Aki még mindig átverésnek tartja a koronavírust és az oltást, ezt a videót nézze meg

Youtube, Parameter.sk

2021 februárjában az egymillió főre jutó COVID-haláleseteket tekintve Szlovákia világelsővé vált. A koronavírus-járvány súlyos helyzetbe sodorta a Dunaszerdahelyi járást, amely a január-februári időszak legfertőzöttebb régiója lett.

A dunaszerdahelyi kórházban 2020 októberétől 2021 február közepéig 757 COVID-beteg fordult meg. Minden harmadik páciens meghalt. Az egészségügyi személyzet éjjel-nappal harcol a kilátástalan állapottal, a járványhelyzet azonban csak egyre súlyosbodik.

5 hozzászólás “Aki még mindig átverésnek tartja a koronavírust és az oltást, ezt a videót nézze meg” bejegyzésre

  1. Jobboldali gondolkodó szerint:

    Legyenek kedvesek NEM ÖSSZEMOSNI a komplett idióta vírustagadókat a kísérleti nyúl szerepét el nem fogadó, a sebtiben kifejlesztett oltások iránt – nyilvánvalóan – szkeptikusan hozzáálló, gondolkodó emberekkel!!!

  2. kormánypárti szerint:

    A film szerintem pont nem a hülyékről és a konteohívőkről szól, hanem arról, hogy rajtuk kívül sok ember önzésből illetve kényelmi okokból nem hisz a vírushelyzet súlyosságában, pontosabban nem akar hinni még a saját szemének sem (a valóság tagadása), vagy éppen hisz, mégis úgy tesz, mint aki nem (képmutató viselkedés). Tehát az egyének a saját érdekeikhez alakítják a véleményüket, ideológiájukat és bíznak a jó szerencséjükben, miközben a többiek sorsával nem annyira törődnek.

  3. puritánplebejuskormány szerint:

    “Minden harmadik páciens meghalt.”
    hosszú évtizedeket még maguk előtt tudó, oltással menthető makkegészséges életerős emberek lehettek

  4. Nagyapó szerint:

    Elgondolkozhatnának (ha tudnának gondolkozni!) a moslékkoalíció tagjai, akik egy éve tele pofával üvöltöztek a “mindenkinek ingyenes tesztelést”. Szlovákia megvalósította!
    Szlovákiában is koalíció van kormányon, így az egyik párt megvétózta az orosz vakcina vételét. Naponta hány ember halálát okozzák? Ezt szeretné a DK is!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Horváth János szerint:

    Ekkora baromságot állítani!

Itt lehet hozzászólni !