Az Iciri Piciri Pékség

Mr.Gabee, Csepel.info

Korábban hírt adtunk arról, hogy Pékséggel egybekötött vendéglátó egység nyílik szombaton reggel Királyerdő szívében Iciri Piciri Pékség néven, ahol a péksütemények mellett a vásárló street food ételeket fogyaszthat majd szendvicsek, melegszendvicsek, hot-dog és panini formájában.

Az alábbiakban a vendéglátó egység szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelét idézzük:
Nagy örömmel töltött el minket, hogy ennyien benéztek hozzánk már az első napon. Annak pedig még jobban fogunk örülni, hogy reményeink szerint ez hamarosan csak hatványozódni fog. A termékeink kiváló minőségét a Top Pékség és falatozó csapatának köszönhetjük, akik naponta többször is ellátnak minket a szenzációsan jó termékeikkel.

Ami persze garantáltan Magyar termék, sőt büszkén jelenthetjük be, hogy Csepelen a mi kis pékségünk a 3. olyan üzlet amit a Top Pékség és falatozó alá tartozik. A gyors ételeinket is szeretnénk lassan bevezetni. Melegszendvics, pannini és hot-dog is kapható lesz nálunk.

A jövőben pedig a csillagos ég a határ.Szeretnék fejlődni tovább a kerületen belül is és azon túl is egyaránt, persze a Top Pékség és falatozó csapatával karöltve.

Az Iciri Picirit pedig szeretnénk a jövőben tovább fejleszteni.Külső dizájn terveinket reméljük minél hamarabb meg tudjuk valósítani.Tervezünk egy kisebb teraszt illetve nagy álmunk, hogy fagyit is forgalmazhassunk majd a nyári melegben.De nem szaladnék ennyire előre, lassan de biztosan próbáljuk kiszolgálni a kerület lakóit friss, kovászolt pékárúval ami 100%-ig Magyar termék.

5 hozzászólás “Az Iciri Piciri Pékség” bejegyzésre

  1. Werthan szerint:

    Hajrá!

  2. Lakos szerint:

    Remélem sokáig velünk lesznek, és finomat sütnek. Nem vagyok gyakori vásárló, de néha kedvet kapok egy kosár finom péksütihez, a grurit viszont utálom.

  3. Betke szerint:

    Mi az a gruri?

  4. Lakos szerint:

    Királyerdei pékség.

  5. YT szerint:

    Gruri= Albán koszos mócsing pékség!!!

Itt lehet hozzászólni !