Kiemelkedő eredményekkel megkezdték idei idényüket a Csepeli DAC diszkoszvetői

csepel.hu

Szombathelyi Dobó SE, Németh Pál Dobóakadémia versenysorozatának első fordulójában a fagyos idő ellenére is bizonyították Csepeli DAC-os versenyzőink az alapozó időszakban végzett munkájuk eredményességét, azt, hogy nagyon jó úton haladnak céljaik eléréséhez.

Annak ellenére is le tudták győzni az ideális körülmények között készülő ellenfeleiket, hogy nem tudnak diszkoszvető kőrből dobni, gyakorolni, mivel jelenleg a Csepel pályán, ahol a Csepeli Diák Atlétikai Club szabadtéri edzéseit tartja, nincs dobópálya, így egy füves réten gyakorolnak. Versenyzőink és edzőjük is bíznak abban, hogy a Csepel SC újraélesztése, újjáalakulása után visszaállításra kerül a diszkoszvetők dobóköre, dobópályája is, megteremtve azzal a versenyzők és társainak töretlen továbbfejlődésének feltételeit.

Az ifjúsági- U18 korosztály diszkoszvető versenyét Raffay Csanád nagyszerű 46,20 m-es dobásával nyerte meg és állhatott a dobogó legmagasabb fokára, míg testvére Raffay Keve a serdülő-U16 korosztályban győzött nagyszerű 42,74 m-es egyéni rekordot jelentő dobásával s vehette át az aranyérmet.

Gratulálunk a két versenyzőnek és Raffay Richárd edzőjüknek! Hajrá Csepeli DAC!

Itt lehet hozzászólni !