem tudott újítani, bár a második félidő elején még volt lehetősége a felzárkózásra. A harmadik hazai gólt követően eldőlt a mérkőzés, a Csepel könyörtelenül kihasználta ellenfele hibáit.

csepelfc.hu

13 hozzászólás “Csepel FC – Szabadkígyósi SZSC 6-1 (2-0)” bejegyzésre

  1. atlétaa.. szerint:

    Gratulálok a CSAPATNAK-Hajrá-CSEPEL FC-………………..

  2. Pecás szerint:

    A színvonalra talán lehetett némi panasz, de a végére belejöttek a fiúk!Csaj így tovább, csiszolódnia kell még a fiatal gárdának, ám az eredmény azt mutatja, jó úton járnak!!Hajrá Csepel!!!!!!

  3. miska72 szerint:

    Ha meglesz sz Önkormányzati RENDSZERVÁLTÁS CSEPELEN, a fiúk is jobban fognak focizni!
    😉

  4. miska72 szerint:

    Hajrá csepel!
    Hajrá FIIDESZ!

  5. miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂 Gratulálok a csapatnak! Szép volt fiúk!

  6. " ?! " szerint:

    Szerintem igazi szégyen, hogy a többszörös magyar-bajnok és majdnem 79 ezer lakosú Csepel odáig süllyedt, egy súlycsoportban versenyez a kevesebb mint 3 ezer lakosú
    – azaz, Csepelnél 26-szor kisebb lélekszámú – Szabadkígyóssal.

    Ezzel az eredménnyel én azért nem villognék, mert a Szabadkígyós elleni győzelem kb. akkora dicsőség, mintha egy 26 éves felnőtt legyőz egy bölcsődés gyermeket.

  7. Gordon szerint:

    Szépen kinőtt a gaz a töredezett betonlelátón.

    Takács ne képviselőjelöltnek induljon, hanem gyomlálni!

  8. roberto szerint:

    A stadion nem a Takácsé, de ha kell kigyomlálja. Egyébként ez a szar Szabadkígyós évi 15 milliót kap a helyi önkormányzattól. Szégyen vagy nem de győztünk és ez a lényeg. A Tisza Volán a múlt héten 2-0-ra kikapott tőlük. Azért örülök hogy a foci szeretete nem párt függő, miska 72 köszönjük a biztatást, és bízzunk a szebb jövőben. Hajrá Csepel !

  9. miska72 szerint:

    robertó, ha jól értelmezem, akkor te a csepelben focizol? Ti mennyi pénzt kaptok a Csepeli Önkormányzattól? Kaptok annyit mint Szabadkígyós? Csak úgy érdeklődöm.

    Ja és emlékeztek arra, hogy a csepeli Önkormányzat elakarta adni a pályavilágítást? Még igazságügyi szakértői vélemény is készült, hogy ÉLETVESZÉLYESEK a pályavilágító lámpák. A Fdesz is csináltatott egy szakértői véleményt, melyben a szakértő azt állapította meg, hogy korrodáltak a vasszerkezetek, ezért festésre szorul. Na a pályamegvilágítás azóta se lett lefestve, és nem is okozott balesetett! Hány éve csináltaták az elvtársak gy KORRUPT igazságügyi szakértővel azt a szakvéleményt? Ha valami életveszélyes azonnal kell intézkedni! De az elvtársak ezen címszó alat akarták a pályavilágítást lebontatni, és eladni! Ha nincs Németh szilárd, azt is megteszik. Na meg lakóparkot akartak az SC területére építeni.

    Emlékezni!

  10. codec szerint:

    miska72!
    Úgy tudom, a “szakértő” egy – a politikai vezetőknek behódoló – helyi “szakember” volt és azóta már kilépett az önkoriból.
    Bocsánat, ha tévedek.

  11. miska72 szerint:

    codek szerintem nem az önkorinál dolgozott, hanem az önkorinak! Nem mindegy! Az Önkormányzat állandó független igezságügyi szakértője!

    Hogy is ven ez?
    Fogalom zavar!
    Ha álandó igezságügyi szakértő veleki az önkormányzatnál, akor az önkormányzatnál keresi meg a kenyérre velót! Az önkormányzat ad neki munkát!
    Namásmost, ha az önkormányzat fizet, akkor szt ír a szakértői véleményben amit az Őnkormányzat mond! TAPASZTALAT! Mafia hálózat!
    Ha nem azt ír amit az önkormányzat mond neki, KI VAN RÚGVA!
    Másik szakértő után néznek!

    No comment!

    Nálam s szakértő két számot nem tudott összeadni!

    45.000+30.000 nála 85.000Ft volt!
    Nálam meg 75.000 Ft! Na ezért se rúgták tökön!

  12. Haza csak ott van, hol jog is van szerint:

    miska72 szerint:
    2010. augusztus 29., vasárnap – 10:30

    Hajrá csepel!
    Hajrá FIIDESZ!

    miska72
    Hála a sorsnak, hogy kevés ilyen ….van, mint te!

Itt lehet hozzászólni !