Csak annyit mondunk: ismét benézték…

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee

Mr. Gabee

Az utóbbi időben elég csak azt annyit mondani, hogy ismét benézték a kiegészítő lámpát, és mindenki mindent tud (nem is kell nagyon többet írni). Na de lássuk a részleteket:

Helyszíni információk szerint a Szent István út Erdőalja utca felől érkező személyautó nem vette észre, hogy a kiegészítő lámpa csak a jobbra fordulást engedélyezte, és egyenesen haladt tovább a Szent István úton, amikor összeütközött a Táncsics Mihály utcából szabályosan érkező gépkocsival.

K. Attila fotója

Mr. Gabee épp a baleset pillanatában a helyszínen tartózkodott, amikor látta, hogy a baleset egyik résztvevője az esetet követően elment, majd kis idő múlva visszajött – defektes kerekekkel.

A Puntoban egy család ült babával, bízunk benne, hogy jól vannak.

10 hozzászólás “Csak annyit mondunk: ismét benézték…” bejegyzésre

  1. Mihály Richárd szerint:

    Ezt a sok barmot!!! Én ha a piac felől jövök, Táncsics Mihály utca- mielőtt megszól valaki. Amikor balra fordulok a Szent István útra, hiába zöld a lámpa, már nullával érkezek és nézem áll e az első autó… ha busz,akkor az tudja,hogy nem mehet tovább egyenesen…

  2. Kiss dezsö szerint:

    A fotózgatás az megy!

  3. Fecó szerint:

    Táncsics felöl már piros van ,Szent Istvánon zöld és még mindig jönnek a Táncsics ból.kb.2-3 autó kell várni mig ellehet indulni.Nem biztos hogy mindig az a hibás aki a Szent István felől jön a kereszteződésbe.

  4. Gutenberger Dzsózef szerint:

    Érdekes, hogy ez a Mr.Gabee általában mindig ott van a balesetek helyszinén akkor amikor történik, csak kár, hogy ezek ellenére sem tudja pontosan mi történt. Hülyeséget meg nem kéne írni. Szerintem tiszta prikezsia ez a tag, csak a szerencsétlenséget hozzá ránk.

  5. Hajrá Magyarország! szerint:

    Csináljanak már ezzel a helyzettel valamit, vagy meg ke várni míg meghal valaki?

    Az egy dolog, hogy vannak hülyék akik okozzák a balesetet, de jusson már eszünkbe, hogy vannak vétlenek is minden ilyen balesetben. Nekik az aztán marha nagy segítség, hogy hát hulye volt a másik…

  6. Lakos szerint:

    Én tudok egy jó megoldást, a lámpa mellé kéne telepíteni egy okirat megsemmisítőt is.

  7. Gary Ridgway szerint:

    Melyik volt a barom?

  8. kismiska szerint:

    Nem tudom hogy Mr.Gabee tényleg ott volt-e a “baleset pillanatában”-a csatt 10.20-kor történt,a mentő 6 perc múlva érkezett,a rendőr meg még később-tehát a fotók jóval később készültek.És odament segíteni?Nem láttam hogy járókelők segítettek volna kisgyereket kezében tartó nőnek,az egyik szemtanú kocsiból szállt ki egy nő és ment oda.

  9. Farkasné Erika szerint:

    Sajnos a lányomek voltak az unokámmal ,köszönet a szemtanúnak és a rendőröknek,mentősöknek én mentem a kicsivel a kórházba. Hála istennek mindenki jól van. A lámpával pedig minz megtudtuk nem a rendőrséghez kell fordulni hanem a BKK-hoz,hozzájuk tartozik.

  10. Nondroid szerint:

    Budapest Közút az illetékes, nem a BKK.

    De továbbra sem érthető, hogy miért nézik be ennyien ezt a lámpát. Számtalan ilyen csomópont van a városban, mégsincs tömeges baleset. És azt sem lehet már mondani itt, hogy meg kell szokni. Hónapol óta így üzemel a lámpa.

Itt lehet hozzászólni !