Ezért nincs: kilenc hónapja ül a főváros a csepeli traffipaxon

M1, Csepel.info

Kilenc hónapja vár a rendőrség arra, hogy kihelyezhessen négy állandó traffipaxot a csepeli Weiss Manfréd útra, és még három veszélyes budapesti útra. Az ok, hogy a Fővárosi Önkormányzat nem készítette el a készülékek beton talapzatát, és nem építette ki az elektromos csatlakozást. Miközben miattuk nem nő a traffipaxok száma, Karácsony Gergely egy hétvégi halálos baleset után sokkal több sebességmérő berendezést sürgetett.

Négy vadonatúj, állandó traffipax és a hozzá tartozó speciális doboz várja hónapok óta a Budapesti Rendőr-főkapitányság, raktárában, hogy a Főpolgármesteri Hivatal kialakítsa azokat a helyeket, ahova a készülékeket felszerelik majd. A Karácsony Gergely vezette Főpolgármesteri Hivatalnak a készülékek beton talapzatát kellene elkészíttetnie, és az elektromos csatlakozást kellene kiépítenie, ez azonban máig nem történt meg.

A BRFK az M1 kérdésére azt írta, hogy 2022. októberében kezdeményezték a főpolgármesternél az új sebességmérők kihelyezését. Az M1 értesülései szerint a kamerák darabja hét, a hozzá tartozó doboz további kettőmillióba kerül. Az összesen 36 millió forintos eszközök azért porosodnak raktárban, mert a Főpolgármesteri Hivatal nem készítette elő a telepítés helyszíneit.

M1, Csepel.info

9 hozzászólás “Ezért nincs: kilenc hónapja ül a főváros a csepeli traffipaxon” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Már megint a Karácsony basztatása. Érdekes azon nem rágódtok, hogy a 100 milliárdos lélegeztetők rohadnak a raktárban, ráadásul egy részük szar is!

  2. Horváth János szerint:

    Egyébként Ti meg képtelenek vagytok a szemészeti ellátást biztosítani.

  3. Gary Ridgway szerint:

    A reumára meg 3-4 hónap bejutni.

  4. Nagyapó szerint:

    Bravó! A komcsik próbálják fényesre kefélni Vigyorit! Vigyori 9 hónapja nem válaszolt a rendőrségnek, hogy mikor biztosítják az áram ellátást a traffipaxoknak!!!
    Vigyori ígért minden kerületnek 2 db CT berendezést. Hol vannak? A holdban.
    Vigyori 200 milliárd tartalékkal vette át BP. vezetését. Hol a pénz, mire költötték?
    Vigyori 200 milliárd hiányt jósol augusztusra! Hová költötte a pénzt??
    Ez összesen ~ 400 milliárd Ft. Az ilyen gazdálkodást SIKKASZTÁSNAK nevezik.
    500 milliót kapott külföldről a 99 szervezete. Az is eltűnt! Mikor számol el a többi ellenzéki szervezettel? ( A maffia nem felejt!!)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Megártott a meleg? Sikkasztás? Azt talán kezdje ott, amikor 244 milliárdért titkosítva megvesznek egy munkagödröt! Nincs CT? Bassza meg orvos nincs hozzá! Negyedik hete, hogy Mr-n voltam az Istvánban és a mai napig nincs vélemény. 3 havonta kellene szemészeti kontrollra mennem, de 4. hónapja időpontot se adnak. Erről lehet csaholni!

  6. TTT szerint:

    Janika ne hazudozzál össze-vissza. 1 hét a ct eredmény az istvánba, szemészetre meg egy hétre kaptam időpontot. egy életképtelen szar vagy és még neked áll feljebb? tipikus kommcsi tempó. Tedd már ide milyen “munkagödröt” vettek meg te szerencsétlen fasz 😀 Inkább válaszolj a feltett kérdésekre! hol a pénz? hol a beígért ct? hol a beígért ingyenes utazás a fiataloknak? hol a beígért 20 ezer forintos rezsitámogatás? hol vannak a trafiengedélyek? a kurva anyátokat ti szaros kommunista gecik!

  7. Horváth János szerint:

    TTT! Látom kibújt belőled a fideszes!

  8. Horváth János szerint:

    Szemészet: 1 hónap múlva adnak időpontot októberre, csókoltatlak. Szent István kórház: a június 14-i vizsgálat eredménye a mai napi nincs fenn.

  9. Horváth János szerint:

    Szent István kórház: a június 4-i vizsgálatok anyagát dolgozzák még!

Itt lehet hozzászólni !