Gyorshír: Joe Biden az Egyesült Államok új elnöke

INDEX, Mr.Gabee, Csepel.info
Pennsylvania állam 20 elektorának az elnyerésével a demokrata jelölt, Joe Biden megszerezte a győzelmet az amerikai elnökválasztáson.

A demokrata jelölt – Barack Obama alelnöke – ezzel 273 elektori szavazatot tudhat magáénak az összesen 538-ból, ami azt jelenti, hogy a republikánus Donald Trump jelenlegi elnök a szavazatszámlálás alapján minden esélyét elveszítette a második mandátuma elnyerésére.

8 hozzászólás “Gyorshír: Joe Biden az Egyesült Államok új elnöke” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Sorosék hathatós közreműködésével a demokraták elcsalták a választást, ezért annak eredményét nem szabad elismerni. A nyílt társadalmak eszméje egy utópia, a gyakorlatban nem kivitelezhető, csak káoszhoz, polgárháborúhoz vezet. A világpusztító neoliberalizmus ideológiájának előretörését meg kell fékezni, mert nincs jövője, az emberiség vesztét okozza. Ideje lenne végre választani és egyértelműen elköteleződnünk Oroszország és az orosz érdekek mellett.

  2. robi szerint:

    “kormánypárti” is azon ostoba bábuk közé közé tartozhat, aki – miután kilépett a Munkásőrségből – 90′-ben a “Ruszkik haza” jelszavat skandálta?

    Most megint új szelek fújnának, a Paks II. aláírása után.
    Aki azt hiszi,hogy Putyin nem ismeri a magyarokat, téved.
    Ennek szellemében tessék elköteleződés után sóhajtozni.

  3. kormánypárti szerint:

    Azért adunk pénzt harmadik világbeli országoknak, hogy nekünk ne kelljen migráncsokat befogadnunk. Megmutatjuk, hogy mi ilyen módon kívánunk segíteni: nem a problémát hozzuk ide, hanem a segítséget visszük oda. Mivel nem szeretnénk, hogy nálunk is embereket gyilkoljanak egy idegen vallás nevében. Ugyanakkor a tényleges segítség, a tartós megoldás a migráció problémájára egy új gyarmatosítás lenne. Oda kell menni a kibocsátó országokba, ha kell erőszakkal átvenni a hatalmat és megállítani a világ túlnépesedését, sőt csökkenő pályára állítani a népességszámot, mert már most túl sokan élünk a bolygón. Arra van szükség, hogy egy központi hatalomnak közvetlen ráhatása legyen a világ eseményeire, folyamataira. Pillanatnyilag az USA a saját határain belül sem képes rendet tartani, a korlátlan szabadság, fékek nélküli demokrácia eszméje anarchiához, polgárháborús állapotokhoz vezet.

  4. Zsivány szerint:

    A születések számát brutális módon kellene korlátozni a világon a túlnépesedés megállítására. A tapasztalat a következő: Európába jönnek a fejletlen országokból érkező ázsiai és afrikai népek és Európát is teleszülik miközben egy párhuzamos civilizációt építenek fel (pl. no-go zónák). Ők és a leszármazóik főként a társadalom legalsó rétegeit gyarapítják, magyarán dologtalan segélyesek esetleg segédmunkások lesznek, majd közülük kerülnek ki a radikális iszlamista terroristák. Akkor halljuk (olvassuk) a nácizás nélküli, liberális világszemléletű, erőszakmentes megoldási javaslatokat! Mert szerintem a hiba nem a fejlett országok nemzeteinek készülékében van. Nem a rasszizmus meg a nem tudom még micsoda (amik ellen a liberálisok küzdenek) a felelős azért, hogy egyre kaotikusabbá, élhetetlenebbé válik a környezetünk.

  5. Occam borotvája szerint:

    Vicces ez. A születésszámokat a világbank határozza meg a fejlett világban leginkább államokkal való szerződések kölcsönfeltételeiként. A születésszabályozás leginkább a kapitalizmus betegsége, ők félnek leginkább a demográfiai robbanástól, ezért a saját fajtájuk munkás-rabszolgáinak számát aberrált módon csökkentették szürreálisan alacsonyra. Ebből következően pedig idegen vengégmunkások migránsok tömegeit indították el – Nincs üres tér – mondják a modern rózsakeresztesek is ez az népességűr, amit szándékosan hoztak létre, a felső tízezer védelmére – most saját csapdájában vergődik A kiélezett politikai helyzet inkább teret enged a szélsőséges migránsok nézeteinek, mintsem az új tömeg szervezett proletáridentitásával kellene szembenéznie, tehát a tőkések félelme generálja az abortuszokat és a demográfiai elnyomást. Mindig jókat nevetek a NER-en, csont kapitalista az egész NER és Orbán beszél demográfiáról – ez nevetséges.

  6. Kanos Morgan szerint:

    Kukorikú (qqriq-szerű néven) parádés hozzászólásait rég olvastuk már, ő írt ilyen iszonyatos baromságokat, mint föntebb kormánypárti. Reinkarnáció, vagy csak szimplán két marharépa?

  7. kormánypárti szerint:

    Érdemi kritika?
    Oroszország ismét világhatalmi tényezővé szeretne válni. Ebben kell őt támogatni, és meggyőznünk a lengyeleket és a másik két V4 országot is. Amerika a liberális utat választotta (tényleg a nép választotta ezt???), ami nem oldja meg Európa gondjait. A világ problémáira Putyin tudja a megoldást, ezért hagyni kellene kibontakozni!

  8. kormánypárti szerint:

    Meddig hagyta volna a világ fajulni a hegyi-karabahi konfliktust? Amíg halomra nem ölik ártatlan civilek tömegeit? Az amcsikat nem érdekli ez a kérdés, mert náluk éppen választási hisztéria zajlik. Végül ezt az ügyet is Putyin oldotta meg!

Itt lehet hozzászólni !