Házfalnak ütközött egy autó Pesterzsébeten

Mr.Gabee, Csepel.info


A Balesetinfo információi szerint egy Alfa Romeo házfalnak ütközött Pesterzsébeten, a Szent Imre herceg és a Nagysándor utca kereszteződésében.

Az alábbiakban a Balesetinfo beszámolóját olvashatják:

Alfa Romeos jött a XX. Nagysándor József utcán a Helsinki út felől, egy utassal. A képeken jól látszik, hogy az autó jobb eső kereke mankókerék volt.

Ezen a szakaszon, ebben az irányban a sínen megy a forgalom, olyan keskeny az utca, nincs külön villamosos meg autós rész.
Nem derült ki, hogy mennyivel jött, de nem ötvennel.

A Szent Imre herceg utcánál van egy enyhe balkanyar, ott megcsúszott, biztos a kisebb kerék miatt keresztbe csúszott és belecsapódott a Nagysándor József u. 81. számú házba

Az esetet követően a sofőr elmenekült, feltételezhetően azért, mert tudatmódosító szer hatása alatt állt. A tűzoltók elmondása szerint a ház statikailag megrogyott, a homlokzat mintegy másfél méter hosszan szétnyílt.

Egy idős, egyedülálló hölgy lakott benne, őt a nevelt lánya fogadja be, hozzá tud költözni.

A katasztrófavédelem munkatársai lebontják ezt a másfél méter magas részt, illetve kordont építenek a ház köré. Csak ezt követően indulhat a forgalom az M5 felől.

Küldte be szerkesztőségünkbe beszámolóját olvasónk.

A műszaki mentés idejére a 35-ös buszt elterelték. A 151-es buszt és a két villamosvonal járatait lassú tempóban átengedték.


2 hozzászólás “Házfalnak ütközött egy autó Pesterzsébeten” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Nem elég, hogy szegény Becker néninek összevissza fújkálták a házfalát, redőnyét most még ez is… 🙁 Van biztosítása az autó tulajának? Van vezetői engedélye a balesetet okozó sofőrnek? Van vagyona, bejelentett jövedelme az “ottsevótam” károkozónak? A kérdés sajnos költői. Az autó totálkáros, családi pótlékból és segélyből pedig nem lehet tartozást letiltani. Így elkezdeni a járvány közepén az új évet egy idős, beteg embernek nagyon szomorú… 🙁

  2. Lennox szerint:

    Ehhez mennyivel kellett menni? Jaszkarizós birka sofőr.

Itt lehet hozzászólni !