Öt éve érkezett Marty és a Doki

BLIKK

back2[1]

Újabb történelmi évfordulóhoz érkeztünk, 2015. október 21-én érkezett el az a nap, amikor Marty McFly és hű társa, Doki a Vissza a jövőbe második részében az időgéppé alakított DeLoreanjükön megérkeznek a jövőbe. 2015. október 21. a jelek szerint globális jelentőséggel bír a kultikus filmsorozat, a Vissza a jövőbe rajongói számára, a jeles napig ugyanis rajongói honlapok tucatjai számolnak vissza.

Persze nem csak ők készülnek a nagy napra, a két főszerepet játszó színész is lázban ég. Michael J. Foxot (54) és Christopher Lloydot  (76) a Toyota autógyár – egy vicces reklámjuk kapcsán – hozta össze, hogy harminc év távlatából sorra vegyék, mi minden valósult meg a valóságban azokból a találmányokból, amiket az alkotók megálmodtak.– Te elhiszed, hogy akkoriban azt hittük, még mindig használni fogunk faxgépet? – tette fel a kérdést kollégájának Lloyd a találkozón, utalva arra, hogy a nyolcvanas években hipermodernnek számító találmányt ma szinte teljes egészében felváltották az elektronikus levelek. Megvalósult viszont a légdeszka, a repülő autó, és valóban van még Pepsi.

back3[1]

A rajongók persze nem csak megemlékezéssel készülnek a nagy napra – amelynek Facebook-oldalán több mint 44 ezer követője van – de erős vágyakkal is, amelyek kivétel nélkül egy újabb Vissza a jövőbe epizód körül csúcsosodnak ki. Számukra rossz hír lehet, hogy az alkotó, Zemeckis szerint erre a világon semmi esély sincs, legfeljebb majd azután, hogy ő meghalt, és jogutódjai engedélyt adnak a művek újrafeldolgozására vagy egy új epizód elkészítésére.

back1[1]

Egy hozzászólás “Öt éve érkezett Marty és a Doki” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    “Michael J. Foxot (54) és Christopher Lloydot (76) a Toyota autógyár – egy vicces reklámjuk kapcsán – hozta össze, hogy harminc év távlatából sorra vegyék, mi minden valósult meg a valóságban azokból a találmányokból”
    A Delorean már nem tudta, mert ’82-ben padlót fogott.

Itt lehet hozzászólni !